Με ειχε ιντριγκαρει απ τον τροπο γραφης της η κοπελια οποτε τσιμπησα το κατιτις μου μιας και γυρισα νωριτερα Αθηνα απ το προβλεπομενο.
Θα ξεκινησω με τα θετικα. Ευκολη επικοινωνια 1-2 μηνυματα και κλεισιμο στο βασιλακη. Ωραια τυπισα στο σοσιαλ. Χαλαρη , ανετη , εξυπνη,ηρεμη. Εμεις μετα το ενα και μοναδικο μπαλακι(δεν ηθελα αλλο θα επεκταθω παρακατω γιατι) αραξαμε κανα 20 λεπτο και τα λεγαμε πολυ ωραια.
ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΑ πραγματικα. Δεν ξερω γιατι μου ειπε οτι δυσκολευτηκε δεν το καταλαβα πουθενα. Εχει τρομερη τεχνικη, γλωσσαρα, μπορει να παρει το καυλι σας βαθια, αλλαζει ρυθμο συνεχεια οποτε και οπως πρεπει. Σαλιωμα σωστο, χρηση γλωσσαρας αψογη. Ευγε.
Βυζαρα στητη και μεγαλη και κορμι που συνολικα που περναει το κατω οριο του να πεις οτι εχει too much εξτρα κιλα. Ειναι σφιχτη δεν εχει πατσαδες και τετοια, αλλα σιγουρα με μειον 5 κιλα θα ανεβαινε σε τρομερα επιπεδα. Ωραιος ο κωλος στα 4 και γενικα τα στησιματα της.
Αντεξε πολυ βαθυ και δυνατο γαμησι για ενα μισαωρο σχεδον σερι. Δεν προσπαθησε να με κοψει καθολου. Στο missionary ειδικα την γαμησα πολυ δυνατα και φανηκε να κανει πολυ κεφι βαζοντας το μαξιλαρι στην μουρη για να σκουξει με την ψυχη της χωρις να γινουμε ρεντικωλο στον οροφο. Γενικα ωραια συμμετοχη και πουλησε σωστα οτι της αρεσε, οπως πρεπει δηλαδη.
Στα αρνητικα χωρις καμια εμπαθεια.
Το προσωπο ειναι αδιαφορο. Δεν ειναι ασχημη, δεν ειναι ομορφη. Απροσδιοριστη η ηλικια. Αν μου ελεγες οτι ειναι 27 με πολλα χιλιομετρα νυχτας στην πλατη θα σε πιστευα. Αν μου ελεγες οτι ειναι 38 παλι θα σε πιστευα. Σιγουρα δεν βοηθησε οτι ηταν ειτε αβαφτη εντελως ειτε πολυ λιγο , αλλα μαλλον και η ιδια δεν πολυ γουσταρει.
Δεν μπορει πιστευω να δουλεψει σε τετοιους ρυθμους , απαιτησεις και ανταγωνισμο ,που εχει η Αθηνα. Δεν την πολυνοιαζει κιολας και καλα κανει, σιγουρα της ταιριαζει πιο πολυ να δουλευει στο χωρο της, με χαλαρους ρυθμους, παρα να ερχεται στο δωματιο και να πρεπει να τα δωσει ολα για 1 ωρα πχ.
Αυτο το καταλαβαινεις απο την ελλειψη πρωτοβουλιων που θα παρει. Παθητικη εντελως δεν ειναι γιατι συμμετεχει, αλλα δεν θα κανει καποια κινηση να σε γραπωσει οσο την γαμας πχ, να σε φιλησει μονη της, να σου γλυψει κανα αυτι. Θα το κανει στο foreplay και οχι πανω στην μαχη. Ισως θελει να υπαρχει μια καποια οικειοτητα για να νιωθει πιο ανετα αρα ερχομαστε παλι στο οτι δεν της ταιριαζει το call girl παω γαμιεμαι , τα δινω ολα , καπακια γαμιεμαι στο ιδιο τεμπο και με τον επομενο.
Καλο θα ειναι να αφηνει κενα (μιση με 1 ωρα)μεταξυ των ραντεβου της. Χανει χρηματα αλλα θα κερδιζει ξεκουραση και διαθεση.
Στο cow δεν αντεξε πολυ και ζητησε να την καρφωσω εγω αλλα το εκανε με ωραιο τροπο , οποτε δεν με ξενερωσε. Για το τελος κατι βασικο. Κοριτσια μην ρωτατε πανω στην πιπα αν θελει να γαμησει ο αλλος, θα σας το πει μονος του. Αν στην τελικη σας πονεσε το σαγονι πειτε μας καμια μαλακια τυπου :πετρα εισαι, θελω να με γαμησεις. Παραμυθιαστε μας , το ξερουμε οτι κουραστηκατε αλλα μην μας χαλατε το παραμυθι, τα γουσταρουμε αυτα, ειμαστε νεατερνταλ στην ψυχη τι να κανουμε. Ηταν ο λογος που δεν το σκεφτηκα καν να προσπαθησω για 2η φορα, αργω που αργω να χυσω , δεν ηθελα να μου ελεγε κατι παρομιο με οσα ειπα πανω που ισως με ξενερωνε πολυ, επρεπε να παω και μετα παλι στη δουλεια και προτιμησα να μεινω στο 1 πολυ δυνατο αδειασμα που ειχα Οποτε περασα στο σοσιαλ και στο αραγμα που τα ειπαμε πολυ καλα.
Σε γενικες γραμμες κραταω την ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΑ , το σοσιαλ γενικοτερα το ατομο, τα ουρλιαχτα στο missionary, τις βυζαρες.
Βγαζουμε την ελλειψη πρωτοβουλιων και τα 2-3 λαθη (σημαντικα για μενα, γι αλλους οχι)στην ολη διαχειρηση του παιχνιδιου.
Οσο για την τιμη ειναι οκ. Αμα δουλευε λιγο παραπανω οσα εγραψα θα ηταν decent vfm. Για Αθηνα μιλαω παντα μιας και ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος εδω. Βεβαια μου ειπε οτι το εχει παει τρενο οποτε οι δουλειες πανε εξαιρετικα αρα ισως ειναι και θεμα γουστου δικου μου καποια πραγματα. Οπως και να χει ειναι πολυ καλο παιδι και ψυχη ,να το προσεχετε κανιβαλοι.