Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.268
Όχι και φασαιεςΑν συνεχίσουν τη στροφή στην ποιότητα οι κύριες @Nicole και @Alexia9090 να μας πουν να αποχωρήσουμε από το νήμα.
Φασαιες κανατησατε
Εγώ προβλήθηκα τώρα
Όχι και φασαιεςΑν συνεχίσουν τη στροφή στην ποιότητα οι κύριες @Nicole και @Alexia9090 να μας πουν να αποχωρήσουμε από το νήμα.
Φασαιες κανατησατε
Ετσι τα λεει .. μας κανει ναζάκιαΌχι και φασαιες
Εγώ προβλήθηκα τώρα
Ωπα ωπα ωπα...Ετσι τα λεει .. μας κανει ναζάκια
4 πλο !Ωπα ωπα ωπα...
τι εχουμε εδω...;
Παμε για τριο...;
Ποιος την γαμαει την Μποφίλιου μπροστά σε εσάς ?????Εγω λεω οτι η μποφιλιου τις τελευταιες ωρες θα εχει λοξιγκα
Εδώ η @Alexia9090 όταν πάμε μας βγάζει το λάδι αν είναι της ίδιας κατηγορίας και η @Nicole φαναξτε και το εκαβ ταυτόχρονα να μην αργεί.Ωπα ωπα ωπα...
τι εχουμε εδω...;
Παμε για τριο...;
Αλεξια Νικολ και εγω σ ενα κρεββατι...;Εδώ η @Alexia9090 όταν πάμε μας βγάζει το λάδι αν είναι της ίδιας κατηγορίας και η @Nicole φαναξτε και το εκαβ ταυτόχρονα να μην αργεί.
Πάντως για την εμπειρία θα το έκανα και με της δύο και ας με περνάν σηκωτο......
Σίγουρα πράγματα....Εγω λεω οτι η μποφιλιου τις τελευταιες ωρες θα εχει λοξιγκα
Τα πιασαμε τα λεφτα μας τωραΓτι γκρινιαζετε .. εχω την @Alexia9090 ν σηκωνει στις πλατες της ολους τους καυλωμενους αντρες της θεσσαλονίκης επαξια
Αν συνεχίσουν τη στροφή στην ποιότητα οι κύριες @Nicole και @Alexia9090 να μας πουν να αποχωρήσουμε από το νήμα.
Φασαιες κανατησατε
Ε... όχι και φασαίες... σωστά προσβλήθηκε η Αλεξία... με τοπάκι, κολλητό σορτσάκι και μακρύ νυχάκι ... δεν είναι εξωτερικά γνωρίσματα φασαίας αυτά, μη λέμε κι ότι θέλουμε, χώρια που δεν καπνίζει, είναι ευαίσθητη, ακούει Light, κι είναι ΕΠΑΛΌχι και φασαιες
Εγώ προβλήθηκα τώρα
Ισχύει ότι δεν καπνίζω και είμαι ευαίσθητηΕ... όχι και φασαίες... σωστά προσβλήθηκε η Αλεξία... με τοπάκι, κολλητό σορτσάκι και μακρύ νυχάκι ... δεν είναι εξωτερικά γνωρίσματα φασαίας αυτά, μη λέμε κι ότι θέλουμε, χώρια που δεν καπνίζει, είναι ευαίσθητη, ακούει Light, κι είναι ΕΠΑΛ
Παιδιά απο λίγο που την γνώρισα είναι ψυχαρα η Αλεξία..Ισχύει ότι δεν καπνίζω και είμαι ευαίσθητη
Στα υπόλοιπα διαφωνώ
...τοπάκι, κολλητό σορτσάκι και μακρύ νυχάκι ... διαφωνείς; παίρνω πίσω "ακούει Light, κι είναι ΕΠΑΛ"Ισχύει ότι δεν καπνίζω και είμαι ευαίσθητη
Στα υπόλοιπα διαφωνώ
Η εβδομάδα πέρασε.. ήρθες? Που εισαι? Θεσσαλονίκη? Αθήνα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε 1 εβδομαδα ξανα κοντα σας
Ετσι πως το αντιλαμβανομαστε τυπε,ειναι σαν να βρισκεσαι σε παροξυσμο μεταξυ Αθηνας Θεσσαλονικης με το αμαξι και την ψαχνειςΗ εβδομάδα πέρασε.. ήρθες? Που εισαι? Θεσσαλονίκη? Αθήνα?
Well...d(c)on(m)e μικρούλαΕπέστρεψα Θεσσαλονίκη. Μου έλειψε το σπίτι μου και εχω να ανακτήσω δυνάμεις οπότε Αθήνα θα ερθω υπο καλύτερες συνθήκες σύντομα. Σήμερα θα ξεκουραστω να συντονιστώ λίγο κ απο αύριο ξεκινάω πάλι καθημερινές και σκ οπως γνωρίζετε. Απο αυριο θα αρχίσω να απανταω στα πολλα μηνύματα σας .. σας ευχαριστωωω για το ενδιαφέρον κ την υπομονή σας !