Διαγραμμένο μέλος 249604
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2024
- Like
- 434
- Πόντοι
- 20
Ελληνίδα λογικα
No man’s land
Να προτιμάς γεύση ανανά, έχει πολλαπλά οφέλη. Πάντα μαζί με φαντα μπλε!!Κ η χλεπα στο χερι καλη ειναι.. βεβαια το λιπαντικο εχει γευση μανγκο ενω η χλεπα κατι μπιφτεκια π εφαγα χθες μ τον @GetYouBarbara ..
No (other) man’s land
Πως μπορώ να επικοινωνήσω;Τωρα για να επανέλθει το νήμα στην κανονική του ροή περιμενουμε αυτον που θα ρωτησει πως μπορει ν επικοινωνησει..
Λογικα .. ελα ν μ κανεις εξεταση γραμματικηςΕλληνίδα λογικα
Με υπομονη κ επιμονηΠως μπορώ να επικοινωνήσω;
Ο Ξιφουνόν είσαι ρε φίλε; Έχεις 44like και 3 σχόλια. Στα 5 μπορείς να επικοινωνήσεις με το κορίτσι αλλά μάλλον δεν είσαι της επικοινωνίας. Με το τσιγκέλι θα στα βγάλουμε;Πως μπορώ να επικοινωνήσω;
γαμώτο είναι το πιο πολύπλοκο interface . Καλά τα λες εσύ βέβαια. 4Ο Ξιφουνόν είσαι ρε φίλε; Έχεις 44like και 3 σχόλια. Στα 5 μπορείς να επικοινωνήσεις με το κορίτσι αλλά μάλλον δεν είσαι της επικοινωνίας. Με το τσιγκέλι θα στα βγάλουμε;
φαντάσου ότι ακόμα δεν έχω καταλάβει πως κάνεις like. Εντάξει @ARIS einai re καταλάβα τι πρέπει να κάνω απλά είμαι slow boat σε μερικά θέματαΟ Ξιφουνόν είσαι ρε φίλε; Έχεις 44like και 3 σχόλια. Στα 5 μπορείς να επικοινωνήσεις με το κορίτσι αλλά μάλλον δεν είσαι της επικοινωνίας. Με το τσιγκέλι θα στα βγάλουμε;
Ωραία δάχτυλα ποδιών
μπου χα χα . . .Λογικα .. ελα ν μ κανεις εξεταση γραμματικης
μπου χα χα χα χα . . . .Με υπομονη κ επιμονη
μπου χα χα . . .
μπου χα χα χα χα . . . .
ΥΓ: μην πεις τπτ κακό, το νου σου....(γιατί) δεν φαντάζεσαι πόση ώρα μου πήρε να μπογιατίσω ένα-ένα τα γράμματα!!![]()
αν και δεν έπιασα το υπονοούμενο...καλή ξεκούσαση!Ας ξεκουραστω καλυτερα
Πατουσακιας κ συΣε ευχαριστώ μου έδωσες έμπνευση για την βραδινή...