Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 10.944
Που ; Δεν επιασα κινητο ακομαΕμένα όμως δεν μου απάντησες δεν πειράζει
Που ; Δεν επιασα κινητο ακομαΕμένα όμως δεν μου απάντησες δεν πειράζει
Όχι δεν είναι στα φετίχ μου αλλά για την αλλαγή μια χαρά είναι.Πατουσακιας κ συ
Θα περασω απ ολες τις επιφανειεςNicol το πρωί τηλεφώνησε μου, θέλω να βρεθούμε και δεν βρίσκω τον αριθμό σου. Από Λάρισα θα περάσεις καθόλου ;
Θα περάσεις και από το χωράφι μου να μαζέψουμε τις ελιές;Θα περασω απ ολες τις επιφανειες
Φυσικα ..εχει ελιες φετος;Θα περάσεις και από το χωράφι μου να μαζέψουμε τις ελιές;
Με δονητή ή με ραβδιστικο θα τις μαζέψετε;Θα περάσεις και από το χωράφι μου να μαζέψουμε τις ελιές;
Ναι, οι ισπανικές ποικιλίες πάντα έχουν.. μιας και είσαι και καλή στα ισπανικά, θα βοηθούσες αρκετά.Φυσικα ..εχει ελιες φετος;
Ναι, οι ισπανικές ποικιλίες πάντα έχουν.. μιας και είσαι και καλή στα ισπανικά, θα βοηθούσες αρκετά.
Ναι ρε αγαπη μη τρελαίνεσε κ μ αγχωνειςΈχω στείλει στο βαιμπερ αν το δεις μου απαντας
έχει και στις ελληνικές, όχι μόνο στις Ισπανικές!Φυσικα ..εχει ελιες φετος;
Εγώ....δεν έχω στείλει, δεν μου αρέσει να αγχώνω τους ανθρώπους!!Ναι ρε αγαπη μη τρελαίνεσε κ μ αγχωνεις
Φαντάσου να άκουγα και τέτοια τι θα ανέβαζα…Αντε γεια
Τι θα γίνει, θα πέσεις για ύπνο ή να περάσω να σε πάρω να πάμε για μπύρες?Ναι ρε αγαπη μη τρελαίνεσε κ μ αγχωνεις
Γτι ποτε σ εστειλα κοψιδι ;έχει και στις ελληνικές, όχι μόνο στις Ισπανικές!
Εγώ....δεν έχω στείλει, δεν μου αρέσει να αγχώνω τους ανθρώπους!!
ΥΓ: μην μου απαντήσεις πάλι με κάποιο μέρος του σώματος σου γιατί δεν ομιλώ την διάλεκτο σου!!