GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 109
- Like
- 13.697
- Πόντοι
- 32.165
Παλι φαπες θες να φας;θα σου ελεγα τι θα μου κανεις αλλα αντε τωρα ηρθε η αγαπουλα σου και με τρομαξε ...![]()
Παλι φαπες θες να φας;θα σου ελεγα τι θα μου κανεις αλλα αντε τωρα ηρθε η αγαπουλα σου και με τρομαξε ...![]()
Τι ν μ κανεις βρε π σε λιγο θα εχεις οστεοαρθρίτιδαθα σου ελεγα τι θα μου κανεις αλλα αντε τωρα ηρθε η αγαπουλα σου και με τρομαξε ...![]()
Τι ν μ κανεις βρε π σε λιγο θα εχεις οστεοαρθρίτιδα
δικο της ειναι και ξεφευγεις....δικο σου ειναι το νημα ειναι ιδιοκτησια σου ρε θεια ...?
τωρα που ηρθες εσυ ο γνωστος πισωγλεντης ωρα να την κανω...Παλι φαπες θες να φας;
Αστον νταβατζακο ν γελασουμε .. καιρο ειχε ν μπει σαβουραδικο της ειναι και ξεφευγεις....
Ναι οκ νταβατζακο ν μας γραφεις τα νεα σουτωρα που ηρθες εσυ ο γνωστος πισωγλεντης ωρα να την κανω...
αντε ναυαγια σας αφηνω με την τρελη να τα βγαλετε περα ...![]()
Κοτ κοτ κοτ κοττωρα που ηρθες εσυ ο γνωστος πισωγλεντης ωρα να την κανω...
αντε ναυαγια σας αφηνω με την τρελη να τα βγαλετε περα ...![]()
ΠΜΛοιπόν...για να τα βάζουμε σε μια τάξη.
Σε πμ ο @anon. Μου είχε πει αυτά που λέει εδώ.
Δεν έχω κάτι εναντίον του, μόνο για το θέμα έχουμε μιλήσει, καθώς μου είχε στείλει.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.
Ίσα ίσα τους έκανα χαβαλε με τον Βαρβάρα.
Ότι η @Nicole είναι μεγάλη δε δίνει κώλο κτλ.
Ότι δεν του κάνει ρε αδερφέ.
Εμένα αν μια δε μου έκανε, δεν θα έμπαινα στο θρεντ της.
Τόσο η @Nicole όσο και ο @GetYouBarbara με τους οποίους έχω καλή σχέση, ντάνα τον ανεβάζουν, φτωχομπινε τον κατεβάζουν.
Αν είναι νταβας, ας μας πει για την πραμάτεια του.
Αν δεν είναι, δεν τον ενοχλεί να τον λένε έτσι?
Εγώ προσωπικά θα τους γ@μουσα ανάποδα ότι έχουν και δεν έχουν αν με έλεγαν νταβατζη.
Αν ισχύει αυτό το περί νταβα και μάλιστα με ΚΤΕΛ κτλ, οποίος από τους δύο(τρεις αν βάλουμε και τον Βαρβάρα) έχει απόδειξη, καλό θα ήταν να το αποδείξει και ο άλλος να τουμπεκιαστει.
Την Μανουρα όντως την άρχισε η @Nicole αλλά όταν έχουν προηγούμενα κι όταν ο άλλος δεν τη γουστάρει όπως λέει, τι δουλειά έχει εδώ?
Πραγματικά, από το να μας ζαλίζετε τον πουτσο, οποίος έχει κάτι με απόδειξη ας το εμφανίσει να τελειώνουμε με αυτά τα ξεκατινιασματα λες και ζούμε εποχές Αννίτας Πάνια.
Αυτά.
φανερα λεβεντη μην φοβασαι ...
