Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 15.552
Δεν μ ξερεις αγαπη μα καθολουΤο σχόλιο με πείραξε αδερφέ. Όχι μόνο η εικόνα. Και δεν προκαλώ κανέναν, το ξέρεις φαντάζομαι
Δεν μ ξερεις αγαπη μα καθολουΤο σχόλιο με πείραξε αδερφέ. Όχι μόνο η εικόνα. Και δεν προκαλώ κανέναν, το ξέρεις φαντάζομαι
Δεν το ξέρω, δεν σε ξέρω, δεν σε θυμάμαι και συγνώμη αλλά σε πείραξαν τα πάντα. Να πάμε παραπέρα παρακαλώ.Το σχόλιο με πείραξε αδερφέ. Όχι μόνο η εικόνα. Και δεν προκαλώ κανέναν, το ξέρεις φαντάζομαι
Εσυ πες μ ηρθες ν μ πεις τιΉμουν συγκεκριμένος. Φιλιά στην όμορφη Ξάνθη με τις φοιτήτριες και τα μπαράκια της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε οκ. Και;
Babyyy mouΝα αλλαξουμε λιγο το κλιμα??
Νικολ πως μπορουμε να κλεισουμε ενα ραντεβου
Καταρχας να σ ευχηθω και στο νημα σ χρονια πολλα για της γιορτες !!!
Καλη πρωτοχρονια σε ολλους μας
Τελεια ιδεαααααΝικολ ανεβασε φωτο απο μπουτι, στηθος, κωλο, αυτια, οτι θες μπας και σταματησει η διαμαχη. Δικο σου ομως, αν ειναι απο γαλοπουλα, ενεκα των ημερων, ανεβασε το στο νημα με τα φαγια....
Τα φιλια μου
Νεφελη ν κανουμε κανα σεσιον πρωτοχρονιαΤελεια ιδεααααα
ΑμεεεεΝεφελη ν κανουμε κανα σεσιον πρωτοχρονια
Νεφέλη βάλε φώτο στο νήμα της, να κατευνάσεις τα πλήθη. Τι μόνο η ταταουατζου μας θα κάνει διαφήμιση κρασιών στο νήμα σου;Να αλλαξουμε λιγο το κλιμα??
Νικολ πως μπορουμε να κλεισουμε ενα ραντεβου
Καταρχας να σ ευχηθω και στο νημα σ χρονια πολλα για της γιορτες !!!
Καλη πρωτοχρονια σε ολλους μας
Θελω νεφελη μ γιρλανταΝεφέλη βάλε φώτο στο νήμα της, να κατευνάσεις τα πλήθη. Τι μόνο η ταταουατζου μας θα κάνει διαφήμιση κρασιών στο νήμα σου;
Τελεια ιδεααααα
Ωραια, μας καυλωσατε και τωρα θα κανετε πρωτοχρονια οι δυο σας!!...Νεφελη ν κανουμε κανα σεσιον πρωτοχρονια
Νεφελη ν κανουμε κανα σεσιον πρωτοχρονια
Κορίτσια, ΚΟΡΙΤΣΙΑ, την προσοχή σας παρακαλώΑμεεεε
έλα ρε....ηταν προφανέστατο ότι έκανε πλάκα!!!Αυτό που ανέβασες. Έλεος.
Λες να το κανονίσουμε; Φοβάμαι ότι δεν θα βγάλω την χρονιάΘελω νεφελη μ γιρλαντα
ΧαχαχαχαχαχαΝεφέλη βάλε φώτο στο νήμα της, να κατευνάσεις τα πλήθη. Τι μόνο η ταταουατζου μας θα κάνει διαφήμιση κρασιών στο νήμα σου;
Άσε ρε μνπνο που λες και αστείαέλα ρε....ηταν προφανέστατο ότι έκανε πλάκα!!!
Γιατί το πήρες τόσο σοβαρά? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω...
ΥΓ: όποιος έχει τη μύγα....να την φέρει πίσω!!
ΥΓ2: αστείο ήταν κι αυτό...
ε βάλε τπτ μέρες που'ναι!!Καλώς το μεγα μνπνο . να κεράσω;
Εγω σε θελω γυμνηη με της βιζαρες εξωΘελω νεφελη μ γιρλαντα