Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 35.379
- Πόντοι
- 11.146
Έλα ρε που είσαι.... έχουν βγει και σε ψάχνουν
Επικό![]()
Καλησπερα χθεσινοι
Κραζεις αυτο που κανεις κ εσυ .. κ εσυ χωρις ραντεβού περιμενεις φωτο κ βιντεο .. κ με τεμπελια απαιτείς απο αλλους κριτικες , κριτικες υπαρχουν κ απο σαλονικα κ απο αθηνα κ απο λαρισα.. η μηπως θες να σου τις ετοιμασω power point? Γ ν μη κουραζεσαι.. ; το νημα εχει 1Κ προβολες, 7.385 μηνυματα.. δλδ τι θες ν κανουμε τωρα ; Δε θα μας δημιουργήσεις εσυ κομπλεξ ποσο θα γραφουμε κ τι .. χωρις καμια εμπαθεια αλλα μηπως εισαι υπερβολικα αρπαγμενος; Χαλαρωσε λίγο σε οποιο νημα μπω σ βλεπω ν γκρινιαζεις .. εχεις γινει γραφικος . Αφεντρα δεν ειμαι δεν πουλαω αυτη την υπηρεσια μια κοπελα ειμαι π κανει τη δλεια που ειπα αλλα δε μπορεις ν το χωνεψεις .Πιο αναμενόμενη απαντηση πεθαίνεις!. Καλά να περνάτε λοιπόν. Θα αρκεστώ στις ελάχιστες φωτό και βίντεο μικρής διάρκειας από συναδέλφους. Καλά να περνάτε !
Ποια χρονιά το θες ;Καλησπερα νικολ θα ηθελα να κλεισουμε ραντεβου για συνάντηση
Ξυπνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
Καλησπερα χυστες
Ετσι απανταει μεση γκομενα μετα απο κριση υστεριας ..Ώχου πολλές πληροφορίες και πονοκέφαλος μαζί . Μένω στο καλά μα περνάτε !
Η μηπως κριση κρισεως;Ετσι απανταει μεση γκομενα μετα απο κριση υστεριας ..
Κάτι μας είπες τώρα . Απολαυσε τα λεφτά από τους αγαπουληδες σου και κοίτα να περνάς καλά .Ετσι απανταει μεση γκομενα μετα απο κριση υστεριας ..
αντε παρε δρομο....μας τα εκανες αεροσταταΚάτι μας είπες τώρα . Απολαυσε τα λεφτά από τους αγαπουληδες σου και κοίτα να περνάς καλά .
Εσύ μωρη Λουλού τι πετάγεται ; Όσο και να με παρακαλάς δεν θα σου κάνω τη χάρη να στον καρφώσω.Η μηπως κριση κρισεως;
Δεν θα μου εσύ τι θα κάνω Λουλού .αντε παρε δρομο....μας τα εκανες αεροστατα
Τι να καρφωσεις ρε μικροτσουτσουνε....καταρχας οταν πας για κατουρημα....τον βλεπεις ;Εσύ μωρη Λουλού τι πετάγεται ; Όσο και να με παρακαλάς δεν θα σου κάνω τη χάρη να στον καρφώσω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θα μου εσύ τι θα κάνω Λουλού .
Ευχαριστω .. ευγενικοτατοςΚάτι μας είπες τώρα . Απολαυσε τα λεφτά από τους αγαπουληδες σου και κοίτα να περνάς καλά .
Συνεχίζεις να προκαλείς ; Τόσο απεγνωσμένα τον θες ; Δεν σε πηδάνε καλά με το strapon τα κορίτσια ;Τι να καρφωσεις ρε μικροτσουτσουνε....καταρχας οταν πας για κατουρημα....τον βλεπεις ;
Μην φωναζεις ρεΞυπνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε