gofretas
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 199
- Πόντοι
- 20
Αυτά είναι !
Αυτά είναι !
Στο λαιμό καλη μου τι εχεις; ειναι αποτέλεσμα απο σκληρά βίτσια;
Πρέπει να είναι από αφαίρεση τατουάζ απ' ότι μου είχε πει, αν θυμάμαι καλά..Στο λαιμό καλη μου τι εχεις; ειναι αποτέλεσμα απο σκληρά βίτσια;
Πλάκα πλάκα... η αφαίρεση ταττου αρχίζει να γινεται δυνατη μπιζνα....Πρέπει να είναι από αφαίρεση τατουάζ απ' ότι μου είχε πει, αν θυμάμαι καλά..
Πω πω καβλες που μου βγάλατε
Σωστή κίνηση,γιατί τα τατού στο λαιμό δεν είναι ωραία,too muchΠρέπει να είναι από αφαίρεση τατουάζ απ' ότι μου είχε πει, αν θυμάμαι καλά..
Μετά από αυτό, το περιμένω να μου απαντήσει είναι λίγο
Της το προτεινα !Ήτανε δίκαιο, έγινε πράξη. Πότε κατεβαίνετε Αθήνα?
Και καπως ετσι ξσκινησε κατι πολυ δυνατο οχι μονο συνεργασεια στη δουλεια!!! Σε ευχαριστω για τξν υπεροχη μερα που περασαμε αυριο να με περημενεις παλιΝ γραψω πως σημερα γνωρισα τη Νεφελη απο κοντά, το συζητουσαμε καιρο κ είπαμε ν γνωριστουμε ν δουμε αν ταιριαζουμε γ ν εχουμε κ επιλογη γ διπλο που ζητατε πολλοι ..κ επαθα πλακα απο το ποσο καλος χαρακτηρας ειναι ποσο δοτικη κ φροντιστικη μ τους γυρω της, καθαρή περα απο το οτι ειναι ομορφη κ νεα κ κορμαρα οι φωτο της την αδικουν και μετανιωνω που δεν την γνωρισα νωριτερα. Εχει τρομερη ενεργεια κ ασχετως προγραμματος διπλο η οχι μονο καλα πραγματα εχω ν πω γ αυτο το κοριτσι και ν το προσεχετε γτι ξαναλεω ειναι πολυ πολυ καλο κοριτσι .. κ ψυχη κ εγω δινω πολυ σημασια σ αυτα τα πραγματα ασχετως που το θεμα μας εδω μεσα ειναι η δουλεια κυριως.
Νεφελη μου σ ευχαριστω γ όλα. Εισαι υπεροχη αληθεια.
Μεχρι τελη νοεμβριου να μας περημενετε θα ερθουμε τωρα στα κονταΤης το προτεινα !
Επειδή σαφέστατα οι φωτό της Νεφέλης την αδικούν,διορθώνεται με το να φωτογραφηθεί από έναν φωτογράφο επαγγελματία...έτσι θα διορθώσει αυτό το κομμάτι...Ν γραψω πως σημερα γνωρισα τη Νεφελη απο κοντά, το συζητουσαμε καιρο κ είπαμε ν γνωριστουμε ν δουμε αν ταιριαζουμε γ ν εχουμε κ επιλογη γ διπλο που ζητατε πολλοι ..κ επαθα πλακα απο το ποσο καλος χαρακτηρας ειναι ποσο δοτικη κ φροντιστικη μ τους γυρω της, καθαρή περα απο το οτι ειναι ομορφη κ νεα κ κορμαρα οι φωτο της την αδικουν και μετανιωνω που δεν την γνωρισα νωριτερα. Εχει τρομερη ενεργεια κ ασχετως προγραμματος διπλο η οχι μονο καλα πραγματα εχω ν πω γ αυτο το κοριτσι και ν το προσεχετε γτι ξαναλεω ειναι πολυ πολυ καλο κοριτσι .. κ ψυχη κ εγω δινω πολυ σημασια σ αυτα τα πραγματα ασχετως που το θεμα μας εδω μεσα ειναι η δουλεια κυριως.
Νεφελη μου σ ευχαριστω γ όλα. Εισαι υπεροχη αληθεια.
ΩΝΣΓ !!!!Μεχρι τελη νοεμβριου να μας περιμενετε θα ερθουμε τωρα στα κοντα
Στην Φρεαττύδα υπάρχουν ακόμη τα μαγαζιά Πισίνα και Αχινός? Αν ναι , να τα πας εκεί τα κορίτσια για ποτάκι κ φαγητόΩΝΣΓ !!!!
Ξεκινάω τα μποτέ (beaute) μου ΠΑΡΑΥΤΑ!!!
Και μετά, επειδή ο Πειραιάς είναι ένα μεγάλο χωριό, θα βρω κλειδωμένη την εξώπορτα με άλλαγμένη κλειδαριά. Κι αυτό είναι απλά το καλό σενάριο. Το κακό σενάριο δε θα είμαι παρών για σας το εξιστορήσω!Στην Φρεαττύδα υπάρχουν ακόμη τα μαγαζιά Πισίνα και Αχινός? Αν ναι , να τα πας εκεί τα κορίτσια για ποτάκι κ φαγητό
Φοβούνται τα παλικάρια μωρέ;Και μετά, επειδή ο Πειραιάς είναι ένα μεγάλο χωριό, θα βρω κλειδωμένη την εξώπορτα με άλλαγμένη κλειδαριά. Κι αυτό είναι απλά το καλό σενάριο. Το κακό σενάριο δε θα είμαι παρών για σας το εξιστορήσω!