Odin_
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 33
- Like
- 28.583
- Πόντοι
- 8.346
....κατ' θα κανουμε και γι αυτο!!!Εχω μεγαλο προβλημα δ εχω φωτογραφο
....κατ' θα κανουμε και γι αυτο!!!Εχω μεγαλο προβλημα δ εχω φωτογραφο
Ευχαρίστως, αλλά θα ήταν τιμή μου αν το ποσταρεις εσύ...
....για "καγκελο" art μου φερνειFan art ρε παιδια
Αλλά μου την έκανες με τις παλιοκατσαριδες και δεν μπορέσαμε να τα πούμε από κοντά. Σε περιμένω όταν ξανακατέβεις... Ή αν ανέβω εγώ....Fan art ρε παιδια
Είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά ..@Xaramofais + @Spiros_73 άμα έχεις τέτοιο στήθος και φυσικό....(έργο τέχνης δλδ )....τι να τους κάνεις τους κώλους????
ΥΓ: ένα χρωματάκι, για να μην κουράσω τα ματάκια σου ---> @Nicole
Που πήγε το ποστ, σβήστηκε? Μου βγαίνει δε βρεθηκεΠοια ειναι αυτη παλι?
Με μπαχαλοσατανίστρια δεν μπλέκεις..Με κωλο παρακαλώ
Δεν εχουν κωλοΜε μπαχαλοσατανίστρια δεν μπλέκεις..
...μια χαρα κοριτσια εινα, μεσα στα γουστα!!!Με μπαχαλοσατανίστρια δεν μπλέκεις..
Πολύ φιλοσοφημένο αυτό που είπες…...μια χαρα κοριτσια εινα, μεσα στα γουστα!!!
Αλλωστε ποιος ο λογος της "σωτηριας" εαν δεν εχεις βουτηξει στην "αμαρτια"?!?!!??
Ποοοοοοοοοοοοοοοο τι σου ειπεεεεεεεεεεΠοιος τυφλος δεν θελει το φως του?
Από καραόκε μπαρ το σκίτσο;
Θα αφήσω μια κριτική στην Νικολ στο νήμα της και μια στης Νεφέλης για το Duo.
Την Νικολ είναι τρίτη φορά που την συναντώ,είχαμε χαθεί κάπως όμως όσο επικοινωνούσαμε με είχε πιάσει ακριβώς τις προτιμήσεις μου.
Μήνες μετά λοιπόν,ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα,έχει εξελιχθεί σε μεγάλη ιέρεια του σεξ,άτομο που "εμπιστεύεσαι" στο ραντεβού σου ότι θα πάει καλά.
GFE φάση,όσο δεν πάει.
Ομως να την βλέπεις να γλυφεται,να σε γλύφει,να γλωσοφιλιαζεται μαζί σου κ με ακόμα μια άλλη κοπέλα,προσωπικά με κατακαυλωσε.
Μου προσέφερε ακριβώς ότι μου αρέσει στο σεξ...μ κέρασε μπυρακι κ με ρώτησε ευγενικά εάν ήθελα να συνεχίσω με δεύτερο γύρο ή αν ήθελα να έμενα στον πρώτο,το συνέχισα για την φάση διότι είναι σκηνικό π δεν το ζεις εύκολα.
Nicole,να σαι καλά !
Αυτό θεωρώ και γω,συμφωνώ όπως το θέτεις.Ωραίος φίλε! ! και οι 2 κριτικές σου πολύ καλές, χωρίς να μπαίνεις σε περιττές λεπτομέρειες!
Εμένα πάντως με έπεισες. Επειδή το έχω απωθημένο να ζήσω ένα τρίο πριν εγκαταλείψω το άθλημα, πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλή επιλογή αν κάτσει και κατέβουν μαζί Αθηνα!
Όχι ρε μαν, βγήκαμε στο Σέιχ σου και τη ζωγράφισα κάτω από τους καταρράκτες!Από καραόκε μπαρ το σκίτσο;
Συγγνώμη, με μπέρδεψε το μικρόφωνοΌχι ρε μαν, βγήκαμε στο Σέιχ σου και τη ζωγράφισα κάτω από τους καταρράκτες!
Πουτσα ειναι αλλα δεν ειχα μοντελο για να την κανω καλη, οτι θυμομουν απο κατι παλιες φωτογραφιες εκανα.... Μοντελο ειχα μονο για το κοριτσι...Συγγνώμη, με μπέρδεψε το μικρόφωνο
O πινακας εγινε κατοπιν αιτησεως της ιδιας της Nicole:Πουτσα ειναι αλλα δεν ειχα μοντελο για να την κανω καλη, οτι θυμομουν απο κατι παλιες φωτογραφιες εκανα.... Μοντελο ειχα μονο για το κοριτσι...