Νικολ μου καλησπερα,συγνωμη αν σε στεναχωρησα ή αν μεσω γραπτου λογου αφηνεται να εννοηθει πως ηθελα να ζορισεις το σωμα σου κ την ψυχολογια σου!
Δεν αμφισβητησα ποτε τις απαντησεις σου,δεν θεωρησα ποτε πως μ ειπες ψεματα να με αποφυγεις διοτι δεν μου εδειξες ποτε τετοιο χαρακτηρα!
Ο μονος λογος που εγραψα κατι τετοιο δημοσια,ηταν λογω σε νημα αλλης κοπελας,της
@anna! εννοω γραφηκανε καποια πραγματα,ετσι λοιπον τοποθετηθηκα στο νημα σου για κατι που αφορουσε εμενα και σενα,πως πρεπει να σας "αγαπαμε" λιγο παραπανω ως ανεξαρτητες,μιας που ειστε μοναδες και εχετε να διαχειριστειτε τοσα ατομα,αλλωτε ενδιαφερομενα και αλλωτε καυλαντας κ σε συνδιασμο με τα γυναικολογικα σας ειναι πολυ ευκολο να "δυσσαρεστηθουμε" ως αντρες πελατες που αφηνουμε τον οβολο μας!
Εν τελει,εγω για σενα μονο καλα εχω να γραψω και να πω,φορτικος δεν ηθελα να γινομαι σε σενα και σε οποια κοπελα και πως λιγη εξτρα κατανοηση απο μερους μας,ειναι παντα χρησιμη ειδικοτερα σε σας τις τεσσερις ανεξαρτητες κοπελες που εξυπηρετειτε την Θεσσαλονικη κ γυρω περιοχες!
Βεβαιως και θα χρησιμοποιησω το τηλεφωνο σου,διοτι εισαι ενα ατομο εχω εκτιμησει πολυ αλλα και γιατι εχω φοβερες εμπειριες μαζι σου π θα θελα να ξαναζησω!
Απολογουμαι ξανα,αν κατι στο κειμενο μου σε στεναχωρησε αλλα σιγουρα εγινε αθελα μου κ σε καμμια περιπτωση δεν ηταν αυτη η προθεση μου