You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νοίκιασα διαμέρισμα σε στριπτιτζούδες!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα epicouros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
βασικά ήταν 140 κιλά γιατί κουβάλαγε 2-3 ούζι και 5-6 χειροβομβίδες πάντα μαζί του !!!!
και 2 μπαζουκας, 15 ναρκες εδαφους, 2 θαλασσης και οδηγουσε ενα Leopard-2.
Εγω στανταρ θα τιε εβαζα να με πληρωνουν σε ειδος...τυχερε μπαγασα...!Παιδιά νοίκιασα ένα διαμέρισμα που έχω για να μείνουν 3 γυναίκες , εκ των υστέρων κατάλαβα ότι κατά 90% αυτές θα είναι στριπτιτζουδες! Λέτε να έχω φασαρίες με δαυτες;
Κάθε γνώμη σεβαστή.
και 2 μπαζουκας, 15 ναρκες εδαφους, 2 θαλασσης και οδηγουσε ενα Leopard-2.
Sorry για το offtopic, αλλά χέστηκα στο γέλιο
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
φιλε ανοιξε παρτηδες με τον τυπο που φερνει της κοπελες και δεν θα χασεις.......ειμαι μια απο τα ειδια με εσενα και εγω εχω νοικιασει 2 σπιτια σε εναν τυπο που φερνει κατι Ρωσιδουλες και ρουμανες και περναω SUPER αλλα κουλαριστα και οχι καθημερινα ας πουμε 2 φορες τον μηνα....
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 929
- Πόντοι
- 96
Το αφεντικο δεν ειναι βλακας να χανει πελατες, εκτος αν δινει ποδηλατο ,εκει προσεξε
Δεν την ξερω αυτη την εκφραση!!! (αν δινει ποδήλατο)
και μια μαλακια της στιγμης Αν καποιος μιλαει πολυ γρηγορα αλλα σε αργκο μιλαει κανονικα????
Επισκέπτης
πο πο χιστι μου!θα πιτσιλας αβερτα τορα!!!!τι τιχι και αυτι πουτσαρα μου!χιστα τα ατακτα πορνιδια!μι δειξεις ελεος τιτανοκαυλε μου!!!Παιδιά νοίκιασα ένα διαμέρισμα που έχω για να μείνουν 3 γυναίκες , εκ των υστέρων κατάλαβα ότι κατά 90% αυτές θα είναι στριπτιτζουδες! Λέτε να έχω φασαρίες με δαυτες;
Κάθε γνώμη σεβαστή.
Παιδιά νοίκιασα ένα διαμέρισμα που έχω για να μείνουν 3 γυναίκες , εκ των υστέρων κατάλαβα ότι κατά 90% αυτές θα είναι στριπτιτζουδες! Λέτε να έχω φασαρίες με δαυτες;
Κάθε γνώμη σεβαστή.
Φίλε EPICOURE
Θεμιτό να ζητάς συμβουλή αν το ξανασκεφτηκες αλλα καλλύτερα ασε τα "εκ των υστέρων" κ.λ.π.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
1000% θα έχεις προβλήματα...διώξε τις γκόμενες όσο είναι καιρός....στείλτες σε εμένα να τους νοικιάσω το δικό μου.....Παιδιά νοίκιασα ένα διαμέρισμα που έχω για να μείνουν 3 γυναίκες , εκ των υστέρων κατάλαβα ότι κατά 90% αυτές θα είναι στριπτιτζουδες! Λέτε να έχω φασαρίες με δαυτες;
Κάθε γνώμη σεβαστή.
Επισκέπτης
εσυ τι εισαι ? ιεροδουλη ή στριπερ ή μηπως κατι αλλο ?τι λετε ρε παιδια ,οι κοπελες κοιμουνται στην ημερα κ το βραδι παλι για δουλεια ...κ τους γομενους δεν φερνουν στο σπιτι,αμα θελει ας πληρωνει το ξενοδοχειο
στο θεμα μας...οι κοπελες κοιμουνται την ημερα...το βραδυ πανε για δουλεια...το απογευμα μπορουν ομως να πηδιουνται,δλδ στο ενδιαμεσο...τελος,υπαρχουν τα 2 ρεπο μεσα στη βδομαδα...
Οι κοπέλες ξυπνάνε στις 2-3 η ώρα το μεσημέρι. Μοναδικός κενός χρόνος βαριά βαριά μέχρι τις 8. Μετά δουλειά. Αν θέλουν να πηδηχτούν ΣΑΦΩΣ και δεν γαμιούνται στο σπίτι τους
1.) Γιατί δεν είναι δηλωμένες πουτάνες
2.) Γιατί δεν είναι μόνες τους.
3.) Γιατί δεν θέλουν να δημιουργήσουν πρβλ στη γειτονιά κλπ, μιας και αν πάει καρφωτή την γαμήσανε. Πάει η δουλειά στο stip, απέλαση και άντε γεια.
Είχα πάρε δώσε με τέτοια γκόμενα και πίστεψε με δεν της αρέσει καθόλου μα καθόλου να ξέρουν οι πελάτες που μένουν (εγώ ήξερα βέβαια γιατί δεν με θεωρούσε απλά πελάτη αλλά σχέση της ποτέ όμως μα ποτέ δεν πήγα σπίτι της μιας και μου έλεγε ότι δεν ζει μόνη της και δεν θέλει να δίνει δικαιώματα)
Η δική μου γνώμη είναι προχώρησε το. Δεν θα έχεις προβλήματα τέτοιου τύπου εφόσον πρόκειται για επαγγελματίες strip και όχι ανώριμα τσουλάκια της ξεπέτας
1.) Γιατί δεν είναι δηλωμένες πουτάνες
2.) Γιατί δεν είναι μόνες τους.
3.) Γιατί δεν θέλουν να δημιουργήσουν πρβλ στη γειτονιά κλπ, μιας και αν πάει καρφωτή την γαμήσανε. Πάει η δουλειά στο stip, απέλαση και άντε γεια.
Είχα πάρε δώσε με τέτοια γκόμενα και πίστεψε με δεν της αρέσει καθόλου μα καθόλου να ξέρουν οι πελάτες που μένουν (εγώ ήξερα βέβαια γιατί δεν με θεωρούσε απλά πελάτη αλλά σχέση της ποτέ όμως μα ποτέ δεν πήγα σπίτι της μιας και μου έλεγε ότι δεν ζει μόνη της και δεν θέλει να δίνει δικαιώματα)
Η δική μου γνώμη είναι προχώρησε το. Δεν θα έχεις προβλήματα τέτοιου τύπου εφόσον πρόκειται για επαγγελματίες strip και όχι ανώριμα τσουλάκια της ξεπέτας
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Τί εγινε ρε φιλαράκι; Κατάφερες τίποτα με τις στριπτιτζούδες;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)