Vasco Da Gamage
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
Αξίζει για μισάωρο. Όχι ώρα.Αξίζει πιστεύεις τα λεφτά που ζητά;
Αξίζει για μισάωρο. Όχι ώρα.Αξίζει πιστεύεις τα λεφτά που ζητά;
Φίλε αν την επρισες δεν θα απαντησηΔηλαδή μόνο αν την πετύχω την ώρα που είναι online θα απαντήσει;
Από εμφάνηση τι λεει
Μοιάζει αρκετά με την 3 κ 4 φωτογραφίαΑπό εμφάνηση τι λεει
Μοιάζει αρκετά με την 3 κ 4 φωτογραφία
Ήταν η άλλη κοπέλα λλίο γεματούλα. Όπως είπα ήταν 2 στο διαμέρισμα. Πως ήταν εκείνη;Πρέπει με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου να δουλεύουν 2 κοπέλες. Επειδή εγώ όταν την συνάντησα δεν είχε καμία σχέση με τις φωτογραφίες 3 και 4.
Αντιθέτως ήταν λίιγο γεματούλα.
Κλασική Ρουμανα.Ετέσταρε την κάποιος τούτη;
Έστειλα της και στην αρχή είπε μου 130 ευρώ μια ώρα με ακάπωτο τσιμπούκι και μετά που λίγη ώρα έστειλε μου ότι θέλει ακόμη 20 ευρώ για το ακάπωτο
Karisia
Hello my handsome babies! My name is Karisia a friendly and sweet personality, with a great sense of humor, always ready to give and receive the best girlfriend experience! I’m 100%...www.bazaraki.com
Αν επήγε κάποιος να μου πεί πλιζ;
Για να καταλάβω εσύ μιλάς για την πονηριά της έτσι;Κλασική Ρουμανα.
Και ακόμα θες να πας να της δώσεις χρήματα;
Όπα!!! τωρά είδα τις φωτογραφίες και θυμήθηκα τη συγκεκριμένη.Ετέσταρε την κάποιος τούτη;
Έστειλα της και στην αρχή είπε μου 130 ευρώ μια ώρα με ακάπωτο τσιμπούκι και μετά που λίγη ώρα έστειλε μου ότι θέλει ακόμη 20 ευρώ για το ακάπωτο
Karisia
Hello my handsome babies! My name is Karisia a friendly and sweet personality, with a great sense of humor, always ready to give and receive the best girlfriend experience! I’m 100%...www.bazaraki.com
Αν επήγε κάποιος να μου πεί πλιζ;
Είναι προφανές ότι δεν γνωρίζεις τίποτα από εθνικότητες και άρα πετάς λεφτά όπου βρεις.Για να καταλάβω εσύ μιλάς για την πονηριά της έτσι;
Γιατί αν είναι όντως αυτή στις φωτογραφίες, δεν πα να είναι από το Αζερπαιζάν ωραίο καυλάκι φαίνεται!
Δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω δεν χρειάζεταιΕίναι προφανές ότι δεν γνωρίζεις τίποτα από εθνικότητες και άρα πετάς λεφτά όπου βρεις.
Από Αζερμπαϊτζάν καλύτερα θα γαμιουνται.
Ευχαριστώ φίλε μου!Όπα!!! τωρά είδα τις φωτογραφίες και θυμήθηκα τη συγκεκριμένη.
Είχα στείλει σε αυτή πριν 2 βδομάδες και τελικά ήταν αυτή που ρωτάς.
Πολύ basic, τίποτα το ιδιαίτερο, μπαίνεις ψεκάζεις και φεύγεις.
Εγώ πάντως στο τέλος ένιωσα μ@#@κας που δεν έφυγα αμέσως γιατί δεν ήταν αυτή στις φωτογραφίες.
Για μένα είναι Χ.
Ήταν η άλλη κοπέλα λλίο γεματούλα. Όπως είπα ήταν 2 στο διαμέρισμα. Πως ήταν εκείνη;
Παιδιά καλημέρα
Αυτή την κορούδα την δοκίμασε κάποιος;
Σε ευχαριστώ φίλε !Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες, πάνω από 116.000 αναρτήσεις πληροφορίες φωτογραφίες
Ανεξάρτητες συνοδοί & callgirls πάνω από 116.000 αναρτήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα. Πληροφορίες, κριτικές, φωτογραφίες, ανταλλαγές απόψεων, συνεχής ενημέρωση από τα μέλη.www.bourdela.com
Στη Λεμεσο. προσοπικα θεωρο πως δεν εχει λαθος η Σοφια. Ομορφη κοπελα, προσχαρη, πιπα χωρης, διαφορες στασεις. Οποτε ερχεται κυπρο, παω κοντα της.Παιδιά καλημέρα
Αυτή την κορούδα την δοκίμασε κάποιος;