italaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 1.347
- Πόντοι
- 201
Το νου σας ρεμάλια μόνο η Νικόλ μας έμεινε η Αλεξία δε φαίνεται η νεφέλη αραιά κ που μη χάσουμε κ την Νικόλ θα σφραγίσω το σαη
Το νου σας ρεμάλια μόνο η Νικόλ μας έμεινε η Αλεξία δε φαίνεται η νεφέλη αραιά κ που μη χάσουμε κ την Νικόλ θα σφραγίσω το σαη
Από τις φωτογραφίες καλό φαίνεται!
Κ φημες λενε αν μ ξαναπαρεις ακομα μια φορα τηλ θ φανει κ καλυτεροΑπό τις φωτογραφίες καλό φαίνεται!
Μάντεψε γιατί!Κ φημες λενε αν μ ξαναπαρεις ακομα μια φορα τηλ θ φανει κ καλυτερο
Πολύ αλυσίδα ρε παιδί μου!!! Αυτό είναι που λέει είμαστε για δέσιμο!!
Δεν μ πολυενδιαφέρει βσκΜάντεψε γιατί!
Ευχαριστουμε το triplex sex shop γ τα δωρακια τουΠολύ αλυσίδα ρε παιδί μου!!! Αυτό είναι που λέει είμαστε για δέσιμο!!
Πολύ ωραίο φίλη μου! Με γειά σου.
Εγώ μαζί σου κι ΕΠΑΥΞΑΝΩ !Στο νημα μου μη ξανααναφερθει αθηνα vs θεσσαλονικη .. μ ανθρωπους εχουμε ν κανουμε κ οχι μ τοπους ..αντε μας τα κανατε τσουρεκια τοση ωρα .. οποιος θελει παει Αθηνα οποιος θελει καθεται εδω .. το τι θ κανουν τα κοριτσια ειναι επιλογή τους ..
Ισως κ να αδικείται στις φωτό,από κοντά καλύτερο είναιΑπό τις φωτογραφίες καλό φαίνεται!
Τοσο ;Ισως κ να αδικείται στις φωτό,από κοντά καλύτερο είναι
Αφου το εχεις δειΤοσο ;
Να προσπαθήσω να το δω από κοντά δηλαδή;
Πήρα τηλ για να φανεί καλύτερο όπως είπεςΑφου το εχεις δει
Πρέπει να σπάσουμε τις αλυσίδες
δε έχουμε καιρό γι’ άλλες ελπίδες
πρέπει να φύγουμε χωρίς αντίο
είναι αργά πολύ αργά και για τους δύο.
Τα ολόμαυρά σου μάτια με κάνανε χίλια κομμάτια
Δεν τις ρούφηξα αρκετά προχθές. Για κανόνισε ένα ραντεβού για να δώσω την δέουσα προσοχή και να τις χαρώ.
Τα ολόμαυρά σου μάτια με κάνανε χίλια κομμάτια
Με κάνανε χίλια κομμάτια τα ολόμαυρά σου μάτια
Και πονωωωωωωωωωω
Ντιμπι ντιμπι ντιμπι νταϊ ντιμπινταϊ