Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.746
- Πόντοι
- 206
Έχω πάθει σοκ με αυτό το πλάσμα..τι κωλος κ βυζιά θεέ μουυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
......!!!
Έχω πάθει σοκ με αυτό το πλάσμα..τι κωλος κ βυζιά θεέ μουυ
......!!!
......τοπ βυζαρες
τώρα που το πήρα χαμπάρι νομίζω είναι αργά, εκτός ότι μπορεί να μην έχει διαθεσιμότητα πλέον είναι και καθημερινή και τα ραντεβού μετά τη δουλειά δεν τα ευχαριστιέμαι όσο θέλωΠρολαβαινεις θαρρώ!
και αυριο νομίζω θα κανει ραντεβου!
Θα έχεις και άλλη ευκαιρία θα στείλουμε και άλλη πυρηνική βόμβα. Η Αλεξία μας ανακοίνωσε οτι θα tourαρη τον Αύγουστο. Το νου σας. Άσε που δεν έχετε και λίγες εσείς εκεί κάτω. Μια φορά να ανέβαινε μια από την Αθήνα.τώρα που το πήρα χαμπάρι νομίζω είναι αργά, εκτός ότι μπορεί να μην έχει διαθεσιμότητα πλέον είναι και καθημερινή και τα ραντεβού μετά τη δουλειά δεν τα ευχαριστιέμαι όσο θέλω
maybe another time
Δούρειος ίππος εκ Θεσσαλονίκης …Θα έχεις και άλλη ευκαιρία θα στείλουμε και άλλη πυρηνική βόμβα. Η Αλεξία μας ανακοίνωσε οτι θα tourαρη τον Αύγουστο. Το νου σας. Άσε που δεν έχετε και λίγες εσείς εκεί κάτω. Μια φορά να ανέβαινε μια από την Αθήνα.
Καλημέρα Nicole. Μπορείς να στείλεις το τηλ σου?Σωστα.. εσυ εισαι λόρδος
Μόλις γύρισα από ραντεβού με τη Nicole.Εγώ ένα έχω να δηλώσω χωρίς να έχω συναντήσει ΑΚΟΜΑ τη Nicole.
Το νου σας ΡΕΜΑΛΙΑ Θεσσαλονικείς και εσχάτως και Αθηναίοι! Το κορίτσι εκτός από ...μουνάρα δείχνει να είναι και ώριμο και κατασταλαγμένο! Ο λόγος της δείχνει άτομο προσγειωμένο στο τι προσφέρει και πιθανότατα για το χρονικό διάστημα που θα το προσφέρει! Οπότε ας σταθούμε στο ποσο τυχεροί είμαστε όσοι θα γνωρίσουμε η γνωρίζουμε ήδη τον άνθρωπο πρώτα και την εταίρα ύστερα Νικόλ, και ας απολαύσουμε το ... διαμαντάκι αυτο για το μικρό διάστημα φαντάζομαι που θα μπορούμε.
Δεν είμαι ούτε πυρφόρος, ούτε αγαπούλης. Τη Νικόλ δεν την έχω όπως είπα συναντήσει. Αλλά ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ . . ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.
Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή βλέπωΜόλις γύρισα από ραντεβού με τη Nicole.
Ό,τι γράφω πάνω επιβεβαιώθηκε. Το κορίτσι είναι διαμαντάκι και πρέπει να του συμπεριφερόμαστε έτσι, Θεσσαλονικείς και Αθηναίοι!! Γιατί από ότι μου είπε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μας δώσει τη χαρά να την ξαναδούμε! Για πρώτο ραντεβού πήγε αρκετά καλά, λεπτομέρειες δεν έχει λόγο να δοθούν. Απλά ο πάγος έσπασε και είμαι σίγουρος ότι την επόμενη φορά το ραντεβού θα απογειωθεί.
ΥΓ. 1. φιλάει υπέροχα!
2. τα στήθη της απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Φτου σου κοριτσάρα μου να μην τα ματιάσω!!
Καλησπέρα , δεν θα κάνω περιγραφή/ανάλυση του ραντεβού. Άλλωστε όπως έχει πει και η ίδια όλα είναι θέμα χημείας/ημέρας/διάθεσης κλπ.
