barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.316
- Πόντοι
- 5.506
Το σιαξα.Ασε το παιδι θελει ν επικοινωνησει τη μαλακια που τον δερνει.
Το σιαξα.Ασε το παιδι θελει ν επικοινωνησει τη μαλακια που τον δερνει.
Ζηλευει επειδη αγαπαμε τον @GetYouBarbaraΤο σιαξα.
Ποιον αγαπατε;;;Ζηλευει επειδη αγαπαμε τον @GetYouBarbara
Μιχαλη ακομα δ μ κατουρησες κ ψαχνεις γ αλλη;Ποια είναι η ουκρανεζα ρε πουστη που λέει ο Τζορμακα?? Τι προσπάθησα πάλι??
Δν ξέρω τι λέειΜιχαλη ακομα δ μ κατουρησες κ ψαχνεις γ αλλη;
ΠροδοτηΔν ξέρω τι λέει
Βαριά λόγιαΠροδοτη
ΖηλευωΒαριά λόγια
Μέχρι Σύβοτα πάει η κοπέλα, εσύ δες το Μαέστρο να το παίξεις με την ΑνδριολάτουΣτους Παξούς πότε θα έρθεις;
σε παρακαλω κοιτα το pmΖηλευω
Γιατί αδερφέ μου?Εμάς πάλι θα μας έκανε πολύ δυστυχισμένους αν σου έστελνε ένα μήνυμα.
Πρεπει να σ πουμε....?Γιατί αδερφέ μου?
Δεν νομίζω ότι ενόχλησα κάποιον ούτε ότι είπα κάτι κακό. Μια ερώτηση έκανα ευγενεστατα χωρίς να επιρεαζω κανέναν. Οπότε ναι ίσως θα έπρεπε να μου πείτε.Πρεπει να σ πουμε....?
Εκανες εγγραφη μολις το σαββατο. Αφου θελεις την απαντησηΔεν νομίζω ότι ενόχλησα κάποιον ούτε ότι είπα κάτι κακό. Μια ερώτηση έκανα ευγενεστατα χωρίς να επιρεαζω κανέναν. Οπότε ναι ίσως θα έπρεπε να μου πείτε.
Σε επηρεάζει κάπου εσένα αυτό? Εσύ κάποια στιγμή δεν έκανες εγγραφή ή γεννήθηκες ως μέλος του site? Παιδιά ασχοληθείτε με κάτι σημαντικό και μην μπλέκετε με ανθρώπους που δεν σας ενοχλούν. Δεν είναι ωραίο να βγαίνουν ανασφάλειες, κρατείστε τες για τους εαυτούς σαςΕκανες εγγραφη μολις το σαββατο. Αφου θελεις την απαντηση