thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Όχι να την ακολουθήσω θελω
σωστος, αν και ποτε δεν ξερεις...
Όχι να την ακολουθήσω θελω
Λύστε μου μια απορία.Με το που δεις τατού ονειροκρίτη ή πεταλούδα κάτω από τα βυζιά, υπολόγισε τουλάχιστον 25 πούτσες το έτος
Καλή ερώτηση. Φαντάζομαι αν είναι πρωινά ραντεβού, μπορεί να μην έχουν βάλει όλη την μπογιά στην μούρη, και να μοιάζουν με τον Μάνταλο. Πιο βραδάκι τι γίνεται...Λύστε μου μια απορία.
Οι τατουατζηδες δεν καυλωνουν?
Δεν έχω διαβάσει είτε ακούσει εμπειρίες...
Τον όρκο του Ιπποκράτη έχουν δώσει?
Έχει όμως και ωραία μουνια.Καλή ερώτηση. Φαντάζομαι αν είναι πρωινά ραντεβού, μπορεί να μην έχουν βάλει όλη την μπογιά στην μούρη, και να μοιάζουν με τον Μάνταλο. Πιο βραδάκι τι γίνεται...
Παντού ρε φίλε. Αυτές όμως, κατα 90% βρωμάνε κάτουρα και κονδυλώματα από μακρυά (μεταφορικά speaking). Εννοείται ότι μπαίνεις έτσι όπως τις βλέπειςΈχει όμως και ωραία μουνια.
Ρε τυπε όταν ο άλλος είναι επαγγελματίας επικεντρώνεται στο τατουάζ που φτιάχνει και όχι στα βυζιά. Άλλωστε κάθε καλό τατουάζ που φτιάχνει είναι διαφήμιση για αυτόν.Λύστε μου μια απορία.
Ωραια που είναι.... Λεπτομέρειες όλα τα άλλα...Καλα πηγε αυτο οτι βρηκε η κοπελα εβαλε
Φίλε σε κάποια συμφωνώ. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτές έχουν γκομενο όταν χτυπάνε αυτά τα τατου. Μετά λες για βουδιστές, Μαορί, αζτεκους και ινκας. Τα πράγματα είναι απλά. Τα τατου που προαναφερθηκαν είναι τα tramp stamp της τελευταίας δεκαετιας. Αν σου φέρει κάποιος φίλος γκομενα για τέτοιο τατου, πες του ότι η τύπισσα είναι για τους δρόμουςΈχω λόγο επαγγέλματος σχέση με το χώρο. Οι περισσότερες που κάνουν τατουάζ στο στήθος / μουνί / κωλότρυπα πάνε σε κάποιο γνωστό του γκόμενου. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε άγνωστο. Οπότε δε παίζει συνήθως τίποτα.
Επίσης τα τατουάζ όσο και να ακούγεται κουλό είναι εθιστικά. Βαράς ένα και θες και άλλο. Καμία δε ξεκινάει με τα προκλητικά. Απο απλά πράγματα αρχίζουν.
Το πιο τρελό είναι στη Ταύλανδη που κάνουν σειρές τα κοριτσάκια (και τα τραβελοειδή) σε βουδιστές μοναχούς. Είναι δε ένας ναός εν ονόματι "Wat Bang Phra" ο οποίος φημίζεται για αυτό.
Ειναι επαγγελματιες οι ανθρωποιΛύστε μου μια απορία.
Έχουν δει πολλά τα μάτια τους…Ειναι επαγγελματιες οι ανθρωποι
Σορρυ φίλε. Σου θιξαμε τα κορίτσια για σπίτια του dirty blondeΝαι ε ; Άμα έχει πολλά piercing το ίδιο ;
υπαρχει insta για την δεξια?Vol. 2 .....Οι αριστερές ειναι για ένα γρήγορο στις τουαλέτες, η δεξιά για την πάρεις σπίτι να ευχαριστηθείς
Dm αυταΩραια που είναι.... Λεπτομέρειες όλα τα άλλα...
Στο dirty blonde γαμάς κανονικά με δωράκι στα ίσα ή θα σου σπάσουν τα νεύρα ?
Μα γι αυτό ρωτάω. Να μου φάνε εμένα προσωπικά δεν παίζει γιατί θα πάω στα ίσα και θα κάνω πέσιμο, αν δω ότι δεν έρχεται την κάνω απλά.Σου κάνουν τα γλυκά μάτια, για νομίζεις οτι μπορεί να γαμήσεις, ετσι ώστε να αφήσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου στο μαγαζί.
Μετα πανε και γαμιούνται σαν τα σκυλιά στις τουαλέτες με αυτούς που γουστάρουν....δηλαδή μην νομίζεις οτι επειδή άφησες 600 ευρω σε σαμπάνιες θα πηδήξεις κιόλας.
Οι τύπισσες έχουν ηδη 2-3 γκόμενους η καθε μια και ειναι φαν του σλογκαν "αλλος γαμαει, αλλος πληρωνει..."