Kentikelenio26
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Very Bad Bad Services...
en kiprea file m. en ehun ipothesi
Very Bad Bad Services...
Εδώ και λίγο καιρό τα ανατολίτικα σε παίρνουν σπίτι τους. 20 ευρώ 30-60 λεπτά. Και έχει και ωραία μερικές φορές. Και άμα θες με τα διπλά, παίρνεις και την παρέα της.
Εχει δοκιμασει κανεις μια καστανοξανθη βουλγαρα/ρουμανα που καθεται στα παγκακια της πλ. ελευθεριας μονη της? Φοραει κολαν και εχει πολυ ωραιο σωμα. Λεω να παω να της μιλησω και τη ρωτησω αν την πετυχω.
Στην περιοχη της ψαραγορας-ΠΕΟ που λετε εχει κοντα κανενα ξενοδοχειο? Πρεπει να πας με αμαξι για να παρεις τις κοπελες ή μπορεις να πας και πεζος?
Επικοινωνησα και με την παρακατω βουλγαρα ακι μου ζητησε 120 ευρω την ωρα. Ειναι λεει μοντελο και κανει γλωσσοφυλα και ακαποτο τσιμπουκι.
i sigkekrimeni ine ok apo emfanisi alla poli metria services. oxi poli kali simmetohi. evlepe to skliro sex san aggaria.. k dn to efharistiotan. edixne na variete k katholou energi.. k oxi glossofila. itan poli metria.. dn tha tin xanavlepa...
Ελεγξα και τα πιο πανω πρακτορεια και οι τιμες μου φανηκαν εξωφρενικες!
Και εγώ εκεί ήμουν πριν λίγο, κινεζάκι ούτε για δείγμα και το μπάζο ήθελε 40 ευρώ..erxome apo tin peo tipota xathikan ta kinezakia mono ena mpazo eixe kai ethele kai 50euro
οδηγίες προς ναυτιλομένους καλαμαράδες:
βλέπω τελευταία μια αυξημένη κίνηση στο μπουρδελείν στην κύπρο.
λογικό αφού τα καλαμάρια έχουν κατακλύσει το νησί.
προσοχή η κύπρος έχει νοοτροπία συντηρητική και θυμίζει έντονα ελληνική επαρχία του 80-90.
δεν είναι αθήνα ή σαλονίκη πάμε μετάξι γαμάμε και δεν τρέχει κάστανο.
στην Κύπρο κλάνεις στη Λάρνακα και το ξέρουν στη Λεμεσσό.
φροντίστε να προστατεύετε την γενική εικόνα σας. ΟΙ Κύπριοι είναι κουτσομπόληδες συντηρητικοί καθωσπρέπηδες και απομονώνουν όσους παίζουν μπάλλα ανοικτά σε τέτοια σπορ. Δεν είναι τυχαίο που η πλειονότητα των Κυπρίων έρχεται για "ψώνια και μπουζούκια" στην ελλάδα
οδηγίες προς ναυτιλομένους καλαμαράδες:
βλέπω τελευταία μια αυξημένη κίνηση στο μπουρδελείν στην κύπρο.
λογικό αφού τα καλαμάρια έχουν κατακλύσει το νησί.
προσοχή η κύπρος έχει νοοτροπία συντηρητική και θυμίζει έντονα ελληνική επαρχία του 80-90.
δεν είναι αθήνα ή σαλονίκη πάμε μετάξι γαμάμε και δεν τρέχει κάστανο.
στην Κύπρο κλάνεις στη Λάρνακα και το ξέρουν στη Λεμεσσό.
φροντίστε να προστατεύετε την γενική εικόνα σας. ΟΙ Κύπριοι είναι κουτσομπόληδες συντηρητικοί καθωσπρέπηδες και απομονώνουν όσους παίζουν μπάλλα ανοικτά σε τέτοια σπορ. Δεν είναι τυχαίο που η πλειονότητα των Κυπρίων έρχεται για "ψώνια και μπουζούκια" στην ελλάδα
οι ρώσσοι ήδη κάνουν κουμάντο λεμεσσό πάφο.....πρεπει ναρθει κλιμακιο απο αθηνα να αναλαβει τη νυχτα. οι ρωσοι θα κανουνε κουμαντο οταν η νυχτα θα σηκωνει χρυσαφι στο χαλουμονησο και θα ειναι πια αργα.
οι ρώσσοι ήδη κάνουν κουμάντο λεμεσσό πάφο.....
Με τα χαλια της Ελλαδος που να δεις ποσοι θα ερθουν ακομη!
Πολυ καλες οι διαπιστωσεις σου, αρα θελει προσοχη μη μας βγει το ονομα! Πρεπει ομως να καταπολεμησουμε τις γκαβλες μας!