Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 11.815
Εχω ηδη ξεκινησει στα τεσσερα κ κατευθυνομαι γ τη παναγια της τηνουΆσε τις μαγκιές, στα τέσσερα γρήγορα και ζήτα συγχώρεση από τον τύπο
Εχω ηδη ξεκινησει στα τεσσερα κ κατευθυνομαι γ τη παναγια της τηνουΆσε τις μαγκιές, στα τέσσερα γρήγορα και ζήτα συγχώρεση από τον τύπο
Pic or didn't happenΕχω ηδη ξεκινησει στα τεσσερα κ κατευθυνομαι γ τη παναγια της τηνου
Ολα τα εχω ακουσει εδω μεσα.. την καθε αρνητικη η θετικη κριτικη ..αλλα ν με προστατευει κ το σαιτ πρωτη φορα.. δε εχω αναγκη απο αυτα .. ας ξεκινησει το ατομο ν σχολιαζει απο τον αλλο του λογαριασμο γ ν τον παρουμε στα σοβαρα κ ας κοψει τις μλκιες βραδιατικα..Pic or didn't happen
Με καυλωνεις όταν μιλάς έτσι νικολΟλα τα εχω ακουσει εδω μεσα.. την καθε αρνητικη η θετικη κριτικη ..αλλα ν με προστατευει κ το σαιτ πρωτη φορα.. δε εχω αναγκη απο αυτα .. ας ξεκινησει το ατομο ν σχολιαζει απο τον αλλο του λογαριασμο γ ν τον παρουμε στα σοβαρα κ ας κοψει τις μλκιες βραδιατικα..
Κ εγω καυλωνω οταν τσακωνομαιΜε καυλωνεις όταν μιλάς έτσι νικολ
Αυτές είναι πληροφορίες που λέγονται στην πρώτη σελίδα του νήματος κανονικά. Θα εσκαγα με μασελάκι και γάντια του μποξΚ εγω καυλωνω οταν τσακωνομαι
Θα κανες τον Αλγερινο τρανς;Αυτές είναι πληροφορίες που λέγονται στην πρώτη σελίδα του νήματος κανονικά. Θα εσκαγα με μασελάκι και γάντια του μποξ
Αν ο Αλγερινός τρανς είναι ο μόνος μποξέρ που γνωρίζεις καλύτερα να το κοιτάξειςΘα κανες τον Αλγερινο τρανς;
Εχει αλλη αξια οταν κατι τετοιο βγαινει απο μυαλουδακι σαν το δικο σου...Κ εγω καυλωνω οταν τσακωνομαι
Όταν κλείσω ξανά πρώτα θα ξεκατινιαστούμε.Κ εγω καυλωνω οταν τσακωνομαι
Εδω εχει ανεβασει η Νικολ βυζαρες επος και συ μ λες να κοιταξω να μαθω πυγμαχους...Αν ο Αλγερινός τρανς είναι ο μόνος μποξέρ που γνωρίζεις καλύτερα να το κοιτάξεις
Καταρχάς δεν σου είπα τίποτα, εσύ μου είπες. Κατά δεύτερον, έχω ακόμα την γεύση του στήθους της κορασίδος στο στόμα μου οπότε μου περνούν απαρατήρητες οι κατά τα άλλα εξαιρετικές φωτογραφίες της.Εδω εχει ανεβασει η Νικολ βυζαρες επος και συ μ λες να κοιταξω να μαθω πυγμαχους...
Το μπου ειναι μαγικο οντως
Δεν Υπάρχει περίπτωση.. θα σε δω.. μήπως να μετακομίσεις μου μόνιμα ; Θα σε τιμήσουμε όλοι..Ανακοινωση ληξης εργασιων λογω περιοδου .. απο βδομαδα λιγο πιο μαυρισμενη ξανα ΑΘΗΝΑ για καποιες ημερες οσες με κρατησετε
Καταρχας μην αναφερεις «εμεις οι θεσσαλονικεις» εισαι ο μοναδικος αυτη τη στιγμη που γραφει (κ δεν θεωρω καν πως εισαι απο θεσσαλονικη ) τοσες ασυναρτησιες κ φανταστικα σεναρια επειδη τα ΑΚΟΥΣΕ απο καποιον.Αρχικά παιδιά όπως η ίδια επισήμανε, μας έχει προσβάλει πολλάκις η δεσποινίς τους θεσσαλονικιους,
Ουσιαστικά προσφέρει στους Αθηναίους καλύτερες υπηρεσίες ενώ εμάς μας είχε στο χαλαρό, λογικά αυτούς που συμπάθησε θα πάει για κάνα ποτάκι στην Αθήνα γιατί επαγγελματίας δεν είναι, έχει μειώσει επαναλλημενα εμάς τους θεσσαλονικιους με την συμπεριφορά της από την πρώτη μέρα που πηγε Αθήνα , δηλαδή εμείς όταν τις λέγαμε συμβουλές τίποτα αλλά στην Αθήνα για να προσαρμοστεί στον ανταγωνισμό θα κάνει το παραπάνω... η Αθήνα δεν χαρίζετε... στην Θεσσαλονίκη λουφαρω..
Ήδη αδιαφορεί για εμάς μάγκες, πήρε ενημέρωση από συναγωνιστή για διάφορες επιδόσεων και στην Αθήνα δίνει τα πάντα ,.επομένως καλύτερα να πηγαίνουμε Αθήνα αν θέλετε να βιώσετε επαγγελματική εμπειρία, επίσης δεν απαντάει σε μηνύματα ποτέ θα γυρίσει Θεσσαλονίκη και από Θεσσαλονίκιους ... κακό στην εικόνα της κάνει.. ήδη σε discord είμαστε απογοητευμενοι...
Λογικά θα κάτσει Αθήνα 1 βδομάδα, θα παει διακοπές μέσα Αυγούστου δεν θα ασχοληθεί με Θεσσαλονίκη μέχρι Σεπτέμβρη για να δει τι θα κάνει στο μέλλον και όταν μας θυμηθεί, let's get down to business, εν το μεταξύ.μπορει όταν γυρίσει να κάνει και κάνα έλεγχο για κανένα νόσημα; γιατί.απο τι μάθαμε του έδωσε και κατάλαβε...
Όλα μαθαίνονται στην Αθήνα....
Με τα ιδια αγαπη μουΘέλω να δω με τι μούτρα θα γυρίσεις Θεσσαλονίκη και θα μας λες οχι αυτό όχι εκείνο..
Υποκρισία
Κ δεν με παιρνεις ..Μήπως να σε πάρω ένα τηλέφωνο; να μας ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα λέω εγώ ;