christ0s-thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Υπέροχη
Ερινύα σα σωστό μυθολογικό πλάσμα!Απίθανη ! αν και κάπως τρομαχτική με αυτό το μαύρο... Σαν να ήσουν σε καμμία τελετή μαύρης μαγεία....
Divine !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε 1 εβδομαδα ξανα κοντα σας
Ενταξει,περνα καλα,καντα πουτανα ολα (ή οτι θες τελος πντων) αλλα θα μας φαει η μαλακια,ελα πισω
Αθήνα ή Θεσσαλονίκη εννοείς κοντα;
Δηλαδη εσυ τυπε πας μονο με τη Νικολ δε γαμας αλλεςΕνταξει,περνα καλα,καντα πουτανα ολα (ή οτι θες τελος πντων) αλλα θα μας φαει η μαλακια,ελα πισω
Δεν γαμαω γενικα τυπε,μην νομιζεις, εδω απλα καυλαντιζω στο νημα τηςΔηλαδη εσυ τυπε πας μονο με τη Νικολ δε γαμας αλλες
Φαινεται τυπεΔεν γαμαω γενικα τυπε,μην νομιζεις, εδω απλα καυλαντιζω στο νημα της
Γτι γκρινιαζετε .. εχω την @Alexia9090 ν σηκωνει στις πλατες της ολους τους καυλωμενους αντρες της θεσσαλονίκης επαξιαΕνταξει,περνα καλα,καντα πουτανα ολα (ή οτι θες τελος πντων) αλλα θα μας φαει η μαλακια,ελα πισω
Σας κανω βουντουΑπίθανη ! αν και κάπως τρομαχτική με αυτό το μαύρο... Σαν να ήσουν σε καμμία τελετή μαύρης μαγεία....
Ιέρεια του σεξ και της καυλας είσαι εσύ μωρό μου! Black magic woman..Σας κανω βουντου
Να δω Duo @Alexia9090 και @Nicole και ας κοψω το πουλι μου μεταΓτι γκρινιαζετε .. εχω την @Alexia9090 ν σηκωνει στις πλατες της ολους τους καυλωμενους αντρες της θεσσαλονίκης επαξια
Σας κανω βουντου
Ιέρεια του σεξ και της καυλας είσαι εσύ μωρό μου! Black magic woman..
Η Αλεξια μας εχει στη νηστεια,Γτι γκρινιαζετε .. εχω την @Alexia9090 ν σηκωνει στις πλατες της ολους τους καυλωμενους αντρες της θεσσαλονίκης επαξια
Ωραίος!!
.....και οι στίχοι ...
Got a black magic woman
Got a black magic woman
I've got a black magic woman
Got me so blind, I can't see
That she's a black magic woman
She's trying to make a devil outta me
Don't turn your back on me, baby
Don't turn your back on me, baby
Yes, don't turn your back on me, baby
Stop messing 'round with your tricks