pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
http://www.matsmouts.com.cy/data/2010/ATAKTH%20Z%CE%A9%CE%97/zizel.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εδώ έχουμε απλά τεράστιααααααα ανωτερότητα.
http://www.matsmouts.com.cy/data/2010/ATAKTH%20Z%CE%A9%CE%97/zizel.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εδώ έχουμε απλά τεράστιααααααα ανωτερότητα.
Nα πας οφθαλμίατρο.
Η γνώμη του κοινού;;;
Nα πας οφθαλμίατρο.
Η γνώμη του κοινού;;;
θες κ αλλα πραγματικα μοντελα γ να πειστεις οτι η κοπελα στο εξωτερικο θα εφερνε καφεδες σε μοντελα γ παχουλες?Εδώ έχουμε απλά τεράστιααααααα ανωτερότητα.
ναι...οτι ΜΟΝΟ εγω εχω αυτην την γνωμη.μα πάει σε ψυχολόγο.
συμπλέγματα γαρ...
Επίσης σύμπλεγμα γαρ κ ηλίθιο ταμπού κάτι γνώμες σαν την δική σου για ψυχολόγους-ψυχιάτρους...μα πάει σε ψυχολόγο.
συμπλέγματα γαρ...
Συγκρίνεις την βούρτσα με την πούτσα...θες κ αλλα πραγματικα μοντελα γ να πειστεις οτι η κοπελα στο εξωτερικο θα εφερνε καφεδες σε μοντελα γ παχουλες?
Απλά η Λουκ έχει κολλήσει με μία εικόνα στο κεφάλι της κ αν δεν ισχύει ΤΕΛΟΣ...Και για να μην παρεξηγηθω... (οχι οτι μου καιγεται καρφι... λεμε τωρα)
Τα κοκαλιαρικα μοντελα δεν ειναι η εννοια (κατ'εμε) της ομορφιας.
ΕΞΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ.συνελθετε!οποια τα πεταει την θεωρειτε ομορφη!!!ξεκολλατε!Συγκρίνεις την βούρτσα με την πούτσα...
Έξω ίσως να θεωρούνταν απλά όμορφη κοπέλα,εδώ υπάρχουνε άλλα δεδομένα.
Αλλώστε οι Ελληνίδες καμία σχεσή δεν έχετε με τις ξένες ως γνωστόν!!!
κοιτα!αλλη η αποψη μου γ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ και αλλη γ τις ωραιες γυναικες ΜΗ ΜΟΝΤΕΛΑ.Απλά η Λουκ έχει κολλήσει με μία εικόνα στο κεφάλι της κ αν δεν ισχύει ΤΕΛΟΣ...
κοιτα!αλλη η αποψη μου γ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ και αλλη γ τις ωραιες γυναικες ΜΗ ΜΟΝΤΕΛΑ.
κ ελεγα ποιον δεν ειδα ποιον δεν ειδα...θα σε διορισουμε
με μισθο να μας προσφερεις
τις πολυτιμες κριτικες σου
ε ρε αλλοι ψυχομαχανε και αλλοι καυλομαχανε
ναι...οτι ΜΟΝΟ εγω εχω αυτην την γνωμη.
Επίσης σύμπλεγμα γαρ κ ηλίθιο ταμπού κάτι γνώμες σαν την δική σου για ψυχολόγους-ψυχιάτρους...
Μαλακίες λες...ΕΞΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ.συνελθετε!οποια τα πεταει την θεωρειτε ομορφη!!!ξεκολλατε!
Αλλό το να κάνεις το ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κ άλλο ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,αντιλαβού;;;κοιτα!αλλη η αποψη μου γ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ και αλλη γ τις ωραιες γυναικες ΜΗ ΜΟΝΤΕΛΑ.
Μαλακίες λες...
Και η Ντούβλη τα πέταξε,κάποιοι μακάκες βρεθήκανε να την πούνε ωραία αλλά οι περισσότεροι έριξαν γέλιο τρελό...
Αλλό το να κάνεις το ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κ άλλο ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,αντιλαβού;;;
Εεε τώρα δεν μπόρεσες να κρυφτείς,έχεις το πρόβλημα της ηλίθιας-κομπλεξικής γνώμης της ελληνικής κοινωνίας για την ψυχιατρική.όλοι οι άνθρωποι έχουμε συμπλέγματα, αλλά όσοι είναι έξυπνοι φροντίζουν να τα κρύβουν για να μην γίνονται ρόμπες
κ ελεγα ποιον δεν ειδα ποιον δεν ειδα...