Νέα

Νικολλετα Τρανσ ΧΧL

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alonikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Ειχε παει στην συναυλία ;

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Απορω γιατι τοση κακια, η νικολ ειναι αψογη επαγγελματιας ο χωρος της ειναι πεντακαθαρος ειναι ευγενικη και σου κανει τα γουστα... Τι κουβεντες ειναι αυτες περι ταμτακου με περουκα... Κουμαντο και κριση στο κρεβατι σου και οχι στων αλλων! Για οσους με γνωριζουν ουτε φιλος της ειμαι ουτε γκομενος ουτε προμοτερ! Απλα εχω δει πολλα αισχοι που κυκλοφορουν και δεν παιζει η νικολ να ειναι ενα απο αυτα!
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Απορω γιατι τοση κακια, η νικολ ειναι αψογη επαγγελματιας ο χωρος της ειναι πεντακαθαρος ειναι ευγενικη και σου κανει τα γουστα... Τι κουβεντες ειναι αυτες περι ταμτακου με περουκα... Κουμαντο και κριση στο κρεβατι σου και οχι στων αλλων! Για οσους με γνωριζουν ουτε φιλος της ειμαι ουτε γκομενος ουτε προμοτερ! Απλα εχω δει πολλα αισχοι που κυκλοφορουν και δεν παιζει η νικολ να ειναι ενα απο αυτα!

Έχει όμως έφεση στο να ζητάει εξτραδάκια!

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.821
Πόντοι
456
Η αριστερή είναι μια πανύψηλη που κάνει πιάτσα λίγο πιο κάτω από τη Νικόλ, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. 
οι εμπειρίες μου μαζί της χρονολογούνατι πολύ παλιά. πριν καμιά εικοσαριά χρόνια περίπου, τότε έκανε πιάτσα στη Σόλωνος. Κορμί θανατηφόρο, εργαλείο μικρό που δεν το θυμάμαι ποτέ καυλομένο (όχι οτι με ενδιέφερε κι όλας τότε) υπηρεσίες τυπικές, πίπα καλή αλλά λίγο βιαστική, κωλάρα για ξέσκισμα. αυτά θυμάμαι.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Ευτύχη, αυτή που περιγράφεις στη Σόλωνος και ενδεχομένως να εικονίζεται παραπάνω με τη Νικόλ ήταν τότε αδύνατη και φορούσε συνήθως ψηλές κόκκινες μπότες ?

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.821
Πόντοι
456
Ευτύχη, αυτή που περιγράφεις στη Σόλωνος και ενδεχομένως να εικονίζεται παραπάνω με τη Νικόλ ήταν τότε αδύνατη και φορούσε συνήθως ψηλές κόκκινες μπότες ?
παραβλέπω το Ευτύχη, περίπου όπως είναι στη photo την θυμάμαι. Με ψηλές κόκκινες μπότες πρέπει θυμάμαι μιά άλλη που την είχα πάρει μια φορά στο αυτοκίνητο και δεν σταμάτησε μου ζητάει παραπάνω χρήματα. Ωραίο παιδί αλλά πολύ σπαστικιά.

tslov3r

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1

+1
Επιβεβαίωση σωστών πληροφοριών
Έχει όμως έφεση στο να ζητάει εξτραδάκια!

Με δύο εμπειρίες μαζί της, δεν έτυχε να ζητήσει έξτρα (ούτε όταν έχυσε χωρίς καν να έχει προσυμφωνηθεί κάτι τέτοιο)

Υ.Γ. Ιδική μνεία στον συνάδερφο/συναγωνιστή, που δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του για να το αναφέρω, που είχε πει το κορυφαίο απόσταγμα τις πιάτσας: Κολομπαράς δεν γίνεσαι πίσω από τα πληκτρολόγια !!!

kiler 30

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
θα την επισκεφτώ και θα τραβήξω φοτο την πούτσα της να την βάλω εδώ.....

doktordone

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κάποιο link υπάρχει; τα άλλα δε λειτουργούν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom