Καλησπέρα αγάπη μου αναρωτιέμαι πως είσαι τόσο σίγουρος τέλος πάντων με μπερδεύεις μπορώ να κάνω βιντεοκλήσης μαζί σου να σου επιβεβαιώσω με ταυτότητα χρονολογία τα πάντα και να δεις πως με μπερδεύεις !
Καλησπέρα αγάπη μου αναρωτιέμαι πως είσαι τόσο σίγουρος τέλος πάντων με μπερδεύεις μπορώ να κάνω βιντεοκλήσης μαζί σου να σου επιβεβαιώσω με ταυτότητα χρονολογία τα πάντα και να δεις πως με μπερδεύεις !
Δεν χρειαζεται κοριτσι μια υποψια απο παλια μου βγηκε,πιθανον να μην εχω δικιο,αλλα συνηθως δεν πεφτω εξω,θα αποδειχθει οτι δουλευες παλαιοτερα,πιθανον να ξεβρακωθεις ασχημα,και μικρες πθανοτητες εχεις να με ξεβρακωσεις εσυ,γιατι ηδη οι παλιοι πουτανιαρηδες της γενιας μου αρχισανε να σε θυμουνται.
Αγάπη μου ποτέ τα είπα εγώ όλα αυτά ; Έλα να κάνουμε βιντεοκλήση να δεις πως είμαι 21 ετών και όχι 30 όπως λένε ! Είναι πρώτη μου φορά σε αυτόν τον χώρο ! Θα χαρώ πολύ να με καλέσεις
οπως και να εχει καλη επιτυχια κοπελα μου,καλες δουλειες,να θυμασαι παντοτε το μπου ειναι ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ και πανισχυρη δεν ξεχνα ευκολα.μπορεις καλλιστα να αποδειξεις οτι οντως εισαι καινουργια στο αθλημα.
Καλησπέρα θα απαντηθούν σύντομα όλα τα μηνυματακια ! Μου δίνετε τεράστια ενέργεια σας ευχαριστώ πολύ ! Γουστάρα σήμερα παρά πολύ μόνο στην ιδέα ότι αρεσω με καυλωσατε με τα μηνυματακια σας ! Αύριο απο 12πρωι εως αργά…. Περιμένω τηλεφωνακι η μηνυματακι ! Για σήμερα με έκλεψε ενα μελαχρινό αγοράκι να με πάει βόλτα στο λιμανάκι ! Γιατί τα ωραία πράγματα είναι απλά ! Φιλάκια πολλά καλό βράδυ
Καλησπέρα θα απαντηθούν σύντομα όλα τα μηνυματακια ! Μου δίνετε τεράστια ενέργεια σας ευχαριστώ πολύ ! Γουστάρα σήμερα παρά πολύ μόνο στην ιδέα ότι αρεσω με καυλωσατε με τα μηνυματακια σας ! Αύριο απο 12πρωι εως αργά…. Περιμένω τηλεφωνακι η μηνυματακι ! Για σήμερα με έκλεψε ενα μελαχρινό αγοράκι να με πάει βόλτα στο λιμανάκι ! Γιατί τα ωραία πράγματα είναι απλά ! Φιλάκια πολλά καλό βράδυ
Μανάρι μου ετοιμάζω ταξιδάκι για Θεσσαλονίκη !! Αυτήν την τιμή θα βρεις και σε ένα στούντιο σε ένα μασαζ η ότι άλλο υπάρχει όποτε ποια είμαι εγώ που θα βάλω 200€ την τιμή Όταν ζούμε τετοιους καιρους …. Του Έλλην δεν του περισσεύουν !όποτε δεν δικαιούται να περάσει και αυτος μια παθιασμένη στιγμή; ,
Από την στιγμή που πρώτη φορά κάνω αυτή την δουλειά δεν έχω εμπειρία και γνώσεις ! Διότι δεν είναι μόνο να μπει και να τελειώσει είναι όλο το παραμύθι να βγει ονειρικό να γουστάρουμε και οι δυο ανεξάρτητος ηλικίας!
