Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 10.878
Μαθε πρωτα τους κανονισμους του σαιτ κ μετα μπες ν κραξεις οτι με προστατευει ..Θα ανέβουν τς σχόλια μου ή θα συνεχίσετε να την προστατευετε ενώ με χλευαζουν και ειρωνευονται;
Μαθε πρωτα τους κανονισμους του σαιτ κ μετα μπες ν κραξεις οτι με προστατευει ..Θα ανέβουν τς σχόλια μου ή θα συνεχίσετε να την προστατευετε ενώ με χλευαζουν και ειρωνευονται;
Να απαντούσες και σε κάνα μνμ..Μαθε πρωτα τους κανονισμους του σαιτ κ μετα μπες ν κραξεις οτι με προστατευει ..
Για να μην παρεξηγηθω.. οι υπηρεσιες μου ΔΕΝ αλλαξαν οπως επισης κ οι τιμες μου δεν αλλαζουν οποτε αλλαζω τοποθεσια .. ουτε λαρισα π πηγα ουτε αθηνα. Εαν αποφασιζα να αλλαξω υπηρεσιες κ ν δινω κωλο και cim θα ενημερωνα..με χαρα ! βλεπεις δεν κουβαλαω καποιο ενοχικο συνδρομο σχετικα μ τις αποφασεις μου κ τον τροπο που δουλευω, ειμαι δεκτικη σε σχόλια αλλα κανενας δε θα μ επιβαλλει κ μαλιστα με θρασσος ουτε τι θ κανω ουτε ποτε κ που θ το κανω .. οποιος θελει ερχεται οποιος δε θελει ν παει αλλου.Ρε μαλάκες αν δεν το αντέχετε και ερωτεύεστε τα κορίτσια κόψτε τον αγοραίο έρωτα. Δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που θα αλλάξει τακτική στην Αθήνα αλλά δεν μας πέφτει και λόγος. Η άλλη που γυρνούσε τσόντες, στην Θεσσαλονίκη χάιδευε τα καυλιά και έπαιρνε 50€ ευρώ και στην Αθήνα με τα ίδια της ξέσκιζαν τον κώλο. Εμένα θα με πείραζε αν με τα ίδια λεφτά κρατούσε άλλες υπηρεσίες σε κάθε πόλη (άλλωστε και στα μπουρδέλα τα ίδια κάνουν γιατί για μαλάκες μας έχουν στην Θεσσαλονίκη) αλλά και πάλι είναι επιλογή της. Μετά είναι δικιά μας επιλογή αν θα συνεχίσουμε να την πληρώνουμε ή θα πάμε με τα λεφτά μας αλλού.
Κούκλα μου δώστου να καταλάβει, γλέντα το και ελπίζω όταν έρθεις Θεσσαλονίκη να γλεντίσουμε και εμείς με τα ίδια.
εγω γελασα με το "σε σχολιαζουμε στο discord".Για να μην παρεξηγηθω.. οι υπηρεσιες μου ΔΕΝ αλλαξαν οπως επισης κ οι τιμες μου δεν αλλαζουν οποτε αλλαζω τοποθεσια .. ουτε λαρισα π πηγα ουτε αθηνα. Εαν αποφασιζα να αλλαξω υπηρεσιες κ ν δινω κωλο και cim θα ενημερωνα..με χαρα ! βλεπεις δεν κουβαλαω καποιο ενοχικο συνδρομο σχετικα μ τις αποφασεις μου κ τον τροπο που δουλευω, ειμαι δεκτικη σε σχόλια αλλα κανενας δε θα μ επιβαλλει κ μαλιστα με θρασσος ουτε τι θ κανω ουτε ποτε κ που θ το κανω .. οποιος θελει ερχεται οποιος δε θελει ν παει αλλου.
Κλείνοντας ν τονισω πως το ποιες είναι οι αληθινές κριτικες εδω μεσα φαινεται απο επιβεβαιωμενα ραντεβου .. κ απο μελη ενεργα στο φορουμ .. μιας κ συνεχιζω ν δουλευω χωρις αγγελία. κριτικες απο δευτερα προφίλ ψευτικα, απο αποψεις π σχηματιστηκαν επειδη «εμαθε» η «ακουσε» κτλ κτλ ειναι αστειες κ μονο τον εαυτο του κανει ρεζιλι.
Καλα που το ξεκαθαρίσες.Είναι αλγερινή Ιντερσεξ (δηλαδή ερμαφρόδιτη) και όχι τρανς.
