Dilonn
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
ειναι μηπως προς πωληση?
ειναι μηπως προς πωληση?
Θα δημοπρατηθεί στον οίκο Sotheby’sειναι μηπως προς πωληση?
Όχι ρε φίλε, δεν το ζήτησα ποτέ, καμιά σχέση. Ίσα ίσα το διευκρινησα ότι δεν το κάνω για αυτό, όταν της έστειλα το σκίτσο. Νικόλ, πες!Δηλαδή τσιμπήσαμε δωρεάν σέρβις. Και μου έλεγε η μάνα μου " Διάβαζε να μπείς στην Καλών Τεχνών". Κοίτα τώρα τι χάνουμε...
Το πρωτότυπο το έχω ακόμα εγώ αλλά ανήκει στη νικολ. Για να δω που θα φτάσει η τιμή και βλέπουμε!!Θα δημοπρατηθεί στον οίκο Sotheby’s
Επιβεβαιωνω..Όχι ρε φίλε, δεν το ζήτησα ποτέ, καμιά σχέση. Ίσα ίσα το διευκρινησα ότι δεν το κάνω για αυτό, όταν της έστειλα το σκίτσο. Νικόλ, πες!
....εισαι ο ανθρωπος μουΘα συμπληρώσω από την πουτσα και αριστερα να σε πιπωνει η Νικόλ. Από σένα θέλω τσίπουρα όμως!! Χωρις
Τέτοια προσπάθεια αξίζει την τσιμπουκάρα της Νικόλ. Και οι δύο καλλιτέχνες, θα τα βρείτε εσείς...Όχι ρε φίλε, δεν το ζήτησα ποτέ, καμιά σχέση. Ίσα ίσα το διευκρινησα ότι δεν το κάνω για αυτό, όταν της έστειλα το σκίτσο. Νικόλ, πες!
Νομίζω ότι δεν πρόσεξες το χωρίς.....εισαι ο ανθρωπος μου![]()
....δυστυχως οχι μαγκα μου απ'οτι διαβαζω κ κρινωΚι εδώ πρόλαβες ρε μαν?
Από ότι ξέρω, μόνο μ.μ. δυστυχώς…Κοριτσάρα έχεις π.μ.
Ετοιμάζεται για την παρέλασηΟλα καλα η κοριτσαρα μας?? Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από προχτές. :-(
Σημαιοφόρο πρέπει να την έχουν, ξέρει να σηκώνει την σημαία ψηλά.Ετοιμάζεται για την παρέλαση