kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 437
- Πόντοι
- 21
Δεν μιλάω με παπαράτσι. Πόσα ραντεβού κάνεις με την άλλη και την βγάζιε κάθε εβδομάδα φωτό;...μαγκα μου για πε ?!?!?![]()
Δεν μιλάω με παπαράτσι. Πόσα ραντεβού κάνεις με την άλλη και την βγάζιε κάθε εβδομάδα φωτό;...μαγκα μου για πε ?!?!?![]()
....αααα μαλιστα, αυτο γτ σε πειραξε δλδ?Δεν μιλάω με παπαράτσι. Πόσα ραντεβού κάνεις με την άλλη και την βγάζιε κάθε εβδομάδα φωτό;
Ο αραβωνιαστικός της είσαι ;....αααα μαλιστα, αυτο γτ σε πειραξε δλδ?
btw. το να καθησαμε 3-4 ωρες κ να τραβηξαμε αρκετες φωτο, με διαφορετικα outfit, σου περναει απ'το μυαλο ή μπαααα!?!?!?!
....δεν απαντας ομως ρε μαγκα μου?!!?!??Ο αραβωνιαστικός της είσαι ;
....δεν απαντας ομως ρε μαγκα μου?!!?!??
Που το ξερεις οτι ειναι "μικροτσουτσουνοι" οι φαν της Νικολ, εχεις ιδιαν αντιληψη κ γνωση???
Επισης τι ζορια τραβας εαν εγω συναντιεμαι τακτικα με την αλλη κοπελα, νταβα στο μπουτσο μου σε εβαλα??!?!![]()
Εκφράσουν ελεύθερα.Ξέρω ότι μνπνο μεταξύ σας είναι σαν κομπλιμέντο.Στην Καλαμάτα νομίζω πως αντί για αρνί το Πάσχα σουβλίζουν γουρουνοπούλα,για αυτό το ανέφερα.Μόνο στην Καλαμάτα τρώνε γουρουνοπούλα ;
ΥΓ: εκτός του ότι νόμιζα πως για κοψίδια κτλ φημίζεται η Βοιωτια, η Βάρη…πως πωθεν προέκυψε η Καλαμάτα ρε…(μνπνο ήθελα να πω αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρεις) τύπε;![]()
...αααα καλααααα, δν συνεννοουμαστε, υπαρχει προβλημα αντιληψης! Αστο μαγκα μου, παω να πιω καμμια μπυρα
Ε ναι Τεταρτη σήμερα το φωτογραφείο κλειστό , δεν έχεις όμως να στρώσεις σεντόνια ;...αααα καλααααα, δν συνεννοουμαστε, υπαρχει προβλημα αντιληψης! Αστο μαγκα μου, παω να πιω καμμια μπυρα![]()
ΑΥΤΟΣ.... 1-0 ! !Ποιος...?Μην πεις αυτός...
ΑΥΤΟΣ.... 1-0 ! !
ΥΓ: πως τον έλεγαν αυτόν μωρε, που εβριζε παντού? Τζομάρκα??? Κάπως έτσι...
Αφού τα έκρυβε όλα.. πολύ ντροπαλή το παίζει..Μας αρεσει η λαιβ αναμεταδοση αλλα κανα μπουτι δε μας εβγαλες
...τι γελατε ρε 'σεις @dimigoall & @gagarin ?!?!?Ε ναι Τεταρτη σήμερα το φωτογραφείο κλειστό , δεν έχεις όμως να στρώσεις σεντόνια ;
Όπου δούμε μαδομούνι μαν...τι γελατε ρε 'σεις @dimigoall & @gagarin ?!?!?
Πεσ'τε κ εμενα που ειμαι ειμαι λιγο "αργος" κ δν επιασα το αστειο![]()
Γαμιόλα