Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.201
- Πόντοι
- 456
Το μουνι το λενε αλανιΤο μουνι θελει υπομονη
και την πουτσα πεχλιβανη
καθισανε καρσι καρσι
και μπηκε η πουτσα μεσ΄το μουνι
Το μουνι το λενε αλανιΤο μουνι θελει υπομονη
Συγνώμη αλλά εγώ ξέρω ότι ο κώλος θέλει υπομονή!!
Έχω μια τρύπα στην καρδιά, ένα κενό σημείοεχει βαλει στοχο να μας κανει καρδιακους δεν εξηγειται αλλιως
Έχω μια τρύπα στην καρδιά, ένα κενό σημείο
Δεν παίρνει από γιατρειά κι από νοσοκομείο
Βρειτε κανα καλο παιδι να μπαζωσει την τρυπια καρδια της αγαπημενης μας ΝικολΈχω μια τρύπα στην καρδιά, ένα κενό σημείο
Δεν παίρνει από γιατρειά κι από νοσοκομείο
Βαρβαρα δε πας ν βρεις τη χωριστρα σου λεω γωΒρειτε κανα καλο παιδι να μπαζωσει την τρυπια καρδια της αγαπημενης μας Νικολ
το κλασικο αν δεν μπαζωσεις, δεν χτιζεις δηλαδη ;Βρειτε κανα καλο παιδι να μπαζωσει την τρυπια καρδια της αγαπημενης μας Νικολ
Φταιω γω π σε νοιαζομαι. Η χωριστρα τι ειναι; Εχω ξεχασειΒαρβαρα δε πας ν βρεις τη χωριστρα σου λεω γω
εξαώροφη οικοδομή θα έπρεπε να είχαμε τώρα κανονικά..το κλασικο αν δεν μπαζωσεις, δεν χτιζεις δηλαδη ;
Το μουνί δεν είναι αρνί να το κλείσεις στο παχνί. Το μουνί θέλει παιχνίδια με το πούτσο και τ' αρχίδια.Το μουνι θελει υπομονη
Παρθένα τσατσάρα έχεις και συ;Φταιω γω π σε νοιαζομαι. Η χωριστρα τι ειναι; Εχω ξεχασει
Πες ρε Νικόλ μου…τι να πει κ η επαρχία που πρέπει να κάνει χλμ για να χαρεί ένα γλυκό πλάσμα σαν κ εσένα !Στο νημα μου μη ξανααναφερθει αθηνα vs θεσσαλονικη .. μ ανθρωπους εχουμε ν κανουμε κ οχι μ τοπους ..αντε μας τα κανατε τσουρεκια τοση ωρα .. οποιος θελει παει Αθηνα οποιος θελει καθεται εδω .. το τι θ κανουν τα κοριτσια ειναι επιλογή τους ..
Και αν…Πες ρε Νικόλ μου…τι να πει κ η επαρχία που πρέπει να κάνει χλμ για να χαρεί ένα γλυκό πλάσμα σαν κ εσένα !
Ρίχνεις φυτίλι και φεύγεις χαχα. Καλόν ύπνο.Καποιος να μ εξηγησει το παρακαλητο μουνι ξινο γαμησι. Γιατι δεν υπαρχει παρακαλητο πουλι ξινο γαμησι. Πεφτω για υπνο.
Μπααααα....το τάβλι θέλει υπομονή και το μουνί κυνήγι...Το μουνι θελει υπομονη
Ξέρεις πολλές να παρακαλάνε το πουλί; Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Ενώ οι άντρες παρακαλάνε σαν τρελοί ένα μουνί.Ρίχνεις φυτίλι και φεύγεις χαχα. Καλόν ύπνο.
Ότι όταν γίνεται κάτι με το ζόρι, δεν θα είναι καλό ή θα είναι κάτω από τις προσδοκίες.
Ισχύει και για το πουλί αυτή η ρήση.
Ξέρεις πολλές να παρακαλάνε το πουλί; Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Ενώ οι άντρες παρακαλάνε σαν τρελοί ένα μουνί.
Το νόημα της συγκεκριμένης ρήσης φίλτατε Άρη δεν είναι μόνο για την γυναίκα για αυτό και υπάρχει η παραλλαγή.Ξέρεις πολλές να παρακαλάνε το πουλί; Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Ενώ οι άντρες παρακαλάνε σαν τρελοί ένα μουνί.