Εγω μαζι σου αρχισα να εχω προβλημα επειδη εκανες σαν εναν αλλο βλακα εδω μεσα π απειλουσε να δωσει στην φορα προσωπικα δεδομενα αλλου. Και αυτο με χαλασε σε ολη την φαση μεταξυ μας ηταν ο μη σεβασμος εχεμυθειας. Απλα ειναι τα πραματα. Το να κουτσομπολευεις με την πουτανα σου τον καθε ενα πελατη ειναι απαραδεχτο και μεγαλο Χ. Μπα εγινα κ λεβεντης τωρα; Που πηγε το φαλακροκορακας;φανερα λεβεντη μην φοβασαι ...
πισωγλεντη αν θυμασαι καλα κατι σου ειχα δωσει αυτα που ζητατε κλειστου κυκλου κτλ ...Εγω μαζι σου αρχισα να εχω προβλημα επειδη εκανες σαν εναν αλλο βλακα εδω μεσα π απειλουσε να δωσει στην φορα προσωπικα δεδομενα αλλου. Και αυτο με χαλασε σε ολη την φαση μεταξυ μας ηταν ο μη σεβασμος εχεμυθειας. Απλα ειναι τα πραματα. Το να κουτσομπολευεις με την πουτανα σου τον καθε ενα πελατη ειναι απαραδεχτο και μεγαλο Χ. Μπα εγινα κ λεβεντης τωρα; Που πηγε το φαλακροκορακας;
Δε θελω ν βγαλω μηνυματα στη φορα.. οταν ξεκινουσα κ δεν ηξερα πως παει το εργο επειδη φιλη μου τον ειχε νταβα μ τον συστησε.. γ καλο υποτιθεται.. μετα απο λιγο κ πριν ξεκινησω τη δλεια αρχισα ν αλλαζω γνωμη .. τα πολλα του μηνυματα καλησπερα τι κανεις καθε μερα σε σχεση μ τις παροχές ενός νταβα.. θ παμε τουρ μ το κτελ η το τρενο μ εκαναν ν το ξανασκεφτω. Μετα απο λιγες ημερες του ειπα δε θελω να συνεργαστουμε κ το τελειωσα. Πριν βγω στη δλεια. Εκτοτε αυτος ξεκινησε ν με κραζει οτι δε δινω κωλο κ οτι ειμαι θεια.. στο μεταξυ η δουλεια μου ειναι ανωδικη σε ολη την πορεια.. η οποια δε ειναι δλεια ενος νταβα .. διοτι αυτος μ ελεγε μιλαει ο πελατης μ το τηλ κεντρο π εχει σουπερ φωνη κ κατι τετοιες παπατζες αλλα εγω προτιμησα ν μιλαω προσωπικα μ τον πελατη κ να δεχομαι οποιον θελω ..γ μενα ο κυριος ανον ως νταβας κακώς ασχοληθηκε μ τις ανεξαρτητες..ν κοιταξει ν βγαλει κανα φραγκο μονος του. Επισης γ τους πελατες του κυριου ανον μαλακες σας ανεβαζει μλκες σας κατεβαζει κ γ ολους εχει κατι ν πει..κ ν μην ξεχναμε ποσες μλκιες ειχε πει κ γ την αλεξια αλλα κ στην αννα ..Λοιπόν...για να τα βάζουμε σε μια τάξη.
Σε πμ ο @anon. Μου είχε πει αυτά που λέει εδώ.
Δεν έχω κάτι εναντίον του, μόνο για το θέμα έχουμε μιλήσει, καθώς μου είχε στείλει.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.
Ίσα ίσα τους έκανα χαβαλε με τον Βαρβάρα.
Ότι η @Nicole είναι μεγάλη δε δίνει κώλο κτλ.
Ότι δεν του κάνει ρε αδερφέ.
Εμένα αν μια δε μου έκανε, δεν θα έμπαινα στο θρεντ της.
Τόσο η @Nicole όσο και ο @GetYouBarbara με τους οποίους έχω καλή σχέση, ντάνα τον ανεβάζουν, φτωχομπινε τον κατεβάζουν.
