kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
και γαμιεται και απίστευτα να το πούμε και αυτό !αντε καποιος τα ειπε επιτελους...μια χαρα παιδι,με τεραστιο προσον και γαμαει και απίστευτα!!
και γαμιεται και απίστευτα να το πούμε και αυτό !αντε καποιος τα ειπε επιτελους...μια χαρα παιδι,με τεραστιο προσον και γαμαει και απίστευτα!!
Που την βρίκες την φωτο μεγάλε ;
Απορω γιατι τοση κακια, η νικολ ειναι αψογη επαγγελματιας ο χωρος της ειναι πεντακαθαρος ειναι ευγενικη και σου κανει τα γουστα... Τι κουβεντες ειναι αυτες περι ταμτακου με περουκα... Κουμαντο και κριση στο κρεβατι σου και οχι στων αλλων! Για οσους με γνωριζουν ουτε φιλος της ειμαι ουτε γκομενος ουτε προμοτερ! Απλα εχω δει πολλα αισχοι που κυκλοφορουν και δεν παιζει η νικολ να ειναι ενα απο αυτα!
Απορω γιατι τοση κακια, η νικολ ειναι αψογη επαγγελματιας ο χωρος της ειναι πεντακαθαρος ειναι ευγενικη και σου κανει τα γουστα... Τι κουβεντες ειναι αυτες περι ταμτακου με περουκα... Κουμαντο και κριση στο κρεβατι σου και οχι στων αλλων! Για οσους με γνωριζουν ουτε φιλος της ειμαι ουτε γκομενος ουτε προμοτερ! Απλα εχω δει πολλα αισχοι που κυκλοφορουν και δεν παιζει η νικολ να ειναι ενα απο αυτα!
ειναι απο αυτες που απλα κανουν τη δουλεια τους αναλογα το θεμα..Έχει όμως έφεση στο να ζητάει εξτραδάκια!
ειναι απο αυτες που απλα κανουν τη δουλεια τους αναλογα το θεμα..
οι εμπειρίες μου μαζί της χρονολογούνατι πολύ παλιά. πριν καμιά εικοσαριά χρόνια περίπου, τότε έκανε πιάτσα στη Σόλωνος. Κορμί θανατηφόρο, εργαλείο μικρό που δεν το θυμάμαι ποτέ καυλομένο (όχι οτι με ενδιέφερε κι όλας τότε) υπηρεσίες τυπικές, πίπα καλή αλλά λίγο βιαστική, κωλάρα για ξέσκισμα. αυτά θυμάμαι.Η αριστερή είναι μια πανύψηλη που κάνει πιάτσα λίγο πιο κάτω από τη Νικόλ, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει.
παραβλέπω το Ευτύχη, περίπου όπως είναι στη photo την θυμάμαι. Με ψηλές κόκκινες μπότες πρέπει θυμάμαι μιά άλλη που την είχα πάρει μια φορά στο αυτοκίνητο και δεν σταμάτησε μου ζητάει παραπάνω χρήματα. Ωραίο παιδί αλλά πολύ σπαστικιά.Ευτύχη, αυτή που περιγράφεις στη Σόλωνος και ενδεχομένως να εικονίζεται παραπάνω με τη Νικόλ ήταν τότε αδύνατη και φορούσε συνήθως ψηλές κόκκινες μπότες ?
Έχει όμως έφεση στο να ζητάει εξτραδάκια!
αν ειναι δυνατον...ρεεεε συνελθετε........χαχαχαχαχααχ
δηλαδη????αν ειναι δυνατον...
όχι αδελφέ, απλά με παραξένεψε το Ευτύχης.νόμιζες κάτι άσχημο ?