unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.431
- Πόντοι
- 1.056
studio24 ?
Ε οι κλασικές gougou με αυτήstudio24 ?
Έτσι ακριβώς είναι...Ειχε πεσει πολυ πεινα με τον κορωνοιο και τωρα βγαινουν εκατονταδες τετοιες πουτανες,ντυμενες οσο πιο ξεκωλα μπορουν. Εκτος απ'το μεροκαματο τους,παιρνουν ποσοστα και απο τα ποτα/μπουκαλια που τις κερνανε οι καθυστερημενοι πελατες. Σου λεει κατσε μη μας ξανακλεισουνε,να μαζεψω οσα μπορω να εχω και για διακοπες.
Εν τω μεταξυ στο Instagram εχουν καταντησει οι πραγματικες βιζιτες να ειναι πιο σεμνες απο τις γκομενες που δουλευουν στα μαγαζια. Εχει ξεφτιλιστει πολυ το θεμα.
Πιο σκληρή κατηγορία
Ποια είναι αυτή ρε μάγκες;;
Το γράφει στον τίτλο του βίντεο. maby_mmΠοια είναι αυτή ρε μάγκες;;
Τι καύλα αλλά συγχρόνως και σούργελο είναι αυτή;Το γράφει στον τίτλο του βίντεο. maby_mm
Ένα ξεκωλο είναι με κρεμασμένα μασταρια ρεεεεεεεεΤι καύλα αλλά συγχρόνως και σούργελο είναι αυτή;
Όνειρο αυτό το ντύσιμο για μενα
Αχαχαχα μωρέ συμφωνώ αλλά έτσι όπως κουνάει την κωλαρα της,της τον έδινα για πλάκα..Ένα ξεκωλο είναι με κρεμασμένα μασταρια ρεεεεεεεε
Ότι καλύτερο!!Ένα ξεκωλο είναι με κρεμασμένα μασταρια ρεεεεεεεε
Kαλή νοικοκυρά φαίνεται αυτή, έχουμε τρόπο επικοινωνίας να της κάνω πρόταση γάμου?
Ποια είναι αυτή ρε μάγκες;;
Εμένα μου κάνει, μόνο το χρώμα στο μαλλί με χαλάει λίγο.....,Ειναι ενα σούργελο ολικής (παρτολακι του DirtyBlond) που τα πετάει όλα έξω μπας και ανεβάσει την κατανάλωση στο μαγαζί....Στο εντωμεταξύ ειναι κάτω του μετρίου η τύπισσα!