Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 24.210
Το πας φιρι φιρι να σου φαω κ τη συνταξη και τα στρεματαΠοιος ο λόγος να σου γράφω. Έτσι κιαλλιος είσαι άψογη
Το πας φιρι φιρι να σου φαω κ τη συνταξη και τα στρεματαΠοιος ο λόγος να σου γράφω. Έτσι κιαλλιος είσαι άψογη
Εκει ν με πας εσυΤα στρέμματα στα δωσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να σε ρωτήσω
Στην Ταϊβάν θα πας;
Να δωσω αιμπαν ;Πως να σε παω;
Ποδαρες ρε καβλα!!!
Βάλε όλο το outfit , γιατί μας σιγοψήνεις μόνο με τις ζαρτιερες και το δίχτυ
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για αρνητική κριτική από δυσαρεστημένο πελάτη, αλλά για ψεύτικη κριτική για ραντεβού που δεν έγινε ποτέ.
Για να ξεκαθαρίσω
1) Ξερω παντα τα επιβεβαιωμένα ραντεβού μου διοτι δουλεύω αποκλειστικα μεσω φορουμ
2) Ξερω και ξερουν κ αρκετοι πελατες μου πως εκεινη την ημερα δεν δουλεψα κ μπορω να το αποδειξω αν χρειαστει
3) σε 2 εβδομάδες φευγω και δεν εχω τον χρονο να ασχολουμαι τοσο μ το νημα μου , θα κανω οσα ραντεβου προλαβαινω γτι τρεχω κ με τα δικα μου .. ευχαριστώ για την κατανόηση σας
Όχι, το άκουσα στην Αννίτα Πάνια..Και πώς το ξέρουμε αυτό;
Δεν είμαι αρνητικά προκατειλημμένος, απλά ρωτάω.
Είσαι π.χ. η τσατσά της Νικόλ που της κανονίζει τα ραντεβού;
Όχι, το άκουσα στην Αννίτα Πάνια..
μας εχεις πρηξει τον παπαρο ρε φιλε εδω μεσα...18 χρονια στο bourdela μονο μλκιες γραφεις και καμια ενημερωση.....Τζαμπα ηρθες ...βερεσε θα φυγεις απο την ζωη.....Μέχρι εκεί φτάνει η επιχειρηματολογία των γλυφτών του πληκτρολογίου.
Αν δεν είσαι ικανός να φιλτράρεις μια ψεύτικη κριτική από ένα ψεύτικο προφίλ (είσαι και 18 χρόνια μέλος τρομάρα σου) αυτό δεν με κάνει γλείφτη εμένα. Έκανα τον κόπο και διάβασα μερικά από τα μηνύματά σου και στα περισσότερα κάνεις μανούρες και έρχεσαι συνεχώς σε αντιπαράθεση με μέλη εδώ μέσα. Δεν έχω καμιά διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, ούτε να σπαμάρω στο νήμα, οπότε μην το συνεχίσεις.Μέχρι εκεί φτάνει η επιχειρηματολογία των γλυφτών του πληκτρολογίου.
Ναι έτσι κάνω για να νομίζω ότι τον έχω μεγάλο……Ετσι μετρας το πουλι σου ;
Τα παιδιά που γελάνε από κάτω ξέρουνε κάτι;Ετσι μετρας το πουλι σου ;