costas1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 1
Για μένα είναι το καλύτερο, κρατά λογικές τιμές και τα κορίτσια του είναι πολύ όμορφα.Γενικά για το DE Agency τι γνώμη έχετε και γενικά είναι καλύτερα από agency η καλύτερα indipendent?
Πολύ καλή συνεννόηση, τιμές αρκετά πιο λογικές σε σχέση με το safari και οι κοπέλες αρκετά καλές όχι βέβαια σαν αυτές του σαφάρι. Είχα δοκιμάσει τρεις διαφορετικές από εκεί και με τις τρεις ήμουν ευχαριστημένοςΓενικά για το DE Agency τι γνώμη έχετε και γενικά είναι καλύτερα από agency η καλύτερα indipendent?
Συμφωνώ να το κάμουν νόμιμο!Ισχύει το ότι δεν φταίνε, λέξη κλειδί, αποκλειστικά. Φταίει και αυτό και το άλλο και αυτό που λες εσύ.
Το ότι δεν βλέπετε την αύξηση σε όλα και μόνο το ότι ο Κύπριος είναι χαζός και πληρώνει ότι του πουν για μένα είναι χαζό. Η Μάλτα ήταν ένα κατσικοχώρι πάνω σε ένα βράχο και έκαναν χρήμα τα τελευταία χρόνια από τον τζόγο. Κάτι σαν τη Λεμεσό, δεν ξέρω τι γίνεται με την πορνεία αλλά δεν θα ζηλέψω τον Μαλτέζο τώρα επειδή έχει μπουρδέλα στα 60 ευρώ, άλλωστε με μια βόλτα στο εσκορτ βλέπεις ότι τα ίδια χάλια εχουν και αυτοί, αυτό το πράγμα ζητάει 200 την ώρα. Άσε που στη Μάλτα η πορνεία είναι νόμιμη, όπου κάτι είναι παράνομο πληρώνεις και το ρίσκο του εγκληματία, όσα το ορίζει αυτός. Νομιμοποίηση η μόνη λύση, για όλα.
Είναι μόνο μασάζ, αφού το γράφει.ειχα δει και πιο παλια τα ποστ της αλλα δεν την δοκιμασα ποτε, ξερει καποιος τι φαση ειναι;Eva
…Hello I m Alla ,,…Tantra ,,,,Body, Prostate luxxx relaxxxxxx,,,,, KING Massage ,Lingam ,,,,,,TaiBody,,,,,,,,,, Very , very good massage…………………………………… eromassageAlena tantra...www.bazaraki.com
Και αλλες το γραφουν αυτο αλλα δεν σημαινει οτι ισχυει παντα γιαυτο το ρωτησαΕίναι μόνο μασάζ, αφού το γράφει.
Στο 99% των περιπτώσεων που γράφουν μόνο μασάζ, ισχύει μόνο αυτό.Και αλλες το γραφουν αυτο αλλα δεν σημαινει οτι ισχυει παντα γιαυτο το ρωτησα
Ναι φίλε. Είναι Κύπρια και κονονικη γυναίκα. Το θέμα είναι ότι πριν μερικά χρόνια έκανε τα 60στα της γενέθλια.Πάω Λευκωσία την άλλη εβδομάδα για δουλειά. Θα ήθελα να βρω Κύπρια. Μια Έλενα στο Bazaraki βρήκα μόνο. Τι λέει; Είναι κανονική γυναίκα;
Η Εβελίνα θα απαντήσει μόνο όταν θα έχει ενεργή πρόσφατη αγγελία, γαμιετε μόνο όταν έχει ανάγκη τα χρήματα, όμως το γεγονός ότι έκανε ακαποτα γαμησια με έχει προβληματισειΠαιδιά, εδώ και περίπου ένα μήνα στέλλω μηνύματα στην Εβελίνα από το kanesex ζητώντας τηλέφωνο επικοινωνίας. Μην μου αρχίσετε για τους γάτους, το έχω υποψη. Καμία ανταπόκριση ομως. Κάνω κάτι λάθος; Αν έχει κάποιος το τηλ της και μπορεί να μου το στείλει σε προσωπικο μήνυμα, θα το εκτιμουσα
Δεν την εδοκίμασα αλλα είδα την κι εγώ και άρεσε μουΣυναγωνιστες τα σεβη μου,αυτο το ντοπερμαν το δοκιμασε κανεις?
Δηλαδή μόνο αν την πετύχω την ώρα που είναι online θα απαντήσει;Η Εβελίνα θα απαντήσει μόνο όταν θα έχει ενεργή πρόσφατη αγγελία, γαμιετε μόνο όταν έχει ανάγκη τα χρήματα, όμως το γεγονός ότι έκανε ακαποτα γαμησια με έχει προβληματισει
Αν έχει πολύ πρόσφατη αγγελίαΔηλαδή μόνο αν την πετύχω την ώρα που είναι online θα απαντήσει;
Είναι καλή στην εμφάνιση. Στο χαρακτήρα λίγο ψυχρή και δεν ξέρει γρι Αγγλικά. Στο σέρβις γενικά καλή.Δεν την εδοκίμασα αλλα είδα την κι εγώ και άρεσε μου
Θέλει 250 ευρώ μιαν ώρα. Αν πάω θα σας πω αλλά εν πολλά ρε γαμώτο που θέλουν πλεον
Στο μεταξύ αν πάεις μας ενημερώνεις
Αξίζει πιστεύεις τα λεφτά που ζητά;Είναι καλή στην εμφάνιση. Στο χαρακτήρα λίγο ψυχρή και δεν ξέρει γρι Αγγλικά. Στο σέρβις γενικά καλή.