nikoleta eleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2024
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλες και σε όλους.... Απο μεριάς μου καλώς σας βρήκα, κ θα ευχηθώ ακόμα μεγαλύτερες καύλες !!!!
Τελικά το μενού έχει σκέτο μασάζ με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο; Χωρίς φραπέ; Δεν μας τα λες όλα.Καλησπέρα σε όλες και σε όλους.... Απο μεριάς μου καλώς σας βρήκα, κ θα ευχηθώ ακόμα μεγαλύτερες καύλες !!!!
Εσένα τι σε νοιάζειΤελικά το μενού έχει σκέτο μασάζ με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο; Χωρίς φραπέ; Δεν μας τα λες όλα.
ΧμμΕσένα τι σε νοιάζει
Φυσικά και όχι αλλά με τους αγενείς και με αυτούς που με ειρωνεύονται εννοείται ότι θα πάρουν την κατάλληλη απάντηση.Χμμ
Δίνεις συχνά τέτοιες όμορφες απαντήσεις
Καλησπέρα, πες μας το προγραμμα σου και το δωρακι σου, πες μας αν εχεις δικο σου χωρο ή οχι, βάλε και καμια αποκαλυπτική φωτογραφία...Καλησπέρα σε όλες και σε όλους.... Απο μεριάς μου καλώς σας βρήκα, κ θα ευχηθώ ακόμα μεγαλύτερες καύλες !!!!
Καλησπέρα δεν έχω δίκο μου χώροΚαλησπέρα, πες μας το προγραμμα σου και το δωρακι σου, πες μας αν εχεις δικο σου χωρο ή οχι, βάλε και καμια αποκαλυπτική φωτογραφία...
Στη φωτο εσυ εισαι?Καλησπέρα δεν έχω δίκο μου χώρο
ΝαιΣτη φωτο εσυ εισαι?
Καμκια ολόσωμη φώτο έχεις ;;;
Ναι ξάδερφε@Mythical Zoan σε σενανε μίλησε ετσι
Μην του μιλάς έτσι...Εσένα τι σε νοιάζει
Καλώς την βαλε και καμία πιο αποκαλυπτική φωτογραφία να σε δούμε.Καλησπέρα σε όλες και σε όλους.... Απο μεριάς μου καλώς σας βρήκα, κ θα ευχηθώ ακόμα μεγαλύτερες καύλες !!!!