Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 10.944
Δεν κανω παζαρια αγαπηΠαζάρια δεν δεχόταν;
Δεν κανω παζαρια αγαπηΠαζάρια δεν δεχόταν;
Είναι γνωστό αυτό αγάπη.Δεν κανω παζαρια αγαπη
Εε ρε καημός με τν Μιχάλη σμρ.. από το μεσημέρι φτερνιζομαιΒρε Μιχάλη, βρε Μιχάλη. Σ' αυτά πρέπει να είσαι έτοιμος. Είδες στην Αθήνα, ο κλειδαράς μέχρι να κλείσει το τηλέφωνο τους είχε ξεκλειδώσει.
ΑΙΣΧΟΣΝαι κ μονο εκει κολλαμε αφροδισια.. χαχαχα. Απο την αρχη φανηκε οτι εχει κομπλεξ .. το οτι ξεκινησε ν κραζει το φορουμ οτι μ προστατευει επειδη το σαιτ δεν εμφανιζει μηνυματα μετα απο τα 5 πρωτα του, οτι τολμησε κ μιλησε εκ μερους ολων τον σαλονικιων ενω ο ιδιος κρυβεται πισω απο ψευτικο account μονο γ ν μπει ν κραξει ενω οι πελατες μου γραφουν μ αληθινα accounts κ οι κριτικες τους αρνητικες η θετικες εμφανιζονται , οτι το πηγε σε προσωπικο επιπεδο επειδη βγηκα γ ποτο με τον @GetYouBarbara ο οποιος ειναι σαλονικιος κ καλος μ φιλος , οτι εκατσε κ σχολιασε οτι δε θα ξανασχοληθω μ τη θεσνικη κ μ εβγαλε το προγραμμα του καλοκαιριου κ πως θ παω διακοπες .. προφανως τρελος ειναι κ τον εχω μπλοκαρει
Και με λάδια; Στον ύπνο μας θα τα βλέπουμε!!
Ε μα τι να σου κάνουν, αν δε μπορούσες και 'σύ, πιες μια μπίρα βρε αδερφέ και θα σου έρθουν.....Εε ρε καημός με τν Μιχάλη σμρ.. από το μεσημέρι φτερνιζομαι
Εχω shy bladder. Όλο το μπου παρακολουθείΕ μα τι να σου κάνουν, αν δε μπορούσες και 'σύ, πιες μια μπίρα βρε αδερφέ και θα σου έρθουν.....
Κορμί θανατηφόρο
Αχχχχχ! Νόστιμα!
1.10 κλειδωμένοΌλο το μπου παρακολουθεί αν θα κατουρήσεις τη @Nicole για να ειμεθα ακριβείς.
Μήπως δεχόταν πληρωμή σε είδος;Δεν κανω παζαρια αγαπη
Στο national geographic τα είδες αυτά τα ντοκιμαντέρ; Για έναν φίλο ρωτάωΜήπως δεχόταν πληρωμή σε είδος;
Έχω δει ντοκιμαντέρ αντίστοιχα...με κλειδαράδες, υδραυλικούς, ντελιβεράδες...
Τόσο καλός ήταν ο κλειδαράς που τον πλήρωσες κιόλας; Ανέβασε κριτική.Μ τη διαφορα πως εγω πληρωσα 35 ευρ τον κλειδαρα..
Δεν υπάρχουν λόγια !!!
Βγήκες για ποτό με τον ΒΑΡΒΑΡΑ;Ναι κ μονο εκει κολλαμε αφροδισια.. χαχαχα. Απο την αρχη φανηκε οτι εχει κομπλεξ .. το οτι ξεκινησε ν κραζει το φορουμ οτι μ προστατευει επειδη το σαιτ δεν εμφανιζει μηνυματα μετα απο τα 5 πρωτα του, οτι τολμησε κ μιλησε εκ μερους ολων τον σαλονικιων ενω ο ιδιος κρυβεται πισω απο ψευτικο account μονο γ ν μπει ν κραξει ενω οι πελατες μου γραφουν μ αληθινα accounts κ οι κριτικες τους αρνητικες η θετικες εμφανιζονται , οτι το πηγε σε προσωπικο επιπεδο επειδη βγηκα γ ποτο με τον @GetYouBarbara ο οποιος ειναι σαλονικιος κ καλος μ φιλος , οτι εκατσε κ σχολιασε οτι δε θα ξανασχοληθω μ τη θεσνικη κ μ εβγαλε το προγραμμα του καλοκαιριου κ πως θ παω διακοπες .. προφανως τρελος ειναι κ τον εχω μπλοκαρει
@dimigoall ..Καλημέρα Μέντορα..Καλημέρα κύριε Σκοτ..σόρρυ για την παράθεση.. Μέντορα dimigoal..τι είναι το shy bladder ;Εχω shy bladder. Όλο το μπου παρακολουθεί