αν ερθει η ουκρανιδα θα γινω πουστης χαχαχαχα.κανεις λαθος,στο μαμπα ολες πουτανες ειναι και δουλευουν και στα τραβελ γκερλσ.καμια 20 δεν ερχεται σε ενα αγνωστο απλα για τσαμπα διακοπες,μονο αν τιν σπονσαρει και συνοδευσει καπειος ουκρανος,ολες που ερχονται απο ουκρανια σχεδον ολες καπειος μαλακας σπονσορασ τα πληρωσε ολα,ουκρανος.εσυ εισαι με την ιδεα θα της πληρωσεις και θα ερθει τσαπα διακοπες,ακου πως παει τα εγραψα χιλιαδες φορες στο θεμα ουκρανια και οσοι δεν με ακουγαν πηγαιναν αεροδρομια και περιμεναν αδικα χαχαχαχ.μολις αγορασεις εισιτιρια αρχιζουν στειλε λεφτα για πασπορτ,wester union,μαλακιες,ασφαλειες,μετα αρχιζουν πεθανε η γατα μου,με σταματησαν τελωνειο ζητανε λεφτα και αλλα τρελα για να ξαναστειλεισ λεφτα.η οτι στην πολη της κατι εχει με ιτερνετ μονο με μετρητα να στειλεις για αγορα εισιτιριου.ολες δεν εχουν αληθινα στοιχεια και χιλιαδες εμειλ.δες το antiscam διαβασε,να μαθεις διαφορες απατες απο καπειους ποθ την επαθαν τι μαλακιες τους ελεγαν.ρε δεν ερχονται σε μενα που ξερουν εχω δυναμη και βλεπουνε στο ιτερνετ τι εχω.σημερα γνωρισα μια 30-35 απο ιβανοφραγκοφσκ τουριστικο πρακτορα,οταν δει τις φοτο απο σπιτι,ταξιδια σηγουρα θα ερθει οδυσσο η κιεβο να με βρει.στο μαμπα δεν εχει νορμαλ,οσες λενε συναντηση,σχεση παλι βιζιτες απλα θελουν μονιμο σπονσορα να τα δινει χοντρα και να ειναι μονο μαζι τους.να ερθει για σενα αποκλειστικα και τσαμπα διακοπες μονο αν εισαι ο ροντολφο βαλεντινο και εχεις καπειο οικονομικο στατους.με εκατομυρια μιλανε στα σαιτ αυτα,ασε που οι πιο πολλες δεν ερχονται απο κιεβο οδεσσα σε μενα η λενε ερχομαι και καμια απαντηση,εχουν καλητερες προσφορες απο μονιμους σπονσορες,βαριεμαι τωρα να εξηγω τι παιζει η ουκρανια αλλα ακομα και αυτη που λεει τσαμπα διακοπες εχει iphone 6 900 ευρο χοριγια απο σπονσορες χαχαχαχ.φιλικα χαρης ο μεγας καβλωλεον τισ ουκρανιας