Αν είναι νταβας, ας μας πει για την πραμάτεια του.
Αν δεν είναι, δεν τον ενοχλεί να τον λένε έτσι?
Εγώ προσωπικά θα τους γ@μουσα ανάποδα ότι έχουν και δεν έχουν αν με έλεγαν νταβατζη.
Αν ισχύει αυτό το περί νταβα και μάλιστα με ΚΤΕΛ κτλ, οποίος από τους δύο(τρεις αν βάλουμε και τον Βαρβάρα) έχει απόδειξη, καλό θα ήταν να το αποδείξει και ο άλλος να τουμπεκιαστει.
Την Μανουρα όντως την άρχισε η @Nicole αλλά όταν έχουν προηγούμενα κι όταν ο άλλος δεν τη γουστάρει όπως λέει, τι δουλειά έχει εδώ?
Πραγματικά, από το να μας ζαλίζετε τον πουτσο, οποίος έχει κάτι με απόδειξη ας το εμφανίσει να τελειώνουμε με αυτά τα ξεκατινιασματα λες και ζούμε εποχές Αννίτας Πάνια.
Αυτά.
Στειλε ΠΜ για ποια καρτα μιλας γτ εγω αλλιως τα θυμαμαι. Μην σπαμαρουμε το νημαπισωγλεντη αν θυμασαι καλα κατι σου ειχα δωσει αυτα που ζητατε κλειστου κυκλου κτλ ...
εκανα την μαλακια και σου εδωσα μ εβγαλες καρτα στην γκομενα ...
οποτε απο τοτε για εμενα εισαι το ποιο ακυρο ατομο που υπαρχει εδω μεσα καταλεβες τωρα ποσο γκιωζης εισαι ...?
Εγώ τα ΠΜ τα διάβασα, τον Βαρβάρα τον πιστεύω.φανερα λεβεντη μην φοβασαι ...
Είναι η μόνη φορά που θα διαφωνήσω μαζί σου...αν έχεις τα βγάζεις στη φόρα και εξαφανίζεται.Δε θελω ν βγαλω μηνυματα στη φορα.. οταν ξεκινουσα κ δεν ηξερα πως παει το εργο επειδη φιλη μου τον ειχε νταβα μ τον συστησε.. γ καλο υποτιθεται.. μετα απο λιγο κ πριν ξεκινησω τη δλεια αρχισα ν αλλαζω γνωμη .. τα πολλα του μηνυματα καλησπερα τι κανεις καθε μερα σε σχεση μ τις παροχές ενός νταβα.. θ παμε τουρ μ το κτελ η το τρενο μ εκαναν ν το ξανασκεφτω. Μετα απο λιγες ημερες του ειπα δε θελω να συνεργαστουμε κ το τελειωσα. Πριν βγω στη δλεια. Εκτοτε αυτος ξεκινησε ν με κραζει οτι δε δινω κωλο κ οτι ειμαι θεια.. στο μεταξυ η δουλεια μου ειναι ανωδικη σε ολη την πορεια.. η οποια δε ειναι δλεια ενος νταβα .. διοτι αυτος μ ελεγε μιλαει ο πελατης μ το τηλ κεντρο π εχει σουπερ φωνη κ κατι τετοιες παπατζες αλλα εγω προτιμησα ν μιλαω προσωπικα μ τον πελατη κ να δεχομαι οποιον θελω ..γ μενα ο κυριος ανον ως νταβας κακώς ασχοληθηκε μ τις ανεξαρτητες..ν κοιταξει ν βγαλει κανα φραγκο μονος του. Επισης γ τους πελατες του κυριου ανον μαλακες σας ανεβαζει μλκες σας κατεβαζει κ γ ολους εχει κατι ν πει..κ ν μην ξεχναμε ποσες μλκιες ειχε πει κ γ την αλεξια αλλα κ στην αννα ..