theots81
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 942
- Πόντοι
- 86
Που πας έτσι μανάρι μου;;;;;;Βγηκε με το σουτιεν σε αναζητηση μπολιαστη
Που πας έτσι μανάρι μου;;;;;;Βγηκε με το σουτιεν σε αναζητηση μπολιαστη
Στο Αμέρικα υπάρχει ο όρος white trash για κάτι γκόμενες σαν την τελευταία. Που μπορεί να είναι και κάπως όμορφες ή σέξυ (περί ορέξεως) αλλά το κυριότερο χαρακτηριστικό που τα σκεπάζει όλα, είναι η φτήνια. Παρτάλια.ψωλομάγαζο
μας έκανε ξανά υπερήφανους!
ανησυχώ μήπως είναι γνωστή πολλών εδώΑυτή με το φουξια γνωστή μου !
Από όσο ξέρω είναι μαζεμένη τώρα αν παιζει κάτι άλλο δεν το γνωρίζω!ανησυχώ μήπως είναι γνωστή πολλών εδώ
μέσα!
Αυτό ακριβώς. Οι 4/5 κάτω των 26-27 ετών είναι αυτο το πράγμα. Πουλάνε μόνο πουτανιά, αλλά θέλουν να τους συμπεριφέρεσαι σαν κυρίες που θεωρούν ότι είναι. Τύπισσες που αν ένας οκ τύπος τους φερθεί σωστά, ή δεν θα του δώσουν καν σημασία ή θα του παίξουνε πουστιά. Την ίδια ώρα αν κάποιος τους φυσάει το μαρούλι, κάθονται να τις κατουράνε. Ελεεινίδες απλάΟι τυπισσες βρομανε φτηνια,δωστε μου προσοχη και instagramοσκατιλα. Οι πουτανες κορες απο πουτανες μανες που ντυνονται με φτηνιαρικα πουτανιστικα ρουχα,με τα φτηνιαρικα αρωματα του κιλου.
Γαμάτη μελαχρινή καύλαΤι τα κρυβεις μανταμ αστα να ανασανουνε
η ΤσίτουραΤι τα κρυβεις μανταμ αστα να ανασανουνε
Όλη η πραγματική αλήθεια φίλε μου καλέ τα λεγόμενα σου...Αυτό ακριβώς. Οι 4/5 κάτω των 26-27 ετών είναι αυτο το πράγμα. Πουλάνε μόνο πουτανιά, αλλά θέλουν να τους συμπεριφέρεσαι σαν κυρίες που θεωρούν ότι είναι. Τύπισσες που αν ένας οκ τύπος τους φερθεί σωστά, ή δεν θα του δώσουν καν σημασία ή θα του παίξουνε πουστιά. Την ίδια ώρα αν κάποιος τους φυσάει το μαρούλι, κάθονται να τις κατουράνε. Ελεεινίδες απλά
Μονο Κουταβουλιας αὐθεντικός και τζέντλεμανΌλη η πραγματική αλήθεια φίλε μου καλέ τα λεγόμενα σου...
Ακριβώς αυτό και όχι στο περίπου...
Τυπε μπορει να έφευγαν κανονικά ντυμένες και να αλλάζαν μετα αλλα σπάνια έβλεπες κάποια που ηταν ντυμένη σαν τελειωμένη πουτανα σαν αυτές απο πανω, ζήτημα καθε μαγαζί να ειχε 1-2 τετοιες που τις κοίταζαν ανδρες-γυναικες και τις κορόιδευαν.Μην είστε τόσο αυστηροί τύποι. Σιγά το πράγμα. Δε θυμάστε παλιά τα 90s σε κάτι club τι γίνονταν? Μου το θύμησε ο πάνω τύπος με το "τις αφήνουν να ντυθούν έτσι από το σπίτι τους?". Τότε έφευγαν κανονικά ντυμένες από το σπίτι και αλλαζαν στο κλαμπ Δε θυμάμαι και το όνομα γμτ αλτσχάημερ. Επίσης ποιος σας είπε ότι είναι ελεεινίδες αυτές? Μπορεί στα χαρτιά να είναι αλλά στην ουσία...
Και στην τελική καλά κάνουν τα κορίτσια, προσφέρουν τσάμπα μάτι, αν μετά θέλει να πηδήξει κανείς πάει στις τίμιες πουτάνες που έχουν καθορισμένο τιμοκατάλογο
1)συγγνώμη ρε τύποι, σε ποιο μαγαζί πάνε αυτά τα κοριτσάκια?
2)πόσο χρονών είναι και τις αφήνουν να ντυθούν έτσι από το σπίτι τους?
Για φλόκια στα μούτρα και στα βυζιά!!
Κανονικοτατα...Για φλόκια στα μούτρα και στα βυζιά!!