ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.497
- Πόντοι
- 1.056
Η καλή η φίλη στο τσιμπούκι φαίνεται.Η καλή η φίλη φαίνεται στα δύσκολα..
Η καλή η φίλη στο τσιμπούκι φαίνεται.Η καλή η φίλη φαίνεται στα δύσκολα..
Αυριο τα δυο Ν μαζιΧαχαχ μαζι δε το δεχομαι αλιος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οντως νικολ? Εξηγησου παρακαλω!!
και τα δυο Α.Αυριο τα δυο Ν μαζι
Εσυ ετοιμαζε βαλιτσα γ κορεακαι τα δυο Α.
μπαααα....έχουμε κουβέντα όμως!!τι εγινε?ειχαμε κωλους![]()
Θα γινει χαμοςςΑυριο τα δυο Ν μαζι
Επιθετικό marketing αδερφέ....Μετά την ανάρτηση των φώτο από τα κορίτσια οι επισκέπτες από 27 πήγαν στους 33....![]()
Προλαβαίνω να κάνω το νικ μου Narock να γινουμε τα τρια Ν, μαζι.Αυριο τα δυο Ν μαζι
Μόνο αν κερδίσεις στον τελικό αύριο..Προλαβαίνω να κάνω το νικ μου Narock να γινουμε τα τρια Ν, μαζι.![]()
Θα πάω στολισμένος με την αμφίεση αβαταρ και ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ανά χείρας γεμάτο σαμπάνια, από την καλή!!!Μόνο αν κερδίσεις στον τελικό αύριο..
Σημείωση: οι βυζάρες δεν είναι έξω όπως ζήτησε η Νεφέλη...
Αδερφέ, εμείς που την ξέρουμε και λίγο παραπάνω, να βγάλουμε στη φόρα τα πάντα για την κοπέλα?Α το συνεχίζεις. Στην ανάρτησή σου δεν μίλησες για μαλακες. Δεν έχει νόημα ολο αυτο. Σε αφήνω με τους φανς σου, να σου λένε πως έχεις πάντα δίκιο. Τονίζω πως κ συγνώμη θα σου ζητούσα αν, και πως δεν είμαι κακοπροαίρετος. Γιορτάζεις και σε λίγες μέρες, μην χαλάμε τις καρδιές μας
Σε αλλα νεα γιορταζω σ λιγες μερεςΕίδες να κάνω κάτι από όλα όσα γράφεις;
Είδα το γιορτάζεις σε λίγες μέρες...λάθος είδα?Είδες να κάνω κάτι από όλα όσα γράφεις;
흥미로운Αδερφέ, εμείς που την ξέρουμε και λίγο παραπάνω, να βγάλουμε στη φόρα τα πάντα για την κοπέλα?
Ποτέ γιορτάζει, το επίθετο της, την οικογενειακή της κατάσταση, την προσωπική της ζωή?
Μετά από αυτά, να βγάλουμε και τη δική σου και τη δική μου και όλων?
Δεν παίζεστε μερικοί.
Σ ευχαριστώ..Είδα το γιορτάζεις σε λίγες μέρες...λάθος είδα?
Πάλι? Όλο χρόνια πολλά θα σου λέμε?Σε αλλα νεα γιορταζω σ λιγες μερες