Μόλις ανακάλυψα το προφίλ σου και Παναγία μου καλησπέρα καλή αρχή
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μόλις ανακάλυψα το προφίλ σου και Παναγία μου καλησπέρα καλή αρχή
Πρωτίστως αγαπητέ έπρεπε να αναφέρεις το πρόβλημα σου στο κονκλάβιο του επιστημονικού προσωπικού του bou.Επίσκεψη σήμερα στην Νικόλ. Με κέρδισε πολύ ο χαρακτήρας της. Στην αρχή μου εξήγησε τι της αρέσει και τι όχι (φουλ λογικά πράγματα). Της εξήγησα και γω για ένα πρόβλημα που έχω, το σεβάστηκε φουλ και μου φέρθηκε πολύ όμορφα. Στο κρεβάτι η κοπέλα τα πρώτα 5-10 λεπτά απλά με μάγεψε. Η πίπα της διαστημική, στο σεξ για τα γούστα μου , πολύ καλή.
Μετά κάναμε μπάνιο και αράξαμε λιγάκι. Μου άρεσε πολύ γιατί συζητάει και κάνει χιούμορ. Προσπαθεί να δημιουργήσει μια σχέση (όσο γίνεται) , όσο είσαι εκεί.
Τι να πω , εγώ την εκτίμησα και της εύχομαι τα καλύτεραααα!
Τράβα ο ένας , τράβα ο άλλος της τα πρηξατε ρε αλήτες.Αυτα σαν να μεγαλωσαν!!!
Αθήνα πότεεεεεεεε?????Αγαπημενη ΛΑΡΙΣΑ : 19-21/6 οσοι θελετε ραντεβου στειλτε ινμποξ ..
Γλωσσοφιλα δίνει?Επίσκεψη σήμερα στην Νικόλ. Με κέρδισε πολύ ο χαρακτήρας της. Στην αρχή μου εξήγησε τι της αρέσει και τι όχι (φουλ λογικά πράγματα). Της εξήγησα και γω για ένα πρόβλημα που έχω, το σεβάστηκε φουλ και μου φέρθηκε πολύ όμορφα. Στο κρεβάτι η κοπέλα τα πρώτα 5-10 λεπτά απλά με μάγεψε. Η πίπα της διαστημική, στο σεξ για τα γούστα μου , πολύ καλή.
Μετά κάναμε μπάνιο και αράξαμε λιγάκι. Μου άρεσε πολύ γιατί συζητάει και κάνει χιούμορ. Προσπαθεί να δημιουργήσει μια σχέση (όσο γίνεται) , όσο είσαι εκεί.
Τι να πω , εγώ την εκτίμησα και της εύχομαι τα καλύτεραααα!
Θα έρθεις μια μέρα Αθήνα εσύ!!!!Τι κρίμα που είσαι Αθήνα κι όχι Θεσσαλονίκη
βγαλε τα μαλια και ελα Αθηνα να βαλουμε κατι αλλο εκει αναμεσα!!!!!!!!!!!!
Ρε αθεόφοβοι!βγαλε τα μαλια και ελα Αθηνα να βαλουμε κατι αλλο εκει αναμεσα!!!!!!!!!!!!
να βγαλει τα μαλια αναμεσα απο τα βυζια της βρε...τι στο καλο ταλιρα θελετα να σας τα κανουν???????????!!!!!!!!!!Ρε αθεόφοβοι!
Τι μαλακιες λετε εδω της κοπέλας;
Καραφλή την θελει ο αλλος ρε φουστη μου
Ρίξε μελτέμι!Να έρθω να φυσήξω;;;
Ειδες? ο αλλος λεει να μην της λεμε για τα υπεροχα βυζια της αλλα για τα ματια της.... ε ρε που καταντησαμε.Ρε αθεόφοβοι!
Τι μαλακιες λετε εδω της κοπέλας;
Καραφλή την θελει ο αλλος ρε φουστη μου
Ναι εφόσον έχεις καθαρά δόντια, και είναι κομπλέ γενικά η οδοντοστοιχία.Γλωσσοφιλα δίνει?
Ότι καλύτερο κυκλοφορεί
Έχεις πμΝαι εφόσον έχεις καθαρά δόντια, και είναι κομπλέ γενικά η οδοντοστοιχία.
Ναι,Γλωσσοφιλα δίνει?
Βαρβαρα αν δεν καταλαβαινεις στοιχειωδώς το χιούμορ δεν μπορω να πω πολλα περισσοτερα.Ειδες? ο αλλος λεει να μην της λεμε για τα υπεροχα βυζια της αλλα για τα ματια της.... ε ρε που καταντησαμε.
Το τι καταλαβαινει ο καθενας μας στοιχειωδως πισω απο μια οθονη ας μην ανοιξουμε συζητηση.Βαρβαρα αν δεν καταλαβαινεις στοιχειωδώς το χιούμορ δεν μπορω να πω πολλα περισσοτερα.
Αλλωστε το χιούμορ ειναι ιδιον των ευφυών λενε!!!
Γιατι να μην ανοίξουμε συζήτηση ;Το τι καταλαβαινει ο καθενας μας στοιχειωδως πισω απο μια οθονη ας μην ανοιξουμε συζητηση.
Οσο για την ευφυια μου πιστεψε με δεν θα φανει απο το αν επιασα το χιουμορ σου η οχι.
Φίλε μου καλέ...να μην σε απογοητεύσω, αυτό το "κάτι άλλο" που εννοείς... άμα τα βάλεις στη σειρά εδώ, φτάνουν από Θεσ/νίκη στα Διόδια Μαλγάρων και από Λάρισα σ΄αυτά του Μακροχωρίου... πρέπει να κάνεις υπομονή.βγαλε τα μαλια και ελα Αθηνα να βαλουμε κατι αλλο εκει αναμεσα!!!!!!!!!!!!
Κανονιστε να μου τα ματιασετεΕιδες? ο αλλος λεει να μην της λεμε για τα υπεροχα βυζια της αλλα για τα ματια της.... ε ρε που καταντησαμε.