james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 20.536
- Πόντοι
- 11.645
Α καλά...μας δουλεύεις τώρα μεγάλεΞέρεις πόσοι γιορτάζουν σε λιγες μέρες. Εγώ έχω πλάκα μετά;
Το πνευμα ποιος το πουλαει τωρα ..Ξέρεις πόσοι γιορτάζουν σε λιγες μέρες. Εγώ έχω πλάκα μετά;
Πάλι χρόνια πολλά θα λέμε?? Ευκαιρία για 2ο πανετονεΣε αλλα νεα γιορταζω σ λιγες μερες
Βρε παίχτη, ήμαρτον, μην το ξεχυλωνεις. Χαλαρώσε λίγο και βάλε λίγο γέλιο στη ζωή σου.Ξέρεις πόσοι γιορτάζουν σε λιγες μέρες. Εγώ έχω πλάκα μετά;
Εγώ θα στα πω χωρίς να ξέρω με το καλό όταν πρέπειΣε αλλα νεα γιορταζω σ λιγες μερες
Tι θα γίνει ρ κοπελία? Κάθε 3+λίγο θ γιορτάζει εσύ?Σε αλλα νεα γιορταζω σ λιγες μερες
Να ανεβείς επάνω, θα σε φιλεψουμε και σένα.Tι θα γίνει ρ κοπελία? Κάθε 3+λίγο θ γιορτάζει εσύ?
Μια του Αγ.Νικόλα, μετα τ Χριστούγεννα...πάλι τώρα???? Εμείς δλδ δεν θα κάνουμε άλλη δουλειά παρά να σου ευχόμαστε???
Τίποτα καλύτερο δεν γίνεται να βρουμε να σου κάνουμε???????![]()
ναι ναι...όπως τα ποτά πριν....που έκανες την πάπια μόλις σ είπα "βάλε τπτ να πιούμε"!!Να ανεβείς επάνω, θα σε φιλεψουμε και σένα.![]()
Ειπα εγω γ γιορτη μου; Αυτα τα κρυβουμε αλλα ν ειναι καλα κατι αγορακια σαν τον @Vlc που δε σεβονται τπτ .. τον ευχαριστω πολυTι θα γίνει ρ κοπελία? Κάθε 3+λίγο θ γιορτάζει εσύ?
Μια του Αγ.Νικόλα, μετα τ Χριστούγεννα...πάλι τώρα???? Εμείς δλδ δεν θα κάνουμε άλλη δουλειά παρά να σου ευχόμαστε???
Τίποτα καλύτερο δεν γίνεται να βρουμε να σου κάνουμε???????![]()
Θα τους ξέρω σίγουρα. Να σου θυμίσω την επόμενη μέρα των ρεμπετικων ,τα έπινα με φίλους που παίζανε live όλα αυτά που μερακλώσαμε.ναι ναι...όπως τα ποτά πριν....που έκανες την πάπια μόλις σ είπα "βάλε τπτ να πιούμε"!!
Άσε ρε...θα πάω στην ...Αλεξανδρούπολη....έχω κάτι φιλαράκια που κερνάνε τσιπουρα...![]()
Νεφέλη καυλωνεις κόσμο!![]()
Α εγω και η νικολ θα περασουμε τελεια τη προτωχρονια
Απο το αντε κ γαμησουΤο Νικόλ από το Ιορδανα βγαίνει;
Ναι χανουν την ουσια .. εχεις δικαιο,.αντε γαμησου κ εσυ παιδακι κ τα σχολια σου ..Όλοι οι δικηγόροι που όρμησαν να σε προστατέψουν, ας βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ στην έφεση που θα κάνει. Και σίγουρα θα δικαιωθούμε.
Ειναι απίστευτες οι όλες αντιδράσεις, χάνετε την ουσία αλλά δεν πειράζει. Εγώ σε γουστάρω (τώρα θα πεις πως δεν θες να σε γουστάρω) για αυτό και ασχοληθηκα.
Για να ολοκληρωθεί το θέμα από την πλευρά μου, εύχομαι σε όλους Καλή χρονιά και να πω μια τελευταία φορά πως το σχόλιο αφορούσε το συγκεκριμένο κ δεν χαρακτήριζε την κοπέλα γενικά.
Σε περιπτωση π χαθηκεςΝαι χανουν την ουσια .. εχεις δικαιο,.αντε γαμησου κ εσυ παιδακι κ τα σχολια σου ..
Συνάδελφε σχεδόν όλοι εδω μέσα θεωρήσαμε χιουμοριστικό ένα σχόλιο της Νικόλ που εσύ το θεώρησες προσβλητικό.Όλοι οι δικηγόροι που όρμησαν να σε προστατέψουν, ας βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ στην έφεση που θα κάνει. Και σίγουρα θα δικαιωθούμε.
Ειναι απίστευτες οι όλες αντιδράσεις, χάνετε την ουσία αλλά δεν πειράζει. Εγώ σε γουστάρω (τώρα θα πεις πως δεν θες να σε γουστάρω) για αυτό και ασχοληθηκα.
Για να ολοκληρωθεί το θέμα από την πλευρά μου, εύχομαι σε όλους Καλή χρονιά και να πω μια τελευταία φορά πως το σχόλιο αφορούσε το συγκεκριμένο κ δεν χαρακτήριζε την κοπέλα γενικά.