lakis1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Like
- 233
- Πόντοι
- 21
Ωρε μια στροφαρα Γιωργηηηη
Στροφαρα
Ωρε μια στροφαρα Γιωργηηηη
Στροφαρα
Ουστ παρταλε!@Morfeas38 ουστ βρε παρταλε π σ πειραξε η φωτο π ανεβασα .κ μ λες πως χαλασα το νημα μου .. επειδη ανεβασα κατι μεγαλυτερο απο τον εγωισμο σου .. ελα τελειωνε
ΠΑΝΑΓΙΑ Μ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΎΜΕ
Στροφαρα
Έχω κλείσει ήδη κλίνα, να περιμένετε την σειρά σαςΠΑΝΑΓΙΑ Μ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΎΜΕ
Ξέρεις τι είναι να περιμένεις κωλο ή βυζιά με το πουλί στο χέρι και ξαφνικά να βλεπεις μια ψωλη ναα με το συμπάθειο. Ηδη τα τηλέφωνα σε ψυχολόγους πηραν φωτιάουτε ενα κωλο δεν μπορειτε να δειτε ησυχα
Που τον είδες τον ΚΩΛΟ ;ουτε ενα κωλο δεν μπορειτε να δειτε ησυχα
Θα μ φας κ αλλο χρονο ;Ουστ παρταλε!
ουτε ενα κωλο δεν μπορειτε να δειτε ησυχα
θα τον εχει πιασει λοξυγγας τον ανθρωπο μαζι και το πουλι του!Ξέρεις τι είναι να περιμένεις κωλο ή βυζιά με το πουλί στο χέρι και ξαφνικά να βλεπεις μια ψωλη ναα με το συμπάθειο. Ηδη τα τηλέφωνα σε ψυχολόγους πηραν φωτιά
δειτε την κορμαρα της νικολ!μην σας αρχισει στα@Spiros_73 γιατί μου θυμώνεις, τρισμεγιστο ΜΕΓΑ ΜΝΠΝΟ και μοναδική αγάπη της Βικουλας ;
Εγώ μη σα αρχίσω τώρα τρισμέγιστο ΜΕΓΑ μνπνο ξαδειτε την κορμαρα της νικολ!μην σας αρχισει στα
Δε ξερουμε μιχαλη μου ,. Εξηγησε μαςΞέρεις τι είναι να περιμένεις κωλο ή βυζιά με το πουλί στο χέρι και ξαφνικά να βλεπεις μια ψωλη ναα με το συμπάθειο. Ηδη τα τηλέφωνα σε ψυχολόγους πηραν φωτιά
Κατουρηθηκε πανω του (ειμαι ο ψυχολογος)Δε ξερουμε μιχαλη μου ,. Εξηγησε μας
Βλέπω εξοικειώθηκες με τα μεγέθη, καλό αυτό!
Παιδια οχι τετοια .. ο σκοπος ειναι ν μη πεθανουμε
θα μας κάνεις τώρα όλοι να θέλουμε να μας μετρήσεις με το χέρι σου
Παιδια οχι τετοια .. ο σκοπος ειναι ν μη πεθανουμε
Γκουρλωθηκα