greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 481
Τι σωματαρα θεέ μου
I just said my grace and then I ate
Τι σωματαρα θεέ μου
I just said my grace and then I ate
Προσπαθω .. γ αυτο το εσβησα το σχολιοΠλάκα έκανα σε αυτό το μύνημα.λες να μιλάω σοβαρά? χαλάρωσε
Ότι μπορεί ο καθέναςΠροσπαθω .. γ αυτο το εσβησα το σχολιο
Όμορφες και γλυκές καλημέρες.Λοιπον .. εχω πολλα μηνυματα εχω περιοδο κ ειμαι εκτος παιχνιδιου αρχικα .. δε προκειται ν ασχοληθω πολυ μ το κινητο .. ρεπαρω ..
κατα δευτερον ειχα πει θ φυγω κορεα γ τωρα αλλα μ βαση τον καιρο εκει κ μετα απο ανακοινωση φεστιβαλ κορεα (worlddjfestival) 14/15 ιουνιου οπου παιζουν anyma και καταφερα να κλεισω εισητηριο κ θελω ν δω θα φυγω σε αλλη ημερομηνια απλα γ πολυ περισσοτερο . . Οποτε χαλαρωνουμε οσο γινεται ..
Με το καλό να πας καί με τό καλό να γυρίσεις.... Κοίτα να περάσεις καλά και εμείς εδώ θά είμαστε....Λοιπον .. εχω πολλα μηνυματα εχω περιοδο κ ειμαι εκτος παιχνιδιου αρχικα .. δε προκειται ν ασχοληθω πολυ μ το κινητο .. ρεπαρω ..
κατα δευτερον ειχα πει θ φυγω κορεα γ τωρα αλλα μ βαση τον καιρο εκει κ μετα απο ανακοινωση φεστιβαλ κορεα (worlddjfestival) 14/15 ιουνιου οπου παιζουν anyma και καταφερα να κλεισω εισητηριο κ θελω ν δω θα φυγω σε αλλη ημερομηνια απλα γ πολυ περισσοτερο . . Οποτε χαλαρωνουμε οσο γινεται ..
Τι σωματαρα θεέ μου
Δεν ξερω τι λενε οι αλλοι μαλλον σε καλομαθαινουν εμενα παντως δεν θα μ λειψεις.Λοιπον .. εχω πολλα μηνυματα εχω περιοδο κ ειμαι εκτος παιχνιδιου αρχικα .. δε προκειται ν ασχοληθω πολυ μ το κινητο .. ρεπαρω ..
κατα δευτερον ειχα πει θ φυγω κορεα γ τωρα αλλα μ βαση τον καιρο εκει κ μετα απο ανακοινωση φεστιβαλ κορεα (worlddjfestival) 14/15 ιουνιου οπου παιζουν anyma κ ανακοινωθηκε πριν 2 ημερες και καταφερα να κλεισω εισητηριο κ θελω ν δω θα φυγω σε αλλη ημερομηνια απλα γ πολυ περισσοτερο . . Οποτε χαλαρωνουμε οσο γινεται ..
Τόσες φορές που το είπες ρε τυπε θα μας πάρουν τα ζουμιά σβάρνα...
Νταξ... το καταλάβαμε πως σε τράβηξε η παρέα...
Η οικοδέσποινα εδώ είναι...αστέρι!
Εγω; Εγω δεν ειμαι καλλιτεχνικη ψυχη΄;Καθολου καλλιτεχνικη ψυχη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ εισαι ευστοχος πονηρουλης
Να ξέρεις όμως οτι έχει ο καιρός γυρίσματα.
Για τα άστρα ψάξε την Λίτσα Πατέρα και για τον καιρό τον ΑρναούτογλουΌμορφες και γλυκές καλημέρες.
Για την περίοδο μας ενημέρωσε ο Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης πιο πάνω. Για τα υπόλοιπα δν είχε εκτενή ρεπορτάζ