pastourmas76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
υπαρχει καποιος λογως που τα μηνηματα μου δεν γινονται αμεσα ποστ?
εγω δεν γουσταρω αυτοκινητο....θελω να ευχαριστηθω το γαμιση....για καμια πιππουλα ομως δεν θα ελεγα οχι
ψες εκανα βολτα στα φουτσαλ κατα τις 10....ενα ομορφο ρουμανακι ειδα.... αλλα ηθελε στο αυτοκινητο .....οποταν την εκανα
σκεφτηκα πολλες φορες να σταματησω να δω τι παιζει.μια,δθο τελαιτεα εβλεπαν περιεργα που γυριζα γυρω τους και δεν δοκιμασα.περσι βρηκα μια απο νιγιρια,μου ελεγε μαλακιες ηθελε γαμο να μεινει κυπρο.απατεωνες στην νιγιρια,ειχε γκομενο μαυρο καταλαβα και ενα κυπριο 40.βλεπω εγωμη αρκετες φοιτιτριες.στα κατεχομενα μια ομορφη πολυ λεπτη που πλισιασα θυμωσε
σημερα πρωι γυρω στης 10..πετυχα μια κινεζουλλα στιν μακεδονιτισσα
που τις βρισκετε ρε παιδιά; εγώ οτι βολτες κάνω απογευμα τουλαχιστον δε παιζει τιποτα.
μονο πρωι παιζουν φασεις; σε τι δρόμους παιζει να εχω καλυτερη τυχη για να βρω και εγω τιποτα;
..δεν μοθδοσε το τηλ. τησ..μουπε οτι καθε αργια ειναι εδω στην σταση..
..........Όσο κακή τύχη και να έχεις, δε μπορεί, θα βρεθείς μέσα σε πεντακόσιες.
που τις βρισκετε ρε παιδιά; εγώ οτι βολτες κάνω απογευμα τουλαχιστον δε παιζει τιποτα.
μονο πρωι παιζουν φασεις; σε τι δρόμους παιζει να εχω καλυτερη τυχη για να βρω και εγω τιποτα;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααν ηταν κινεζα θα σου εδεινε και πιζινες καρτ
κυριακη ειμαι ελεθυερος,να σου βρω οσες θες.αν μπορεις στειλε πμ το κινητο σου μετα μην με ψαξεις δεν θα ειμαι κυπρο