Η δική μου εμπειρία από τέτοια τριο (κι ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ζευγάρι κοριτσιών φυσικά) είναι ότι συνήθως δεν γίνεται ο,τι βλέπεις στις τσόντες.
Συνήθως γιατί οι περισσότερες κοπέλες στο πληρωμένο σεξ είναι ετερόφυλες και γουστάρουν να τον τρώνε και (στη καλύτερη) να περιποιούνται ταυτόχρονα το αρσενικό που είναι ανάμεσά τους, που κι αυτό το τελευταίο μια χαρά είναι βέβαια! Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις σε αυτό αλλά εγώ δεν έχω πετύχει κάποια τέτοια ως τώρα.
Κι αν γίνεται κάποιο παιχνίδι μεταξύ τους, αυτό συνήθως δεν είναι αυθόρμητο, αλλά γίνεται επειδή ο πελάτης τους το ζητάει και είναι συνήθως φτιαχτό και επιφανειακό και κατά κύριο λόγο το κάνουν για το οικονομικό όφελος που θα έχουν απ' αυτό. Οπότε αυτό που συμβαίνει στη πράξη είναι να φιληθούν λίγο και να γλείψει λίγο η μία την άλλη, αλλά χωρίς να την βρίσκουν μεταξύ τους πραγματικά. Υπό μια έννοια το καταλαβαίνω, αλλά προτιμότερο να γίνεται όταν μια κοπέλα το γουστάρει και βγάζει καύλα πραγματικά, αλλιώς καλύτερα να μη το κάνει καθόλου.
Και κάτι τελευταίο: συνήθως αυτό που βλέπεις σε τέτοιου είδους τσόντες είναι από επαγγελματίες που καθοδηγούνται από έναν εξίσου επαγγελματία σκηνοθέτη την ώρα εκείνη. Ενώ εσύ, ως πελάτης, θα πρέπει ταυτόχρονα και να σκηνοθετείς και να παίζεις, πράγμα δύσκολο που συχνά κόβει μέρος από τη καύλα σου. Μόνο όταν υπάρχει ροή κι αυτή είναι αβίαστη, θα περάσεις κι εσύ καλά, και μαζί με σένα πιθανόν και οι παρτενέρ σου.
Έχε τα λοιπόν όλα αυτά κατά νου, κι αν σταθείς τυχερός και τα συγκεκριμένα κορίτσια διαψεύσουν τον κανόνα που εγώ τουλάχιστον έχω βιώσει ως τώρα, τότε μπράβο τους και μπράβο σου που τις επέλεξες.