BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.360
- Πόντοι
- 27.636
Μόνο εγώ δεν κατάλαβα ότι ο λεγάμενος ανακατώστρας εδώ και σε άλλα νήματα ήταν ο Τζορμαλάκας;
Ο Όλυμπος και ο Κίσαβος τα δυο βουνά μαλώσανεΜόνο εγώ δεν κατάλαβα ότι ο λεγάμενος ανακατώστρας εδώ και σε άλλα νήματα ήταν ο Τζορμαλάκας;
Μου είχε πει μια εργαζόμενη ότι υπάρχουν και πιο σκληρές καταστάσεις στις bdsm υπηρεσίες αλλά ποτέ δεν το φαντάστηκα έτσιBdsm γ μενα ειναι να σε βαλω ν πλυνεις κανα χαλί , να βαψεις κανα τοιχο , να τριψεις κανα πατωμα , να τιναξεις καμια ελιά ..
Δεν νομίζω η Νικόλ να γράφει ποτέ με greeklishΜετα απο επικοινωνια μου με το κοριτσι
Κ ειδικα η νικολ ν γραφει πως θελει ν μ χυσει καποιος .. μλκες ελεος λιγο ..Δεν νομίζω η Νικόλ να γράφει ποτέ με greeklish
Όλα ροζ εκεί κάτω?
Θα σε Τιμήσουμε
Ε σιγά.. τι χύσιμο τι ξύσιμο ένα γράμμα διαφορά...Κ ειδικα η νικολ ν γραφει πως θελει ν μ χυσει καποιος .. μλκες ελεος λιγο ..
Η διαφορα ειναι πως δε κανω καυλαντα μεσω μηνυματωνΕ σιγά.. τι χύσιμο τι ξύσιμο ένα γράμμα διαφορά...
Είσαι ρομαντική ψυχήΗ διαφορα ειναι πως δε κανω καυλαντα μεσω μηνυματων
Ρομαντικη δεν ειμαι ..δε θα μπορουσα εφοσον κανω αυτη τη δλεια αλλα επαγγελματίας ειμαι κ δε θελω ν μπερδευεστε .. μην με ζοριζετε στο κομματι της εκφρασης γτι δε νιωθω καθολου ανετα .. απλα τηρω ισορροπιες ..Είσαι ρομαντική ψυχή
Συγνωμη!Αγαπη δεν ειμαι εγω αυτη .. εχεις μπερδευτει.. μαλλον στο νημα της αννας ηθελες ν το ποσταρεις .. εγω δεν μιλαω ετσι.. ασχετο δεν μ εχουν φαει κ τα κουνουπια .. κ ουτε θελω ν με χυσεις γ ν φυγουν . Μ καθε σεβασμο δε ξερω πως τα βρισκετε μεταξυ σας αλλα εγω προσωπικα συνομιλιες μου σκρινσοτ εδω μεσα δε θα ηθελα ν δω ποτε. Απο κανεναν .. δε ειμαι σε τετοιο μουντ αλλωστε οι συνομιλιες μου αρκουνται στα διαδικαστικα κ τπτ παραπανω ..
Μισο λεπτακι .. το χαβαλε που λες ειναι συνομιλια σου προσωπικη μ αλλη κοπελα . Που ειναι ο χαβαλες;Συγνωμη!
Ηθελα να ποσταρω για χαβαλε απο πισω αλλα δεν το εκανα και βλεπω οτι σε εφερα σε δυσκολη θεση.
Εσβησα το μνμ και ξανα Συγνωμη!
Δεν εστειλα ποτε στην Νικολ μνμ και το εβαλα απλως για χαβαλε!
Ειναι ενα μνμ που κυκλοφορει στο διαδικτυο.Μισο λεπτακι .. το χαβαλε που λες ειναι συνομιλια σου προσωπικη μ αλλη κοπελα . Που ειναι ο χαβαλες;
Ανεβαζεις σκρινσοτ απο συνομιλια μ αλλη κοπελα κ λες οτι ειμαι εγω .. εισαι σοβαρος;
Ευχαριστω γ την αναστατωση .. ν μην επαναληφθει ..Ειναι ενα μνμ που κυκλοφορει στο διαδικτυο.
Δεν ητανε δικο μου
Χιλια συγνωμη!Ευχαριστω γ την αναστατωση .. ν μην επαναληφθει ..
Ητανε ενα μνμ που εκτιμησα λαθος πως θα γινοταν χαβαλες.Δεν νομίζω η Νικόλ να γράφει ποτέ με greeklish
Τέτοια μας κάνεις κ δεν μπορούμε να σε ξεχάσουμε τα βράδια !!
Ασε το παιδι θελει ν επικοινωνησειΤζορμακα μας έχεις πρήξει τα @@ ανα 3 εβδομάδες που κάνει λογαριασμό .