AntriouSmith8
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Εννοώ δεν είναι δίκαιο να το βλέπει μόνο ένας τι δεν κατάλαβεςΈλα μου? Την παλεύεις?
Εννοώ δεν είναι δίκαιο να το βλέπει μόνο ένας τι δεν κατάλαβεςΈλα μου? Την παλεύεις?
Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες, αλλά δεν πειράζει. Άστο!Εννοώ δεν είναι δίκαιο να το βλέπει μόνο ένας τι δεν κατάλαβες
Για εξήγησε τοΜάλλον εσύ δεν κατάλαβες, αλλά δεν πειράζει. Άστο!
ΑνυπομονωΚαλησπερααα εννοειταιιι
....μαγκα μου μη μασας, μια χαρα ειμαστε τα "πρωτα μποϊα"Υπάρχουν κι αυτά τα μωρά
Και για μας που δεν είμαστε πρώτο μπόι χεχε... είσαι απίθανο κορμάκι
Έτσι με λέγανε στον στρατό ολο με πισίνες παρέα με βρίσκανε σε κάθε έξοδο χαχα....μαγκα μου μη μασας, μια χαρα ειμαστε τα "πρωτα μποϊα"
Αλλωστε δεν μας βγηκαν τυχαια οι χαρακτηρισμοι, ουτε και η προσφωνηση "κοντοπουτανος"
...."πισινες"?!?!Έτσι με λέγανε στον στρατό ολο με πισίνες παρέα με βρίσκανε σε κάθε έξοδο χαχα
Πιπινες το Τ9 μου μέσα χαχα...."πισινες"?!?!
Οποιος ενδιαφερεται του στελνω φωτο dmΔεν είναι δίκαιο να το βλέπει μόνο ένας μωράκι
....αρκει να μην τα πειραξεις για τις επομενες 15 ημερεςΟποιος ενδιαφερεται του στελνω φωτο dm
Αχαχαχα οχι οχιι....αρκει να μην τα πειραξεις για τις επομενες 15 ημερες
ε στειλε τιποτα ρε μωροΟποιος ενδιαφερεται του στελνω φωτο dm
...μαγκα μου προγραμμα κ τιμες εχει η κοπελα στο προφιλ της, στην καρτελα "Σχετικα".το κορίτσι εξωτερικά είναι αστέρι, δεν βρίσκω όμως ούτε κριτικές ούτε πρόγραμμα.... εχει κανεις να πει κατι για να βοηθήσει;
περίεργο δεν δινει κινητο, θελει μνμ στο ινστα...μαγκα μου προγραμμα κ τιμες εχει η κοπελα στο προφιλ της, στην καρτελα "Σχετικα".
Το νουμερο της το βρισκεις απο αγγελιες που εχει π.χ. εδω μια
Για κριτικες οντως δν βλεπω κ εγω (ισως να εχει κανα-δυο σκορπιες παραπισω).
...τι να σου πω ρε μαγκα μου δν ξερω! Δεν την εχω συναντησει ακομη την κοπελα!Per;iergo, den d;inei
περίεργο δεν δινει κινητο, θελει μνμ στο ινστα