ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 1.056
Λαου - λαου τύπε μη κόψουμε καμιά τσιμούχα
Παιδια οχι τετοια .. ο σκοπος ειναι ν μη πεθανουμε
Λαου - λαου τύπε μη κόψουμε καμιά τσιμούχα
Delicatessen...Ποιότητα ΑΑΑ
DelicaulesenDelicatessen...
Εχει χαλασει απο καιροΧάλασε το νήμα
Από μουνακια.....μας βγάζει τσουτσουνια
Προσπαθούμε αλλά κρύφτηκε από ντροπήΤο μέσο μέλος του μπου είναι σίγουρος ότι την έχει μεγαλύτερη, αλλά κατά βάθος έχει βγάλει το μέτρο και την μετράει .
Χαθήκανε όλοι, την μετράτε ρε κουφάλες;
Ομως καλο θ ηταν εκτος απο το ν σχολιαζεις ν κανεις κ κανενα ραντεβού μαζι μΧάλασε το νήμα
Από μουνακια.....μας βγάζει τσουτσουνια
Άσε τύπε με αυτά δεν παίζουνε, εδώ θα λέγαμε μακριά από τον κώλο μας.Ανεβάζει καμιά τσουτσου
Τουλάχιστον βάλτε μέτρο σύγκρισης ένα κανονικό χέρι.
Όχι μικρούλι
Τυχεροί όσοι έχουν χαϊδεψει αυτό το πλάσμα
Απο τα ινμποξ π μ εστειλες.. Ναι οκ εχεις κανει ραντεβου μαζι μ .. δ σ θυμαμαι βεβαια .. μαλλον ειχες μικρο πουλι.. αντι ν σχολιάζεις το πουλι του αλλουνου κ το νημα μου τι ανεβαζω κ τι θες ν ανεβαζω κ αν σου αρεσει αυτο π ανεβαζω εγω θ ελεγα ν κοιτας την παρτη σου..στο νημα μου θ ανεβαζω οτι θελω ν ανεβασω .. αν δε σου αρεσει τραβα αλλου ..Ομως καλο θ ηταν εκτος απο το ν σχολιαζεις ν κανεις κ κανενα ραντεβού μαζι μ
Αυτό που λέμε βγαλμένο χέρι..
Λογικό!Απο τα ινμποξ π μ εστειλες.. Ναι οκ εχεις κανει ραντεβου μαζι μ .. δ σ θυμαμαι βεβαια .. μαλλον ειχες μικρο πουλι.. αντι ν σχολιάζεις το πουλι του αλλουνου κ το νημα μου τι ανεβαζω κ τι θες ν ανεβαζω κ αν σου αρεσει αυτο π ανεβαζω εγω θ ελεγα ν κοιτας την παρτη σου..στο νημα μου θ ανεβαζω οτι θελω ν ανεβασω .. αν δε σου αρεσει τραβα αλλου ..
Τρομακτικο πραγματικά!!όταν μοίραζε π θεός προσόντα εμείς ομπρέλα κρατούσαμε
Αν δν φτάνεις παντού να ρθω να βάλω ενα χεράκι
Ωρε μια στροφαρα Γιωργηηηη
Στροφαρα
Ουστ παρταλε!@Morfeas38 ουστ βρε παρταλε π σ πειραξε η φωτο π ανεβασα .κ μ λες πως χαλασα το νημα μου .. επειδη ανεβασα κατι μεγαλυτερο απο τον εγωισμο σου .. ελα τελειωνε