Εγώ μίλησα υποθετικά χρησιμοποιώντας το "αν". Επίσης όπως κατάλαβες είμαι μαζί σου σε ότι και αν επιλέξεις να κάνεις. Για να μη παρεξηγηθεί ο λόγος μου.Για να μην παρεξηγηθω.. οι υπηρεσιες μου ΔΕΝ αλλαξαν οπως επισης κ οι τιμες μου δεν αλλαζουν οποτε αλλαζω τοποθεσια .. ουτε λαρισα π πηγα ουτε αθηνα. Εαν αποφασιζα να αλλαξω υπηρεσιες κ ν δινω κωλο και cim θα ενημερωνα..με χαρα ! βλεπεις δεν κουβαλαω καποιο ενοχικο συνδρομο σχετικα μ τις αποφασεις μου κ τον τροπο που δουλευω, ειμαι δεκτικη σε σχόλια αλλα κανενας δε θα μ επιβαλλει κ μαλιστα με θρασσος ουτε τι θ κανω ουτε ποτε κ που θ το κανω .. οποιος θελει ερχεται οποιος δε θελει ν παει αλλου.
Κλείνοντας ν τονισω πως το ποιες είναι οι αληθινές κριτικες εδω μεσα φαινεται απο επιβεβαιωμενα ραντεβου .. κ απο μελη ενεργα στο φορουμ .. μιας κ συνεχιζω ν δουλευω χωρις αγγελία. κριτικες απο δευτερα προφίλ ψευτικα, απο αποψεις π σχηματιστηκαν επειδη «εμαθε» η «ακουσε» κτλ κτλ ειναι αστειες κ μονο τον εαυτο του κανει ρεζιλι.
Nicole να κανονίσουμε ένα ραντεβού αλλά να κάνουμε το μενού της ΑθήναςΓια να μην παρεξηγηθω.. οι υπηρεσιες μου ΔΕΝ αλλαξαν οπως επισης κ οι τιμες μου δεν αλλαζουν οποτε αλλαζω τοποθεσια .. ουτε λαρισα π πηγα ουτε αθηνα. Εαν αποφασιζα να αλλαξω υπηρεσιες κ ν δινω κωλο και cim θα ενημερωνα..με χαρα ! βλεπεις δεν κουβαλαω καποιο ενοχικο συνδρομο σχετικα μ τις αποφασεις μου κ τον τροπο που δουλευω, ειμαι δεκτικη σε σχόλια αλλα κανενας δε θα μ επιβαλλει κ μαλιστα με θρασσος ουτε τι θ κανω ουτε ποτε κ που θ το κανω .. οποιος θελει ερχεται οποιος δε θελει ν παει αλλου.
Εδώ όμως δεν είναι discord, ούτε reddit, ούτε έχουμε τους jannies τους "φίλ@ς" σου... Eπίσης, όσοι έχουν βρεθεί (+moi) με τη Nicole έχουν να πουν τα καλύτερα. Άρα, βγάλε αφρούς από το στόμα που δε μπορείς να κλείσεις ραντεβού και δεν έχεις δει γυναίκα με κιάλια και σε άλλη παραλία.Κακό στην εικόνα της κάνει.. εμείς στο discord μιλάμε πάντως όσο το site της προστατεύει... στην Αθήνα μαθαίνονται γενικά αρκετά...
Εξαρτάται πιο νησί. Νησί είναι η Εύβοια, νησί και Ψέριμος. Υπάρχει μια μικρή διαφοράΕΧΥΣΕ το μισό νησί εδώ..!
Και γιατί δεν ρωτάς την ίδια και υποθέτεις;Επειδή μένω στην Αθήνα και δεν έχω ξανασυναντηθεί με τη κοπέλα που μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον: να υποθέσω ότι όταν δουλεύει εκτός έδρας δεν ισχύει το ότι δέχεται σε χώρο δικό της, όπως στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε δωμάτιο ξενοδοχείου ημιδιαμονής που το χρεώνεται ο πελάτης, σωστά; κι ότι οι χρεώσεις της είναι στα 70/για μισή ώρα, 100/για μία ώρα και 180/για 2 ώρες;
Για να μην την ζαλίζω με ερωτήσεις που υποθέτω ότι μπορεί να με πληροφορήσει και κάποιος άλλος, πλην της ιδίας, που την συνάντησε πρόσφατα στην Αθήνα. Αλλιώς θα απευθυνθώ σε κείνην στη τελική.Και γιατί δεν ρωτάς την ίδια και υποθέτεις;
Εγω γελασα με το οτι αφηνιασε οτι με προστατευει το σαιτ ενω τα μηνυματα του δεν εμφανιζονταν κατευθειαν σα νεο μελος επειδη επρεπε ν συμπληρωσει 5 μυνηματα πρωτα ..εγω γελασα με το "σε σχολιαζουμε στο discord".