anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.553
- Πόντοι
- 4.636
λοιπον θα στα στειλω τα p.m δωσε μου λιγο χρονο ...Στειλε ΠΜ για ποια καρτα μιλας γτ εγω αλλιως τα θυμαμαι. Μην σπαμαρουμε το νημα
λοιπον θα στα στειλω τα p.m δωσε μου λιγο χρονο ...Στειλε ΠΜ για ποια καρτα μιλας γτ εγω αλλιως τα θυμαμαι. Μην σπαμαρουμε το νημα
Δεν χρειαζεται εγω ν αποδείξω αυτα π λεω .. ο κοσμος π μ ξερει μ πιστευει . Αν χρειαστει θ το κανω αν κ δεν ειναι σωστοΕίναι η μόνη φορά που θα διαφωνήσω μαζί σου...αν έχεις τα βγάζεις στη φόρα και εξαφανίζεται.
Όπως το ίδιο έγινε με την άλλη την κουραδα που βαρουσε κοπέλες.
εισαι τελικα παιδακι ακομη ...Ρε gagarin τι ακριβως ζητας; Αποδειξεις για το αν ο ανον ειναι νταβας η οχι; Ελεος, παλιο μελος εισαι θα επρεπε να ξες. Επισης να σ θυμησω κ την κλικα π μ ειχε κανει πολεμο τοτε οτι και καλα γραφω απο το προφιλ της αλεξιας κ το διαχειριζομαι, καλο ανεκδοτο και φυσικα πηραν μπουλο απο το σαιτ γιατι δεν ειμαστε μακακες. Τεσπα για μπαγιατικες ιστοριες βαριεμαι να μιλαω. Ανον παλια στο σαιτ οποτε βρισκαμε νταβαδες τους ριχνανε κλεισιμο. Προσεχε πολυ καλα.
Ρε μλκ ΑΝΤΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑεισαι τελικα παιδακι ακομη ...
πολυ παιδακι θα ελεγα ...
εγω σε πιστευω γοργονα μουΔεν χρειαζεται εγω ν αποδείξω αυτα π λεω .. ο κοσμος π μ ξερει μ πιστευει . Αν χρειαστει θ το κανω αν κ δεν ειναι σωστο
Συνεχισε...εισαι τελικα παιδακι ακομη ...
πολυ παιδακι θα ελεγα ...
θα σου κανω την χαρη δεν εισαι του γουστου μου...Ρε μλκ ΑΝΤΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ
Στο καλο αντε επιτελους.. μας το πες μια δυο 10 οτι δ ειμαι του γουστου σου λες κ σε ρωτησαμε βλακα ε βλακαθα σου κανω την χαρη δεν εισαι του γουστου μου...
οποτε αραζω και διαβαζω την εξελιξη σου ...
Κι εγώ σε πιστεύω....αλλά είτε είναι σωστό (που δεν είναι) είτε όχι, είναι στιγμή να τελειωνει το ζήτημα.Δεν χρειαζεται εγω ν αποδείξω αυτα π λεω .. ο κοσμος π μ ξερει μ πιστευει . Αν χρειαστει θ το κανω αν κ δεν ειναι σωστο
Πιο ζητημα .. το ν τελειωνει ο ανον; Δεν εχει τελειωσει ηδη; Σορρυ κιολας αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε μαζι του .. στα αρχιδια μου τον γραφω.. αντε με τους νταβαδες εξυπνους εδω μεσα ΟΥΣΤΚι εγώ σε πιστεύω....αλλά είτε είναι σωστό (που δεν είναι) είτε όχι, είναι στιγμή να τελειωνει το ζήτημα.
Από την άλλη, το ότι και ο Ανον δεν απαντάει στο ίδιο πράγμα που μου έστειλε ο Βαρβάρας και που φωτογραφίζεις εσύ, ούτε αυτό είναι νορμάλ.
Προφανώς και ξέρετε και οι τρεις με ποιον έχω καλύτερη σχέση, αλλά ή τον κάνεις ρόμπα, ή τον μπλοκάρεις.
Το να το ζούμε κάθε τρεις και λίγο αυτό είναι γελοίο.
Εγώ πάλι θα ήθελα να δω το γούστο σου, γιατί το 95% εδώ μέσα την βρίσκουμε ωραια γκόμενα.θα σου κανω την χαρη δεν εισαι του γουστου μου...
οποτε αραζω και διαβαζω την εξελιξη σου ...
Το γουστο του ειναι οι κοπελες π τρωει τα μισα λεφτα .. π θα κατσω ν ασχοληθω μ τον loser ..Εγώ πάλι θα ήθελα να δω το γούστο σου, γιατί το 95% εδώ μέσα την βρίσκουμε ωραια γκόμενα.
Επίσης, αν ισχύει ότι η Νικόλ είναι θεία (που δεν είναι) και ότι εσύ είσαι παππούς και μάλιστα αφραγκος, είναι ζορικά τα πράγματα αδερφέ
Εγώ πάλι θα ήθελα να δω το γούστο σου, γιατί το 95% εδώ μέσα την βρίσκουμε ωραια γκόμενα.
Επίσης, αν ισχύει ότι η Νικόλ είναι θεία (που δεν είναι) και ότι εσύ είσαι παππούς και μάλιστα αφραγκος, είναι ζορικά τα πράγματα αδερφέ
Δεν εισαι παρατηρητικος παιχτη μου. Στο αλλο νημα εγραψε οτι εφαγε σε κλειστο κυκλο πριν 6 μηνες την γκομενα π τωρα εβγαλε αγγελια. Αυτο ειναι το γουστο του. Ινφο ομως τπτ ε. Αφου ηταν σε κλειστο κυκλο κ καλα.Εγώ πάλι θα ήθελα να δω το γούστο σου, γιατί το 95% εδώ μέσα την βρίσκουμε ωραια γκόμενα.
κυριε προεδρε κυριε δικαστα ...Κι εγώ σε πιστεύω....αλλά είτε είναι σωστό (που δεν είναι) είτε όχι, είναι στιγμή να τελειωνει το ζήτημα.
Από την άλλη, το ότι και ο Ανον δεν απαντάει στο ίδιο πράγμα που μου έστειλε ο Βαρβάρας και που φωτογραφίζεις εσύ, ούτε αυτό είναι νορμάλ.
Προφανώς και ξέρετε και οι τρεις με ποιον έχω καλύτερη σχέση, αλλά ή τον κάνεις ρόμπα, ή τον μπλοκάρεις.
Το να το ζούμε κάθε τρεις και λίγο αυτό είναι γελοίο.
Ρε μλκες αντε γαμηστετον π καθεστε κ ασχολείστεΔεν εισαι παρατηρητικος παιχτη μου. Στο αλλο νημα εγραψε οτι εφαγε σε κλειστο κυκλο πριν 6 μηνες την γκομενα π τωρα εβγαλε αγγελια. Αυτο ειναι το γουστο του. Ινφο ομως τπτ ε. Αφου ηταν σε κλειστο κυκλο κ καλα.
Εσύ είσαι παπατζας...χελιεγω την βρισκω ωραια γοργονα
Φυγε ΦΥΓΕΕΕΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ΜΛΚ ΗΛΙΘΙΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕκυριε προεδρε κυριε δικαστα ...
λεγε ρε καλα το παω ...?![]()
πολλα νευρααααααααααααααααααααα....Φυγε ΦΥΓΕΕΕΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ΜΛΚ ΗΛΙΘΙΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