δεν εχει περασει εκπαιδευση η μανδαμ, πρεπει δεκαπεντε μερες σε στρατοπεδο και μετα θα την ορκισουμε
ερασιτεχνες παιδι μου, για ολα εγω πρεπει να φροντισω
Μανάρι μου ετοιμάζω ταξιδάκι για Θεσσαλονίκη !! Αυτήν την τιμή θα βρεις και σε ένα στούντιο σε ένα μασαζ η ότι άλλο υπάρχει όποτε ποια είμαι εγώ που θα βάλω 200€ την τιμή Όταν ζούμε τετοιους καιρους …. Του Έλλην δεν του περισσεύουν !όποτε δεν δικαιούται να περάσει και αυτος μια παθιασμένη στιγμή; ,
Από την στιγμή που πρώτη φορά κάνω αυτή την δουλειά δεν έχω εμπειρία και γνώσεις ! Διότι δεν είναι μόνο να μπει και να τελειώσει είναι όλο το παραμύθι να βγει ονειρικό να γουστάρουμε και οι δυο ανεξάρτητος ηλικίας!
Για πότε το ετοιμάζεις το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη ? πάντως αν έχεις τέτοια λογική και στην πορεία πραγματικά σου αξίζουν συγχαρητήρια γιατί είναι κάτι που δεν βρίσκεις εύκολα ανεξάρτητα από κιλά και ηλικίες και οτιδήποτε άλλο.... έτσι ακριβώς όπως σ έπρεπε να σκέφτονται πολλές γυναίκες γιατί οι περισσότερες νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με Ελβετούς η Καναδούς και όχι με Έλληνες...Από μένα είναι Ναι αν όντως πιστεύεις αυτά που γράφεις
Για πότε το ετοιμάζεις το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη ? πάντως αν έχεις τέτοια λογική και στην πορεία πραγματικά σου αξίζουν συγχαρητήρια γιατί είναι κάτι που δεν βρίσκεις εύκολα ανεξάρτητα από κιλά και ηλικίες και οτιδήποτε άλλο.... έτσι ακριβώς όπως σ έπρεπε να σκέφτονται πολλές γυναίκες γιατί οι περισσότερες νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με Ελβετούς η Καναδούς και όχι με Έλληνες...Από μένα είναι Ναι αν όντως πιστεύεις αυτά που γράφεις
Έτσι Χριστούγεννα λένε είναι ωραία ρομαντικά ! Μα αυτο προσπαθώ να εξηγήσω πως δεν υπάρχει λόγος να κρυφτώ η να προσποιηθώ κάτι που δεν ειμαι διότι θα συναντήσω πολλούς από εδώ όποτε εκεί θα φανούν όλα αν ειμαι η δεν είμαι αυτά που γραφω αν είμαι γυναίκα η άντρας ή κάτι ακόμα τρελό που διάβασα ότι ειμαι 30 ετών αυτά από κοντά θα φανούν και ο κόσμος θα σχολιάσει την αλήθεια!
Υπάρχει κάπου κάποια φωτό σου ; Θέλει να σε κλείσει μια φίλη μου αν είσαι νέος
Έτσι Χριστούγεννα λένε είναι ωραία ρομαντικά ! Μα αυτο προσπαθώ να εξηγήσω πως δεν υπάρχει λόγος να κρυφτώ η να προσποιηθώ κάτι που δεν ειμαι διότι θα συναντήσω πολλούς από εδώ όποτε εκεί θα φανούν όλα αν ειμαι δεν είμαι αυτά που γραφω ειμαι αν είμαι γυναίκα η άντρας ή κάτι ακόμα τρελό που διάβασα ότι ειμαι 30 ετών αυτά από κοντά θα φανούν και ο κόσμος θα σχολιάσει την αλήθεια!