Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 15.890
Οταν στρωσουμε χαλιάΝικόλ πότε θα πλύνουμε τις κουρτίνες;
Οταν στρωσουμε χαλιάΝικόλ πότε θα πλύνουμε τις κουρτίνες;
Στα 35 μηνύματα θα έπρεπε ήδη να είχατε σχέση…Καλησπερα.
Εχουμε ανταλλαξει 35 μηνυματα ινμποξ εδω μεσα κ σου εχω δωσει κ τον αριθμο μου οπως βλεπω
Καλησπέρα,Προσφερω υπηρεσίες σε δικο μου χωρο.
Μιση ωρα: 70 ευρ
Μια ωρα: 100 ευρ
2 ωρες: 180 ευρ
Δεν κανω: πρωκτικο, cim
Επικοινωνια μεσω ινμποξ
....φιλεναδες ειστε?!?!!??Καλησπερα.
Εχουμε ανταλλαξει 35 μηνυματα ινμποξ εδω μεσα κ σου εχω δωσει κ τον αριθμο μου οπως βλεπω
Με απατάς??!Καλησπερα.
Ετσι ακριβώς μετά τα 65 μηνύματα η θα τρελαθείς τελείως η θα επικοινωνήσειςΜαλλον παραειμαι νεο μελος για να στελνω μηνυματα.
Τωρα πρεπει να γραφω μονος μου σαν τον τρελο?
Ευχαριστώ, δεν το είχα προσέξει....ρε μαγκες, αληθεια τωρα, εχετε διαβασει τους ορους κ τις οδηγιες που συμφωνησατε για να γινετε μελη?!?!?
Οπως δεν μπορειτε εσεις να στειλετε ΠΜ , ετσι ΔΕΝ μπορουν και να σας στειλουν. Γραψτε μερικα σκορπια ποστ στα γενικα νηματα να φτασετε τα 5, να ξεκλειδωσουν τα πμ σας και βουαλα μπορειτε πλεον να της στειλετε μνμ της κοπελας κ να σας δωσει το τηλεφωνο!
Μαγικο????
Τέλεια ερεθιστικα είσαι φοβερή δασκάλα της γκαβλας
Κ γω θα κραταω καλα το γκαζι
Σιγουρα ναι , κατι φιλεναδες ξερω π αλλα λενε κ αλλα ισχυουν ......φιλεναδες ειστε?!?!!??
Μιχαλη μου μοναδικη μου αγαπη ..Με απατάς??!
....Σιγουρα ναι , κατι φιλεναδες ξερω π αλλα λενε κ αλλα ισχυουν ..
Δεν λες πάλι καλά που τσίμπησε στο κωλο κ δε πήρε μεζέ απο μπροστάΕλπιζω ν ειστε ολοι καλα κ ν μη σας τσιμπησε καμια χελωνα στο κωλο ..
...θα αλλαζε και το slogan , απο "τσιμπουκια ο τιγρης" σε "τσιμπουκια η καρετα-καρετα"Δεν λες πάλι καλά που τσίμπησε στο κωλο κ δε πήρε μεζέ απο μπροστά