Θα σταθώ στο εξής που μου έκανε θετικότατη εντύπωση.
Ειχε κλείσει Αθήνα ( airbnb ) την μέρα άφιξης για διαμονή/ραντεβού , αλλά κάτι στράβωσε. Οπότε με ενημερώνει σχετικά λίγες ώρες πριν το ραντεβού μας λέγοντας μου το εξής : με συγχωρείς όμως ο χώρος που έχω βρει δεν με καλύπτει , μπορούμε να πάμε σε hotel και θα αφαιρέσουμε το ποσό του hotel απο την δική μου αμοιβή , περαιτέρω για την όλη ταλαιπωρία θα σου κάνω κι ένα μισάωρο δώρο !!!
Αυτό για να στο πεί κάποιος περα απο εξαίρετος επαγγελματίας είναι πάνω απο όλα -λογικός & σωστός- άνθρωπος.
Της βγάζω το καπέλο !!! Της το είπα κιόλας….
Αυτά να τα βλέπουν ορισμένες που έχουν καβαλήσει το καλάμι.
Ενδιαφέρομαι σφόδρα......σου έχω στείλει και πμ.....ΑΘΗΝΑ: 26-30/7
Κλειστε ραντεβου οσοι ενδιαφερεστε απο τωρα .. τελευταια στιγμη δεν εγγυώμαι
τρομερή συμπεριφορά. μπράβο της.Καλησπέρα , δεν θα κάνω περιγραφή/ανάλυση του ραντεβού. Άλλωστε όπως έχει πει και η ίδια όλα είναι θέμα χημείας/ημέρας/διάθεσης κλπ.
Ειχε κλείσει Αθήνα ( airbnb ) την μέρα άφιξης για διαμονή/ραντεβού , αλλά κάτι στράβωσε. Οπότε με ενημερώνει σχετικά λίγες ώρες πριν το ραντεβού μας λέγοντας μου το εξής : με συγχωρείς όμως ο χώρος που έχω βρει δεν με καλύπτει , μπορούμε να πάμε σε hotel και θα αφαιρέσουμε το ποσό του hotel απο την δική μου αμοιβή , περαιτέρω για την όλη ταλαιπωρία θα σου κάνω κι ένα μισάωρο δώρο !!!
Αυτό για να στο πεί κάποιος περα απο εξαίρετος επαγγελματίας είναι πάνω απο όλα -λογικός & σωστός- άνθρωπος.
Νομίζω ότι ανήκει στις πολύ λίγες κοπέλες που έχουν πράγματι την ενσυναισθηση να καταλάβουν τι εστι πελάτης. Μπράβο στην κοπέλα!!Καλησπέρα , δεν θα κάνω περιγραφή/ανάλυση του ραντεβού. Άλλωστε όπως έχει πει και η ίδια όλα είναι θέμα χημείας/ημέρας/διάθεσης κλπ.
Το κορίτσι απλά είναι από άλλο ανέκδοτο!!Κι εγώ να τονίσω ότι παρ όλο που δε μπόρεσα να τελειώσω δεύτερη φορά αν και προσπαθήσαμε μου χρέωσε μια εκτόνωση αντί για δύο. Εν ω έκατσα σχεδόν μια ωρα
Ποτέ γυρνάς στα πατρεια εδάφη;Εφτασε η βλαχα στην αθηνα
Είσαι υπέροχηΚαλησπερα !
Ευχαριστω παρα πολυ γ την θερμη υποδοχη! Θα δωσω παράταση στην διαμονη μου στην Αθήνα μεχρι παρασκευη σίγουρα .. θελω λίγο χρονο ν απαντησω στα τοσα μηνυματα που λαμβανω καθημερινα , λιγο υπομονη οποτε .. σας ευχαριστω οσοι με τιμησατε μ την παρουσία σας , γ τα θετικα σας σχόλια, γ την κατανοηση σας στις δυσκολιες π ειχα κ εχω σα πρωτη φορα εδω γ τις συμβουλες σας και θα προσπαθησω ακομα καλυτερα τις επομενες ημερες .. ν ειστε ολοι καλα.