Νέα

NinaKinky

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ninaKinky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 421
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
για ανάλυση μπορούμε να μιλήσουμε από κοντά
Το ειδα.

Γι αυτο ρωτησα κι εγω.

Γιατι προτιμω τα γραπτα απο το να τα πουμε μεσα σε ενα δωματιο που θα τα ακουσουν μονο οι τεσσερις τοιχοι και ενα το ταβανι πεντε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
οταν του λεει την φορα εννοει την ωρα και οχι το τυρογαλο
Ο καθε ενας το ερμηνευει οπως θελει.

Γι αυτο, οπως ειπα και παραπανω, προτιμω γραπτως και με σαφεστατη εξηγηση τι προφερει, τι ζηταει και αν ειναι για την καθε φορα ή ολη την ωρα.

Ειμαι αλλεργικός, οπως και αλλοι στις ασάφειες. Ειδικα στις δημιουργικες...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
δεν ειναι ασαφεια

οταν του λεει την φορα εννοει την ωρα και οχι το τυρογαλο γιατι εγω χυνω στο διωρο μια φορα και αν κουμπωσω στο τετραωρο θα χυσω μια φορα .Που θα παει να ξεφυγει απο πουθενα
Με το συμπαθιο αλλα και η καθε εργαζομενη δεν ειναι γκομενα ή προσωπικη του καθενος και εχει και αλλους να εξυπηρετησει. Αν καποιος, οπως εσυ οπως εφερες παράδειγμα, δεν ειναι υποχρεωμενη να σε περιμενει ποτε θα πυροβολησεις. Για μια ωρα την έκλεισες, για τοσο θα την κρατησεις.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.950
Πόντοι
6.166
Με το συμπαθιο αλλα και η καθε εργαζομενη δεν ειναι γκομενα ή προσωπικη του καθενος και εχει και αλλους να εξυπηρετησει. Αν καποιος, οπως εσυ οπως εφερες παράδειγμα, δεν ειναι υποχρεωμενη να σε περιμενει ποτε θα πυροβολησεις. Για μια ωρα την έκλεισες, για τοσο θα την κρατησεις.
Παραεδειγμα εφερα οτι η φορα δεν στεκει σαν εννοια .Μια ωρα 50 γραφει το λεει ξεκαθαρα

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
29.684
Πόντοι
22.886
Παντως η φωτο που ανεβασε δεν παιζει να ειναι 90 κιλα...
Κάτσε .
Δηλαδή ?
Πόσο βλέπεις το ζύγι
Πιο πάνω ή πιο κάτω :think:

Weighing Salute Your Shorts GIF by NickRewind

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.562
Πόντοι
456
Το ειδα.

Γι αυτο ρωτησα κι εγω.

Γιατι προτιμω τα γραπτα απο το να τα πουμε μεσα σε ενα δωματιο που θα τα ακουσουν μονο οι τεσσερις τοιχοι και ενα το ταβανι πεντε.
Ξεχασες το πατωμα 6 !!!!!! χαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.344
Πόντοι
206
E ρε Μαρσελο η φωτο καμια 65αρια μου κανει

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
Παραεδειγμα εφερα οτι η φορα δεν στεκει σαν εννοια .Μια ωρα 50 γραφει το λεει ξεκαθαρα
Στεκει και παραστεκει. Τωρα αν καποιος δεν μπορει να τελειωσει, δικο του προβλημα και η αλλη ανθρωπος ειναι, έχει και τα ορια της. Αν θελει να λεγεται ανθρωπος και ο πελατης, σταματαει αν δει οτι δεν μπορει.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.950
Πόντοι
6.166
Στεκει και παραστεκει. Τωρα αν καποιος δεν μπορει να τελειωσει, δικο του προβλημα και η αλλη ανθρωπος ειναι, έχει και τα ορια του. Αν θελει να λεγεται ανθρωπος και ο πελατης, σταματαει αν δει οτι δεν μπορει.
αλλος που χυνω οποτε γουσταρω ειτε στα δεκα λεπτα ειτε στην ωρα ;;;Μπορει να την παει μια ωρα γαμιοντας και να χυσει μια φορα .

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Το ειδα.

Γι αυτο ρωτησα κι εγω.

