Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 15.650
ΜπουχάραΝαι αλλα αντι να γαμησεις μουνι παιζει να βρεθεις με κανα χαλι, ξες τα περσικα.
ΜπουχάραΝαι αλλα αντι να γαμησεις μουνι παιζει να βρεθεις με κανα χαλι, ξες τα περσικα.
Με γονατισες
Δεν χρειάζεται να τα ξέρετε όλαεσυ που χαθηκες μωρη καυλα;
Τρομερό κομμάτι και μπάντα
Τώρα είσαι στο σωστό νημα
Ε μπερδεψα τα νηματαΤώρα είσαι στο σωστό νημα
Για Full picture κοιτα στον καθρέφτη σου .. κ γ ποιον λογο εισαι εδω μεσαΑφαίρεσε την ειρωνεία, βάλε στην μια άκρη έναν μαλάκα, στην άλλη άκρη ένα νιμου-πηγαδι και πολλά ψυχολογικά, και θα έχεις την full picture
Βλεπω ακολουθησαν τα γατακια.
Κ εγω διαβαζω.. σε αντιθεση μ εσενα π δεν καταλαβαίνεις την αστεια μου χροια στο νημα μου ..Εγώ διαβαζω. Εσύ; να δέχεσαι κάτι όταν το ξεκινάς. Όχι μόνο πνεύμα
Που με ξερεις εσυΑν είναι αστείο, ζητάω συγνώμη εγώ. Αν όχι, ζητάς εσύ. Επειδή σε ξέρω κ είμαι καλοπροαίρετος, δέχομαι το αστείο κ ζητάω εγώ. Αν κ δεν φάνηκε αστείο, γλυκούλα
Αν κατάλαβα καλά το σπίτι της Νικόλ έχει γεμίσει δώρα αυτές τις μέρες.Βλεπω ακολουθησαν τα γατακια.
Καλησπέρα δάσκαλε...Βλεπω ακολουθησαν τα γατακια.
Που με ξερεις εσυ
Μαλλον εσυ θεωρεις τον εαυτο σ μλκ γ ν σε πειραξε τοσοΚαι για να ειμαστε ξεκάθαροι, πάντα συμφωνώ με όσα γράφεις, και είμαι φαν του πνεύματός σου. Αλλά αυτήν την φορά, χτύπησε λίγο κάπως, για αυτό αντέδρασα
Συγνώμη ζήτησες έτσι Κ αλλιώς πιο πριν στο μήνυμα σου,και πολύ εύκολα μάλισταΑ το συνεχίζεις. Στην ανάρτησή σου δεν μίλησες για μαλακες. Δεν έχει νόημα ολο αυτο. Σε αφήνω με τους φανς σου, να σου λένε πως έχεις πάντα δίκιο. Τονίζω πως κ συγνώμη θα σου ζητούσα αν, και πως δεν είμαι κακοπροαίρετος. Γιορτάζεις και σε λίγες μέρες, μην χαλάμε τις καρδιές μας