MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 513
- Πόντοι
- 301
Καλησπερα, σου εχω στειλει μνμ και εγω και περιμενω...
Καλησπέρα και καλώς ήλθες, Αθήνα σε περιμένουμε, για πες μας πρόγραμμα μόλις μπορέσειςΕπέστρεψα Θεσσαλονίκη. Μου έλειψε το σπίτι μου και εχω να ανακτήσω δυνάμεις οπότε Αθήνα θα ερθω υπο καλύτερες συνθήκες σύντομα. Σήμερα θα ξεκουραστω να συντονιστώ λίγο κ απο αύριο ξεκινάω πάλι καθημερινές και σκ οπως γνωρίζετε. Απο αυριο θα αρχίσω να απανταω στα πολλα μηνύματα σας .. σας ευχαριστωωω για το ενδιαφέρον κ την υπομονή σας !
kαλημερα ,ειμαι καινουργιος στο site ! ενδιαφερομαι για συνευρεσηΠροσφερω υπηρεσίες σε δικο μου χωρο.
Μιση ωρα: 70 ευρ
Μια ωρα: 100 ευρ
2 ωρες: 180 ευρ
Δεν κανω: πρωκτικο, cim
Επικοινωνια μεσω ινμποξ
Πρεπει ν εχεις αφησει 5 μηνυματα γ να μπορεσω να σου στείλω.. ξεκίνα κ εσυ ν μ λες τις εμπειριες σου μ γυναικεςΚαλημέρα Νικόλ και καλή επάνοδο! Είμαι νέο μέλος, οπότε δεν μπορώ να επικοινωνήσω απευθείας. Όταν έχεις χρόνο περιμένω μήνυμά σου! Ευχαριστώ πολύ!
Δε ξερω τι φαινεται .. αλλα ειναι ενας απο τους καλυτερους μου πελατες .. μ χιλιομετρα γ ν ερθει ν με δει κ τον σεβομαι απεριορισταΦαινεται τυπε
Καλησπερα ένα τρόπο επικοινωνίας παρακαλωΕπέστρεψα Θεσσαλονίκη. Μου έλειψε το σπίτι μου και εχω να ανακτήσω δυνάμεις οπότε Αθήνα θα ερθω υπο καλύτερες συνθήκες σύντομα. Σήμερα θα ξεκουραστω να συντονιστώ λίγο κ απο αύριο ξεκινάω πάλι καθημερινές και σκ οπως γνωρίζετε. Απο αυριο θα αρχίσω να απανταω στα πολλα μηνύματα σας .. σας ευχαριστωωω για το ενδιαφέρον κ την υπομονή σας !
Κλωνοποίηση ;;;.... δεν παίζει ακόμη ε!!!Πρόσφατη επίσκεψη στη Νικόλ.
.......................................................
Απο τα καλύτερα gfe.
Μακάρι να είχαμε 3-4 Νικόλ ακόμα στην πόλη.