1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλά μην το κάνεις και θέμα και τον παππού μου τον μικρασιάτη τουρκόσπορο τον έλεγαν..Δεν άνοιξα την κουβέντα για να χωρίσω τα βερεσέδια. Ούτε με νοιάζει ποιόν συμφέρει και ποιον όχι , πολιτικός δεν είμαι να χωρίζω τα χρωστούμενα. Αυτό που βλέπω λέω. Και αυτό που βλέπω είναι ότι όσοι Έλληνες κατέβηκαν κάτω στο νησί μια χαρά ζούνε με τις οικογένειες τους και προσπαθούν όπως και οι υπόλοιποι . Προφανώς και η μαζική κάθοδος Ελλήνων στο νησί είναι κάτι καινούριο που χρήζει αλλαγών , αλλά όταν ανέβηκα εγώ Ελλάδα και έσερναν τους Κύπριους στα τμήματα για εξακρίβωση στοιχίων ή όταν κάποιοι "αδελφοί " μας , μας αποκαλούσαν Τουρκόσπορους , δεν απέδωσα τη συμπεριφορά στο σύνολο των Ελλήνων , λέγοντας ότι μας θάβουν σε τρία νεκροταφεία το προηγούμενο βράδυ και την επομένη μας χαίρετάνε καραγκιοζίστικα.
η συμεριφορά αυτή είναι στο ελληνικό dna...
απλα σε πολλές περιοχές με εντονο τοπικιστικό χαρακτήρα είναι εντονότερη.
και να διαβάζεις καλύτερα αυτά που γράφω.
μίλησα για κρατική αντιμετωπιση η οποία στην ελλάδα αμβλύνει αυτές τις μαλακίες και στο νησί τις οξύνει.
τι να κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια.
Υ.Γ.
πες μας τώρα και για τους πρόσφυγες που κλαίνε για τις χαμένες πατρίδες και πόσα κτήματα στο ελεύθερο πήραν αυτοί και οι γιοί τους....
λες και οι λοιποί κύπριοι κατούρησαν στο πηγάδι.....