kokoretsakias93
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2019
- Like
- 995
- Πόντοι
- 81
το μελαχρινό μου αρέσειΣε ποιο απο τα δυο λες στην πρωτη φωτπ? σε αυτη με το μαυρο?
το μελαχρινό μου αρέσειΣε ποιο απο τα δυο λες στην πρωτη φωτπ? σε αυτη με το μαυρο?
Μερακλήςτο μελαχρινό μου αρέσει
Τι εννοείςΕγώ ότι ήξερα το ξέχασα πάντως…
Εννοω ότι με τέτοιο κομμάτι ξεχνάς και τ’ονομα σου!Τι εννοείς
Από ποιό μαγαζί είναι αυτό;
envyΑπό ποιό μαγαζί είναι αυτό;
Πωπω αυτή η τελευταία τι καυλακι είναιάλλο ένα τρελό τρελό παρασκευόβραδο με πουταρνάκια που βέλαζαν για να τραβήξουν τα βλέμματα
άλλο ένα τρελό τρελό παρασκευόβραδο με πουταρνάκια που βέλαζαν για να τραβήξουν τα βλέμματα
το ίδιο και το bokan , κλασικά βιζιτομάγαζακαλά το dirtyblonde εχει φέρει οτι ξεκωλο υπάρχει στο μαγαζί για μπας και μαζεψει πελατια....
ιλιεβα...γλαστρα και τρελο τουπε...Πωπω αυτή η τελευταία τι καυλακι είναι
99,9% αυτός που κερνάει πολύ στο τέλος .....τον γαμάνε στον λογαριασμόΜάλιστα φίλε... Αρα γενικα δεν παιζει αμεση συναλλαγη, του στυλ κερνας 2-3-5 ποτα ή καμια σαμπανια και τη ρωτας ποσα θες κουκλα μου να σε παρω... Μονο και μονο γνωριμια με την μονη προοπτικη αααααν σε γουσταρει ως αντρα..
Ε καλά σίγουρα δεν θα καθόταν σε εμένα αλλά ότι θα θελα να την ξεσκίσω θα θελα φουλιλιεβα...γλαστρα και τρελο τουπε...
δεν γαμας ουτε με αιτηση....
εδω δεν καθεται και σε μενα που ειμαι ημιδιασημος....Ε καλά σίγουρα δεν θα καθόταν σε εμένα αλλά ότι θα θελα να την ξεσκίσω θα θελα φουλ