Aμα δεν έχει και πάτωμα (έξι) το δωμάτιο γαμήθηκες. :confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.755
Πόντοι
746
Κάτσε .
Δηλαδή ?
Πόσο βλέπεις το ζύγι
Πιο πάνω ή πιο κάτω :think:

Weighing Salute Your Shorts GIF by NickRewind

Στεκει και παραστεκει. Τωρα αν καποιος δεν μπορει να τελειωσει, δικο του προβλημα και η αλλη ανθρωπος ειναι, έχει και τα ορια του. Αν θελει να λεγεται ανθρωπος και ο πελατης, σταματαει αν δει οτι δεν μπορει.
Λοιπον η κοπελα ειναι γνωστη καπως απο παλια,πλασαριζοτανε γυρω στο 2016-17 ,σαν 20χρονη τοτε,αλβανιδα καθαροτατα,αλλα ηθελε να περνιεται για ελληνιδα απο επαρχια,τα ιδια ζητουσε και τοτε το 50 ειναι εισαγωγικο απο 80 και επανω γινοτανε κατι,το μποι της ητανε μαξ-ταβανι 1,65-167 και το βαρος οντως 80 κιλα,σημερα πιστευω οτι ειναι 30-31 τουλαχιστον,οι φωτο με εκαναν να θυμηθω κατι,μπορει να σφαλω θα ηθελα να βοηθησουνε,τα παλια μελη της γενιας μου.....

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.755
Πόντοι
746
Λοιπον η κοπελα ειναι γνωστη καπως απο παλια,πλασαριζοτανε γυρω στο 2016-17 ,σαν 20χρονη τοτε,αλβανιδα καθαροτατα,αλλα ηθελε να περνιεται για ελληνιδα απο επαρχια,τα ιδια ζητουσε και τοτε το 50 ειναι εισαγωγικο απο 80 και επανω γινοτανε κατι,το μποι της ητανε μαξ-ταβανι 1,65-167 και το βαρος οντως 80 κιλα,σημερα πιστευω οτι ειναι 30-31 τουλαχιστον,οι φωτο με εκαναν να θυμηθω κατι,μπορει να σφαλω θα ηθελα να βοηθησουνε,τα παλια μελη της γενιας μου.....
Σαν να μην σφαλω τελικα απο τις αντιδρασεις σας συναδελφοι,τωρα θυμηθηκα καλυτερα πλασαριζοτανε μεσω λοβελιστ,το 50 και τοτε ειτανε δολωμα και εφευγες με 100 πλας χοτελ για να την χυσεις καπως,ο νταβας-οδηγος ειχε ενα σμαρτ θυμαμαι,το νου σας παληκαρια,οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος.

mitsos12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2023
Like
132
Πόντοι
0
Σαν να μην σφαλω τελικα απο τις αντιδρασεις σας συναδελφοι,τωρα θυμηθηκα καλυτερα πλασαριζοτανε μεσω λοβελιστ,το 50 και τοτε ειτανε δολωμα και εφευγες με 100 πλας χοτελ για να την χυσεις καπως,ο νταβας-οδηγος ειχε ενα σμαρτ θυμαμαι,το νου σας παληκαρια,οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος.
Τι σου κάνει ο άνθρωπος για το χρήμα...

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.755
Πόντοι
746
Τι σου κάνει ο άνθρωπος για το χρήμα...
αν μπορειτε να ανακτησετε τις φωτος απο λοβελιστ εκεινης της εποχης,θα λυθουνε τα παντα,εγω δεν μπορω δεν ειμαι και ΙΤ μανατζερ γαρ....

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.334
Πόντοι
446
αγριννιώτισσα απ τους αγίους σαράντα δηλαδή......χαχαχαχα.....και δεν δίνει και κώλο.....από μένα όχι.....

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.755
Πόντοι
746
αγριννιώτισσα απ τους αγίους σαράντα δηλαδή......χαχαχαχα.....και δεν δίνει και κώλο.....από μένα όχι.....
εμενα μου ειχε πει απο ενα χωριο των Ιωαννινων,καποτε που την πηρα, το 2017 αν θυμαμαι καλα,σαν Ηπειρωτης στην καταγωγη δεν το εχαψα.

OP
OP
ninaKinky

ninaKinky

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2023
Like
168
Πόντοι
0
Καλησπέρα αγάπη μου αναρωτιέμαι πως είσαι τόσο σίγουρος τέλος πάντων με μπερδεύεις μπορώ να κάνω βιντεοκλήσης μαζί σου να σου επιβεβαιώσω με ταυτότητα χρονολογία τα πάντα και να δεις πως με μπερδεύεις !

OP
OP
ninaKinky

ninaKinky

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2023
Like
168
Πόντοι
0
εμενα μου ειχε πει απο ενα χωριο των Ιωαννινων,καποτε που την πηρα, το 2017 αν θυμαμαι καλα,σαν Ηπειρωτης στην καταγωγη δεν το εχαψα.
Αγάπη μου ποτέ τα είπα εγώ όλα αυτά ; Έλα να κάνουμε βιντεοκλήση να δεις πως είμαι 21 ετών και όχι 30 όπως λένε ! Είναι πρώτη μου φορά σε αυτόν τον χώρο ! Θα χαρώ πολύ να με καλέσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom